seiken Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Poprzez wicher i słotę,Przez bezkresną dal śnieżną,Poprzez żar i spiekotę,Przez pustynię bezbrzeżną,Poprzez kry, poprzez lody,Przez odwieczne zmarzliny,Poprzez bagna i wody,Nieprzebyte gęstwinyPoprzez leśne dąbrowy,Poprzez stepy i knieje,Poprzez mroczne parowy,W których nigdy nie dniejeI gdzie płoszą się sowy,Gdy złe jęknie lub strzyga,A dźwięk słysząc takowy,Serce w trwodze zastygaNie zrażony ciemności,Który mrozi głusz dzika,Sam na sam z samotności,Co do szpiku przenika,Pełen hartu i woli,Podpierając sam siebie,Mając zamiast busoliKrzyż Południa na niebiePokonując złe żądze,Wietrząc wrogów w krąg wielu,Ufny, iż nie zabłądząIdąc naprzód, do celu.Drogi tej nie wytyczyłyNi głos werbla, ni cytra,Idę póki sił starczyIdę po pół litra... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Pociąg relacji Paryż - Bruksela...Wsiada Rosjanin.Wszystkie miejsca zajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedze zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie.Rosjanin prosi:- Madammm, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?Kobieta ostro odpowiada:- Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie!Rosjanin poszedł więc szukać nowego miejsca nie znalazł. Wraca, mówi:- Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce.Francuzka rozeźlona krzyczy:- Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się, wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu:- Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba... Edytowane 1 Września 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 kurde że już szkołę dawno skończyłem, może iśc na jakies wieczorowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Na wieczorowych też będą raczej takie panny, które już szkołę daaaawno skończyły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Trza za nauczyciela iść panny będą chciały jakoś oceny poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) To już lepiej na instruktora nauki jazdy Tu przynajmniej nikt się nie przyczepi, że niechcący wycelowaliśmy(te mundurki!) w zbyt niski pułap wiekowy Edytowane 2 Września 2014 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Prościej udać się do Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Tak, pierwszy sklep wędkarski, i nie pamiętasz po co właściwie przyleciałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Darku, pokus tam dla nas nie brak, zapewne. Ja tylko do tych 3 Japonek piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Apteka:- Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów?- Mam.- Naprawdę dobry?- Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie?- Tak...?- To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Kawał wędkarski:- Biorą?- Nie bardzo...- Złapał pan coś?- Jednego.- I co pan z nim zrobił?- Wrzuciłem do wody.- Duży był?- Taki jak pan i też mnie wkurwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Trzy przyjaciółki po powrocie z dwutygodniowych urlopów dzielą się wspomnieniami.Pierwsza mówi:- Pierwszego wieczora poznałam jednego urzędnika. Trzynaście dni robił "podchody" no ale czternastego w końcu przespaliśmy się.Druga:- A ja poznałam pierwszego wieczora polityka. Przeleciał mnie tej samej nocy a potem przez trzynaście dni chodził za mną i prosił żebym nikomu nic nie mówiła.Trzecia na to:- W pierwszy wieczór na dyskotece zatańczyłam ze studentem, poszliśmy potem do mnie zakosztować trochę seksu i kiedy czternastego dnia wyszedł z łóżka i otworzył okno to tylko krzyknął - "O ku**a, to tu jest morze!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie śledzę watku na bieżco więc może bylo Po urlopie:- Gdzie byłeś ?- Na Rodos !- O fajnie, ale coś słabo opalony jesteś.- Pogoda kiepska była.- Na Rodos kiepska pogda !??? Zwariowałeś- No tak, tego, wiesz, ja bylem na innym Rodos- Jakim innym ???- Rodzinne Ogrodki Działkowe Ogrodzone Siatką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Pewna para świeżo po ślubie.Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze.- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.- A dokąd idziesz misiaczku?- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko.- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw.Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku, ale w barze, no wiesz, te kufle..- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu. Proszę.Mąż blady z wrażenia nie daje za wygraną;- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję.- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język..- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z jeba*ego kufla, żryj pier**lone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz! Pojąłeś skur**synu? Edytowane 2 Września 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A tego wędkarza znacie? https://www.youtube.com/watch?v=WZPbmyvR5BM# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 z życia Europosła , z marną dietą , po co się przemęczać http://natemat.pl/115521,korwin-mikke-tak-bardzo-bagatelizuje-prace-w-parlamencie-europejskim-ze-zasnal-podczas-obrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Małżeństwo z czterdziestoletnim stażem leży sobie w łóżku tyłem do siebie i nagle odzywa się żona:- Janek, a pamiętasz, jak za młodu to mnie przed snem za rękę trzymałeś?Wkurzony Janek się odwraca i chwyta żonę za rękę. Potrzymał chwilkę i się odwrócił, na co żona znowu:- A pamiętasz, jak mnie przed snem w policzek całowałeś?Janek już porządnie zdenerwowany odwraca się, cmoka żonę w policzek i z powrotem na drugi boczek.- Jaśku, a pamiętasz, jak mnie na dobranoc zawsze w uszko kąsałeś?Jan wkurzony na maksa wstaje z łóżka...- Jaśku, a ty gdzie się wybierasz?!Jasiek warczy:- Po zęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 z życia Europosła , z marną dietą , po co się przemęczać http://natemat.pl/115521,korwin-mikke-tak-bardzo-bagatelizuje-prace-w-parlamencie-europejskim-ze-zasnal-podczas-obrad A tam. Akurat Korwin nigdy nie krył niechęci do durnego tworu jakim jest parlament europejski. Bezdenna studnia pochłaniającą szmal i produkującą coraz to nowe bezsensowne rozporządzenia, te zaś przyczyniają się do rozrostu administracji. Heh, może na przykład ktoś kiedyś wymyśli wędkę na ślimaki, skoro to "ryby śródlądowe" według unii W skrócie Korwin jest tam tylko dla kasy, która ma się przysłużyć do rozwalenia słabej ue od środka. Tak jak obiecał Mimo, że uważa siedzenie tam za stratę czasu to jednak czuje się zobligowany do tego by tam być bo za to bierze wypłatę. Ci co naobiecywali pozałatwiać cuda dla Polski w pe jakoś, delikatnie mówiąc, nie popisywali się do tej pory frekwencją, tym bardziej szacun dla JKM. Jeśli jest to dla Ciebie szokujące to słabo orientujesz się w tym dlaczego ludzie zagłosowali na KNP w wyborach. Sory za OT, bo to w końcu nie jest temat o polityce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Nie wiem czy młodzież widziała film Psy i wie o czym jest (wciąż aktualny). Jest tam taka legendarna scena w gabinecie majora Walendy... Edytowane 3 Września 2014 przez Krzysiek_W 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Taki tam rekinek http://www.sadistic.pl/niespodzianka-w-wodzie-vt313897.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Putin też wędkuje i widać ma żyłke do tego... ładne pajki trzaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Putin też wędkuje i widać ma żyłke do tego... ładne pajki trzaska 6 postów wyżej wrzuciłem to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Małe cygańskie dziecko znalazło na podwórku łyżeczkę do herbaty. Nie wiedząc co to, pobiegło do mamy i pyta:- Ja młoda jestem i głupia - odpowiada mama. - Idź spytaj taty.- Tato, mama młoda jest i głupia, kazała spytać ciebie, co to?- Oo, nie wiem dziecko, idź spytaj dziadka, swoje przeżył, wiedzę ma.Dziadek zobaczył, przyjrzał się i krzyczy do dziecka:- Wyrzuć to jak najprędzej! To może być nasionko łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi