darek63 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Było już w tym temacie, choć wciąż bawi. Edytowane 31 Stycznia przez SID 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Michael Jordan trenujący wraz z Wojciechem Szczęsnym przed 6 meczem finałowym z Utah Jazz w 1998 roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Znajdzie się chętny? Jak widać nie tylko zmiany linki z ciężarkiem na echosondę, lecz chyba trzeba zmienić o 180° podejście do wędkarstwa.Tylko patrzeć jak takie wystrzałowe nakrycie głowy będzie hitem na nowy sezon nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia https://www.facebook.com/reel/617761684164072 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) A tu pani w wodzie.https://wiadomosci.wp.pl/gigant-zaatakowal-niespodziewanie-ledwo-udalo-jej-sie-wyswobodzic-7119854273452832a Choć to niby nie nadaje się do tego wątku, ale wszystko dobrze się skończyło, więc chyba nie problem?Jest to niewiarygodne zdarzenie, by niezbyt agresywna ryba, zaatakowała "zdobycz" niewiele mniejszą od niego samego. Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Ta płetwa na nogach mogła zmylić zwierzę, jeśli umknęły jej proporcje.A ja bym raczej stawiał na mądrość natury. Skoro dwunogie, bez skrzel zwierzę, które powinno stać na brzegu z wędką, włazi bez kuszy do wody to dość prymitywny (czytaj naturalny) jesiotr w akcie współczucia próbował ratować dwunoga odgryzając mu najbardziej chory organ … Edytowane 31 Stycznia przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Pies i kot trafili przed oblicze św. PiotraPies odzywa się pierwszy:-byłem grzecznym psem, pilnowałem i broniłem domostwa oraz moich właścicieli, umieść mnie proszę w psim raju.Odzywa się kot:-Siedzisz na moim fotelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Edytowane 1 Lutego przez SID 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Piękne, kiedyś leciało co weekend ... tego odcinka nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Ja pamiętam, choć miałem gile pod nosem, to mocno mi utkwiło w...yyy w sercu, a może w głowie. Edytowane 1 Lutego przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy).Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowyzakup..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur ? No i mąż z powodu koniaku lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem,który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkamiabażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi:K***a, ale mnie prądem pierdolnęło, aż do jaj doszło, szczęście, że nie na śmierć... Na egzaminie z logiki profesor słucha studenta i słucha ... W końcu, po jakiejś dłuższej chwili kładzie się na podłodze.- Wie pan, co ja robię? - pyta studenta.- Nie.- Zniżam się do pańskiego poziomu. Edytowane 1 Lutego przez S.N. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego - Ja naprawdę nie wiem co się stało proszę pana. Przyjechałam tutaj i mi stanął. - Rozumiem panią, mam dokładnie tak samo. Dzień dobry! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Rozmawiają dwie koleżanki:- Słyszałam, że chcesz wrócić do swojego byłego męża, dlaczego?- Bo szlag mnie trafia, gdy widzę, jak spokojnie sobie żyje. Podczas klasówki nauczyciel mówi:- Wydaje mi się, że słyszę jakieś szepty...Głos z sali:- Mnie też, ale ja się leczę... W akademiku:- Dziewczęta, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!Słychać szum...- Nie te! Te ze sznurka! Do gabinetu lekarskiego wchodzi mężczyzna z bombonierką, kwiatami i koniakiem.- Panie doktorze, przyszedłem Panu podziękować!- Za prezenty dziękuję, chociaż nie przypominam sobie żebym Pana leczył.- Bo ja jestem spadkobiercą pacjenta, którego pan leczył. Żona do męża:- Kochanie! Zjesz dzisiaj kanapkę ze swoim ulubionym pasztetem?- Nie, dzisiaj zjem sam w pokoju. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego https://www.facebook.com/an.li.1042/videos/1789962145087366/?rdid=ofuYPPsKdIEHqQFz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego https://youtube.com/shorts/pse2suDaLfM?si=P7ftrg9oB8jN-qJb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Wyjątkowo nietrafione opakowanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Wyjątkowo nietrafione opakowanie IMG_20250203_220951.jpgMi się podoba ! A jak herbata w środku ? Zielona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Tiaa.... herbata. Lebkuchen???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Morsy, foki..?https://www.facebook.com/share/r/1EZLYymJ3g/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Morsy, foki..?https://www.facebook.com/share/r/1EZLYymJ3g/Fuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego - Ja naprawdę nie wiem co się stało proszę pana. Przyjechałam tutaj i mi stanął.- Rozumiem panią, mam dokładnie tak samo. Dzień dobry! <...>Teraz taki styl, że czym większa dupa, tym większy gril w aucie. Nie wiem nadal, czemu to jest powiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Mi się podoba ! A jak herbata w środku ? Zielona ? W środku stare pierniki z Argentyny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W środku stare pierniki z Argentyny A już myślałem że to krypto temat polityczny Oczywiście dotyczący Argentyny Ale tam premier młody( a nie piernik) i zlikwidował właśnie deficyt budżetowy ups... juz kończę wymskło mi się. Żona zawsze mówiła że mam wyjątkowo głupie poczucie humoru. Chyba miała rację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi