Konstanty Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Rozmowa:- Zawarliśmy z mężem umowę, że jednego dnia ja robię zakupy a drugiego on. I tak sobie żyjemy. Jednego dnia jemy, drugiego pijemy... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Reklama dźwignią handlu... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 https://www.tiktok.com/@housepaus5/video/7296055474200399136Hallowen po Niderlandzku???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Święta prawda 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Święta prawda Zgadzam sie w 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Raz w życiu skusiłem się na kielecki. Tak dawał octem, że można nim było zamiast ogórkami czy śledziem wódę zagryzać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Raz w życiu skusiłem się na kielecki. Tak dawał octem, że można nim było zamiast ogórkami czy śledziem wódę zagryzać. Zgadzam się. Kielecki to może do sałatek, ale i to niekoniecznie. Winiary jest zdecydowanie lepszy. Ale z tych seryjnych, to najlepszy Babuni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 No i powstał nowy wątek ''koneserzy majonezu ''.Smacznego Panowie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) To nie wątek kulinarny, co więcej o gustach się nie dyskutuje ale macie rację lepszy mdły i bezsmakowy majonez ;p Edytowane 2 Listopada 2023 przez Kamyk88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 No i powstał nowy wątek ''koneserzy majonezu ''.Smacznego Panowie!O musztardzie było wspomnieć... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 O musztardzie było wspomnieć... Mam musztardę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgadzam się. Kielecki to może do sałatek, ale i to niekoniecznie. Winiary jest zdecydowanie lepszy. Ale z tych seryjnych, to najlepszy Babuni Majonezu Świdnickiego nie jedliście [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Dalej trochę kulinarnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) taaak ;-) Edytowane 3 Listopada 2023 przez Konstanty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi