Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Killer machine :D

Kosiarka z silnikiem od skutera śnieżnego, napęd od bodajże polarisa, skrzynia stock :D

https://youtu.be/pFPPa1KnbnE?si=J79jN5QQIokJCDOL

:D XD

https://youtu.be/-Jxvo6KD64k?si=2XxzK4Ss6WfF34W3

Edytowane przez summertime

Trzech studentów z Danii o nazwiskach Lars, Larsen  i Larsoden przyjechali do Czech na Erasmusa

Ponieważ Czechom myliły się ich nazwiska postanowili czytać je od tyłu... :)

w z wiązki z powyższym przypomniała mi się rodzinna anegdota z przed II wojny

U mojego śp Dziadka który był profesorem na poznańskim Uniwersytecie studiowało

trzech Czechów. Nazywali się Decko, Pecko i Underko  :)

• Like 3

To teraz pomyśl jak 12 stacjonarek rozwioze i takie coś Wisłą płynie. Ze sterczącą dzidą.

Wiesz…. Niderlandy tych mostków mają trochę, wody jeszcze więcej a “plezier bootje” to wyznacznik statusu teraz tak jak trzcinowy dach = mnóstwo tego wszędzie. Dobrze jak przeplynie, most sie zamknie bo z ta druga czynnoscia roznie bywa i musisz nieraz 100km objechac bo duzym na prom rzeczny nie wjedziesz????????‍♂️ Wczoraj bez mostow 26km do domu skromne 1:25h autostradą.

Edytowane przez Thomas-xXx

To teraz pomyśl jak 12 stacjonarek rozwioze i takie coś Wisłą płynie. Ze sterczącą dzidą.

A dla mnie rozwijanie "sznurów na pościel" po 400 metrów na rzece to jakaś paranoja.

Grodzenie rzeki bo mam ochotę połowić to trochę jak stawianie parawanów nad morzem i grodzenie "swojego terenu".

• Like 1

A dla mnie rozwijanie "sznurów na pościel" po 400 metrów na rzece to jakaś paranoja.

Grodzenie rzeki bo mam ochotę połowić to trochę jak stawianie parawanów nad morzem i grodzenie "swojego terenu".

Dla mnie proste: jeśli wchodzi w tor wodny na rzece to dodaję gazu i „sprzątam ten syf” przy akompaniamencie właściciela. Nie zdarza się często bo ja rozmiarowo to pchła na wodzie a szyper na barce raczej wędkarzami się nie przejmuje płynąc wiec ludzie się nauczyli. Edytowane przez Thomas-xXx

Bartek gdzie widziałeś te sznury po 400 metrów z bielizną .

Normalny grunciarz nie stawi zestawów w torze wodnym , 

Wszystkie sposoby wędkowania są obwarowane przepisami i 

tego się trzymajmy .

Pisanie że jedni łamią prawo a drudzy są  cacy jest niestosowne .

Tak ogólnie proszę się odp....ć od  grunciarzy  .

• Like 1

Bartek gdzie widziałeś te sznury po 400 metrów z bielizną .

Normalny grunciarz nie stawi zestawów w torze wodnym ,

Wszystkie sposoby wędkowania są obwarowane przepisami i

tego się trzymajmy .

Pisanie że jedni łamią prawo a drudzy są cacy jest niestosowne .

Tak ogólnie proszę się odp....ć od grunciarzy .

Widuję tego dziesiątki na Mass, Wall, Mozie, Renie i nawet na moim kanale 30m szerokim norma zwłaszcza w weekend.

Przytoczę twoje słowa: Normalny grunciarz nie a życie życiem, do grunciarzy nic nie mam a czasem sam wywózkę na fileta zastawię ale nigdy gdy coś tam może pływać zwłaszcza po zmroku. Nocnego zaplątania się na bellyboat posmakowałem w pletke 0,50 i polecam zmienić perspektywę przed zastawianiem takich rzeczy bo wlaściciel zrywki myślał że ma okaz pierwsze kilka chwil….. Dla mnie osobiście powinien być całkowity zakaz tej metody w miejscach gdzie coś pływa….

Edytowane przez Thomas-xXx
  • Like 2