Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Jaś pyta dziadka:
- Dziadku jak wyście żyli w tamtych czasach? Przecież nie było ani Internetu, ani Gadu-Gadu ani Komórek i zero Czatu!
- Jasiu, wtedy to już wszystko było!
- Ale jak to? W tamtych czasach? ŻARTUJESZ?
- No bo tak: Twoja babcia mieszkała w Internacie, a gdy chciała się urwać ze mną na Gadu-Gadu to ja stałem na Czatach. A jak by nie było komórek to by nie było ani twojego ojca ani ciebie!

- Halinko, pamiętasz jacy byliśmy szczęśliwi dziesięć lat temu?

- Ależ Stasiu, dziesięć lat temu nie znaliśmy się wcale!
- No właśnie Halinko, no właśnie.

Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:

- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę.
- Co ona powiedziała? - pyta sie wnuczka przygłuchawy dziadek.
- Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą...

• Like 8

Polecam wszystkim fajny film na Święta:

Dzika noc. Oglądałem na jakimś prime czy coś takiego.

O świętym Mikołaju i w ogóle, No polecam, uśmiałem się. Taki dystans to lubię. Zamiast tej szmiry co puszczają …

Nooo trochę "krwisty ;)  B) Obejrzyj jeszcze "Zły Mikołaj"

Nie przepadam za strojeniem domów jak choinek na święta. Ale jakoś poddałem się modzie i dziś tez udekorowałem:

5d2b21efd0d0a.jpg.

A potem sobie przypomniałem, że jest też taka tradycja, że co się robi w wigilię, to tak potem jest cały rok … No to uwędziłem dziś te stroiki a jutro … 6:20 spadam na ryby  :D

• Like 9