Zwierzu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak można tak bezczelnie łamać prawa człowieka ? . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) To z filmu? Chętnie obejrzę całość, jeśli tak. Ok, już znalazłem. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Idzie rumun z dzieckiem przez park, wraz dziecko zauważa gołębia i krzyczy:-Tato,tato daj chlebekA ojciec na to:-Nie ma chlebka zjesz bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To z filmu? Chętnie obejrzę całość, jeśli tak. Ok, już znalazłem. Zapodaj link, pisze ze smartfona i na nim ciężko szukać cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nie zapodam. J.pl nie toleruje takich akcji jak wspieranie "kina online". Film nazywa się "Niech żyje Francja!"Obejrzę w weekend sobie, a Tobie wyślę na pw gdzie można obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/palcem-po-mapie-uwaga-bardzo-smieszne,107592.html Edytowane 5 Grudnia 2013 przez robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 - Cóż to Pinokio?- Nie podoba Ci się prezent? - Pyta Mikołaj.- Przecież chciałeś dostać zwierzątko..- Tak, ale nie k@#$a bobra!!! Początek zimy. Gawra (legowisko) niedźwiedzi. Mały niedźwiadek tarmosi starego, siwego niedźwiedzia:- Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajeczkę!- Śpij smarkaczu! - mruczy dziadek - Nie czas na bajki!- Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcęęę teaaatrzyyyyk! - drze się mały.- No dobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągając stamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągając je przed siebie mówi:- Docencie Adamiak, a co tak hałasuje w zaroślach?- To pewnie świstaki, panie profesorze... Merry Crisis and a Happy New Fear! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 http://forum-subaru.pl/bb3/download/file.php?id=11235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z rozmów na czacie . - Hello, do you wanna chat?- I am busy.- Hello Busy! I am Johny. Mężczyzna jedzie w przedziale z ładną dziewczyną. Po dłuższej chwilimilczenia mężczyzna pyta:- Czemu Pani milczy?- Bo chcę! - odpowiada buńczucznie dziewczę !- Chcesz i milczysz? - dziwi się facet Wczesny poranek, wieś, dom, obok chlew. Z domu wychodzi rolnik Zenek ( 2dniowy zarost, podkrążone oczy, ręce jak bochny, kufajka, gumofilce, berecikz antenką ) powolnym krokiem idzie przez błotniste podwórko do chlewu. Zchlewu dochodzą pierwsze niepewne pokwikiwania. Zenek podnosi wiadro zpomyjami i wchodzi do środka, wszystkie świnie kwiczą i tłoczą jaknajbliżej. Nalewa pomyje do koryta - świnie w spazmach, pełen entuzjazm,kwik nie do wytrzymania. Zenek przez chwilę stoi i patrzy się na nie z lekkozażenowanym umiechem. Powoli odwraca się i wraca do domu. W domu zdejmujekufajkę i podchodzi do sczerniałego kawałka lustra wiszącego nad miską ,przygładza tłuste włosy i patrzy się na swojeodbicie... w końcu mruczy do siebie:- Kurwa, co one takiego we mnie widzą? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Grudnia 2013 przez SilesianPerch 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jasne że tak, proszę nie siać defetyzmu. On łowi miętusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mikołaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8DyRnpvXTdU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dzwoni gość do pracy: - Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty. Jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie. - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę, żeby zrobiła mi l@skę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować. - Hmm. OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje: - I co, jak działa mój sposób? - Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 W pokoju półmrok, cicha muzyka a w łóżku chopak z dziewczyną.Chłopak:dzidzia psiąca?Dziewczę:uhmmmmmCh.dzidzia męciona?D.uhmmmmmCh.to wyjąć?D.NIEEEEEEEEEE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 http://www.chamsko.pl/47228/Kon?utm_source=link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czarodziej z PIS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 http://www.chamsko.pl/demot/47067_Prosty_test__przez_admin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=1uxMeuGViMM Edytowane 7 Grudnia 2013 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi