anpart Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wchodzi kobieta do butiku. W wejściu wita ją młody sprzedawca:- Dzień dobry. Witam panią serdecznie w naszym sklepie. U nas może panikupić praktycznie wszystko - od torebki po wspaniały płaszcz. Wszystko znajnowszych kolekcji najlepszych światowych kreatorów mody. Wyłącznieekskluzywne modele.- Nie mam pieniędzy...- To czego się szlajasz? Poszła stąd!- ...Czy przyjmujecie płatności kartą Visa Platinum?- ...I witam ponownie szanowną panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) z dzisiejszej porannej poczty " Bycie koneserem Whisky jest jak bycie księdzem. Wiesz, że powinieneś spróbować starszych, ale to co jest w twoim zasięgu ma maksymalnie 12 lat. " Edytowane 12 Lipca 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na kaca mistrz,wszystkie odcinki wywołują u mnie łzy http://youtu.be/dtARQhRotgI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 - Hej, co jutro robisz, stary?- Idę z synem za miasto, kupiłem latawiec - będziemy puszczać w powietrzetakiego ogromnego smoka! A Ty?- No w sumie prawie to samo - odprowadzam teściową na lotnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zboczlik Jeziorowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zboczlik Jeziorowy. Musze zacac lowic na boczny trok, nie mialem pojecia ze to takie skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 "Taka romantyczna historia z happy endem. Leżymy sobie kiedyś z moją Niewiastą w łóżku, atmosfera coraz słodsza, wiadomo ku czemu wszystko zmierza. Kilka chwil wcześniej mówiliśmy coś o węglu i górnikach, więc w ramach żartu nawiązałem do tamtej rozmowy pytaniem- Może dzisiaj pobawimy się "na Ślązaka"?Chwila ciszy i moja Niewiasta tak rzecze:- Kaj wpychosz ten wihajster, pieronie?Romantyczna atmosfera tego dnia już nie wróciła..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Żona do męża:- Kochanie, kupisz mi skuter?- Chcesz skuterem po kuchni jeździć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=NrQ3Gcjdmmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy, a kran w domu cieknie. Żona pyta:- Może byś naprawił kran?Mąż mówi:- A co to ja, hydraulik jestem?Na drug i dzień ogródek jest nieskopany. Żona znowu pyta:- Może byś skopał ogródek?- A co to ja, ogrodnik jestem?Na trzeci dzień mąż przychodzi, a krany nie ciekną i ogródek jest skopany. Mąż pyta żony:- Kto wszystko zrobił?A żona:- Sąsiad powiedział, że zrobi to wszystko za Ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię.- No i co mu upiekłaś?A żona:- A co ja ku..wa, cukiernik jestem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 - Chciałabym coś praktycznego do pokoju dziecięcego - mówi kobieta w sklepie z dywanami.- A ile Pani ma dzieci?- Sześcioro.- To najpraktyczniejszy byłby asfalt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W firmie, gdzie teoretycznie pracowali od 8:00 do 16:00, ale w rzeczywistości nikt nie przychodził przed 8:30 i nie wyłaził przed 17:00, system działał do czasu zmiany kierownictwa. Jedną z pierwszych decyzji nowego szefa była "poprawa dyscypliny pracy". Sprowadzała się ona do tego, że obiecano płacić nadgodziny za pracę po 16, ale za to każde spóźnienie powyżej 10 min. miało być odnotowywane w specjalnym zeszycie z wyrysowanymi długopisem rubrykami:- data- nazwisko- wielkość spóźnienia- powód spóźnienia- działania podjęte w celu jego minimalizacji.Ludziom pomysł się nie podobał, a już najbardziej z tego powodu cierpiał jeden facet - 3 lata do emerytury, nieprzeciętny mózgowiec, pełno patentów i wniosków racjonalizatorskich i w ogóle kupa zalet. Wszystko z wyjątkiem punktualności. No i oczywiście jako pierwszy spóźnił się o ponad pól godziny i musiał się wpisać do zeszyciku. Jego wpis wyglądał mniej więcej tak:- data- nazwisko- powód spóźnienia: "Wstałem jak zwykle o 6:30, umyłem się i na chwilę wszedłem do sypialni. Popatrzyłem na żonę i dostałem erekcji - w moim wieku takiej okazji nie wolno marnować."- działania podjęte w celu minimalizacji spóźnienia - napisał: "Zrezygnowałem ze śniadania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ENKh5qIELOI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Teściowa, która przyjechała ze wsi, pyta zięcia:- Co to było w rondlu? Ledwie doszorowałam.- Powłoka teflonowa, mamo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wąż złapał za silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mąż wchodzi do kuchni,a tam żona blondynka skrobie nożem patelkę- Nie skrob nożem po teflonie-Sam jesteś poteflon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Egzamin w szkole agentów CIA.Do sali wchodzi student. Instruktor mówi:- W pokoju obok znajduje się Twoja dziewczyna. Tu masz pistolet. Masz ją zabić w 30 sekund.Po 30 sekundach student wraca i mówi:- Sorry, nie mogłem tego zrobić.Kolejny student.- W pokoju obok znajduje się Twoja narzeczona. Masz tu pistolet. Zastrzel ją. Czas - 30 sekund - dyktuje instruktor.Mija pół minuty, student wraca, prowadząc za rękę narzeczoną.- Sorry, nie mogłem tego zrobić.Następny student.- W pokoju obok czeka Twoja żona. Tu masz pistolet. Masz ja zabić w ciągu 30 sekund - mówi instruktor.Student wchodzi do pokoju obok. Słychać kilka strzałów, a potem niesamowity rumor. Po 20 sekundach, lekko zziajany student wraca, poprawia ciemne okulary i mówi:- Jakiś kretyn wpakował mi ślepaki do pistoletu. Musiałem ją zaj***ć taboretem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi