sacha Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 co dlaczego...?Zapaść? raczej płukanie żołądka z nadmairu płynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zapaść? raczej płukanie żołądka z nadmairu płynów. nie wiem,może z wysiłku,braku tlenu albo z zachłyśnięcia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie rozumiem demota z lodziarą. Ktoś rozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zapaść? raczej płukanie żołądka z nadmairu płynów.nie wiem,może z wysiłku,braku tlenu albo z zachłyśnięcia....? z radości Panowie, z radości . Świetny kabarecik, powinna obejrzeć każda kobieta (no na jerku ich brak), po czym udać się na terapię. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=98nF6mQZ-pQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Co przeszkadza księdzu przy stosunku?..........Tornister. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 18 Grudnia 2013 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ugniatanie silikonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 *Dziewczyna cud-urody zatrzymuje auto, jest ok. 24:00.Proponuje kierowcy loda za 22$ po fakcie gość pyta dlaczego akurat 22$?-zabrakło jej do komornego *fakt autentyczny, połowa lat 90, Jane st. przy Dundas st. w Toronto pleonazm zawsze śmieszny jak serio użytyU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 pleonazm zawsze śmieszny jak serio użytyU.Fakt, autentycznie śmieszny taki pleocośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2013 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Żonaty facet przyszedł do spowiedzi:- Mam romans z pewną kobietą- A coś bliżej? - zaciekawia się ksiądz.- No, spotykamy się, ale tylko ocieramy się o siebie, jeszcze nie było penetracji!- Tarcie to jest to samo co włożenie! Odmówisz 5 zdrowasiek i dasz na ofiarę 100 zł. Gość odmówił modlitwę i kieruje się do wyjścia, a ksiądz cały czas go obserwuje.Wybiega z kofesjonału i krzyczy:- Widziałem! - Nie wsadził pan 100 zł na ofiarę!- Ale potarłem stówką o puszkę. Sam ksiądz mówił, że tarcie to to samo co włożenie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 http://youtu.be/mRMlst6m-nk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Koleżanka pije?- Nie.- Dlaczego?- Mam problemy z nogami.- Uginają się?- Nie, rozkładają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pewne małżeństwo się rozwiodło, ale ponieważ nie uregulowali jeszcze spraw majątkowych, to mieszkali pod jednym dachem. Pewnego dnia były mąż pyta byłej żony:- Dasz mi jakieś jedzenie?- Nie!- A koszulę uprasujesz?- Nie!- A dasz...?- Tylko od tyłu!- Dlaczego?- Bo cię na oczy nie chcę widzieć, gadzie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Śniegu nie ma to chociaż pożartujmy trochę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Biegacz zdecydowal sie poleciec przez cmentarz, zeby skrocic droge, bo zaczelo byc pozno.Cisnie miedzy nagrobkami, patrzy, a tam grabarz pracuje z lopata. Pomyslal, przestrasze go, bedzie wesolo.Podbiega do goscia i krzyczy: buuuuuu. Gosc nie reaguje, wiec powtarza: buuuuu. Nic...Odwraca sie i biegnie do domu. Dobiega do krat juz ma zamiar wybiec za brame i nagle baaammm, dostal lopata po plecach. Odwraca sie, a tam grabarz mowi:Bawimy sie, bawimy! Straszymy sie, straszymy! Ale poza cmentarz wychodzic nie bedziemy!Dziadek odpoczywa w parku, nagle wpada grupa punk'ow i siada nieopodal. Dziadek przyglada sie z zaciekawieniem ich kolorowym irokrezom.Nagle jeden z punk'ow sie odzywa:- co, nigdy nic zwariowanego w zyciu nie zrobiles dziduniu?Dziadek zastanowil sie chwile i odpowiada:- wiesz co, kiedys po pijaku wygrzmocilem pawia i zastanawiam sie czy nie jestes moim synem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Modlitwa wieczorna kobiety. Panie, który jesteś w niebieMam taką prośbę do CiebieDaj mi faceta - ma być bogatyMa mieć Ferrari - za gotówkę, nie na ratyDuże mieszkanie, a najlepiej willęMa mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilęMa mnie zadowalać kiedy mam ochotęŚniadanie mi robić - nie tylko w sobotęOglądać romanse, biżuterię kupićW życiu mym nie będzie mógł się nigdy upićNie chciałabym nigdy widzieć jego matkiJa wydaję kasę - on płaci podatkiOn nie ma kolegów - ja mam koleżankiKont ma mieć wiele, okoliczne bankiZłotych kart bez liku, czeków co nie miaraJak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara.Modlitwa wieczorna faceta:Panie mój, daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym biustem.Ma być właścicielką sklepu monopolowego, mieć własny jacht i napalone koleżanki.Wiem, że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Żonaty facet przyszedł do spowiedzi:- Mam romans z pewną kobietą- A coś bliżej? - zaciekawia się ksiądz.- No, spotykamy się, ale tylko ocieramy się o siebie, jeszcze nie było penetracji!- Tarcie to jest to samo co włożenie! Odmówisz 5 zdrowasiek i dasz na ofiarę 100 zł. Gość odmówił modlitwę i kieruje się do wyjścia, a ksiądz cały czas go obserwuje.Wybiega z kofesjonału i krzyczy:- Widziałem! - Nie wsadził pan 100 zł na ofiarę!- Ale potarłem stówką o puszkę. Sam ksiądz mówił, że tarcie to to samo co włożenie!Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Pamiętacie Van Damma i jego szpagat?Jest świąteczna odpowiedź Chucka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 I jeszcze coś świątecznie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 "Woblery z Bielska" - Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GDzI_6wGs2w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GDzI_6wGs2wO kurka wodna ,cholera chyba bym się nie odnalazł po taki buziaku ,jak na koniec filmu.Normalnie fe!!! Współczuję facetowi ... temu który jadł te coś... oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi