TOMIS1975 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 W polsce jest ponad 2500 biedronek, każdy znajdzie swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 OSTRZEŻENIE:!UWAGA! oszustki! Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w BIEDRONCE, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco:Dwie ładne dziewczyny koło dwudziestki przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnej BIEDRONKI. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę.Nie ma się na co czaić tylko bierz pusty portfel i do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Moja eks była w łóżku nienasycona... Ciągle mówiła:- A może lepiej coś zjedzmy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 po nocy ze mna to śniadania jeść nie chcą... zresztą skoro laska po lasce mówi, że Twoja sperma jest tak smaczna, że jutro przychodze z koleżanką to co się dziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 po nocy ze mna to śniadania jeść nie chcą... zresztą skoro laska po lasce mówi, że Twoja sperma jest tak smaczna, że jutro przychodze z koleżanką to co się dziwić...Żarcik taki sPod laski:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ice Bucket Challenge? Promocja przygłupich celebrytów, polityków i innego planktonu półmózgów. Zawsze lubiłem Panią Ochojską. Od dziś jeszcze bardziej. oraz kupa kamieni, na Placu Zbawiciela. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Żarcik taki sPod laski:-(czyżbyś nie lubił Podlasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ... oraz kupa kamieni, na Placu Zbawiciela. To nie kupa kamieni, tylko jeden symbol niemocy, na tle drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To nie kupa kamieni, tylko jeden symbol niemocy, na tle drugiego. Oj, w tym roku będzie się pięknie palić 11 listopada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) oraz kupa kamieni, na Placu Zbawiciela. A mnie to przypomina niedawny słynny tekst: "ch..... d.... i kamieni kupa " Edytowane 11 Września 2014 przez doktorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To nie są kamienie, tylko nowy pomysł na obligacje skarbowe, teraz będzie już dosłownie - "kup pan cegłę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pewnie z wedkami niektorym sie tak zdaza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 hipnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Szczera prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Żenujące, nie śmieszne, ale nie mam gdzie wstawić. http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/posowie-przepedzili-pikarzy-z-boiska-w-czasie-meczu-o-puchar-polski_422142.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarzpyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży iwkrótce będziemy mieć syna...Doktor myśli chwilę i mówi:- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię:Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedłraz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol.Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwywyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan costało się potem?- Nie - odpowiada staruszek.- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić!- I do tego punktu właśnie zmierzałem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ruski mafioso wybrał się na ryby i jak to ruski mafioso miał dwa grube złote łańcuchy na szyi, na każdym palcu złoty sygnet, a w kieszeni gruby rulon dolarów - oczywiście same setki. Wziął ze sobą trzy flaszki. Zimno było, więc obrócił je po kolei. Oczywiście upił się i usnął. Budzi się, a tu nie ma łańcuchów, sygnetów, ani dolarów. Zadzwonił z komórki po swoich ludzi i nie minęło pół godziny, a podjechały cztery czarne mercedesy w każdym po pięciu ludzi, wszyscy z kałachami. Po naradzie stwierdzili, że to najprawdopodobniej ktoś z okolicznej wsi obrobił szefa. Wpadają do wsi i pytają o sołtysa. Ktoś z miejscowych wskazał dom pośrodku wsi. Wpadają do sołtysa, a tam na ganek wychodzi facio w kufajce, na szyi ma dwa złote łańcuchy na każdym palcu sygnet, a z kieszeni kufajki wystaje mu rulon 100 dolarówek. Przeładowali broń i pytają skąd to wszystko ma. Sołtys mówi:- No nie uwierzycie chłopaki. Idę sobie przez las z psem na spacerze a tu nad brzegiem jeziora leży jakiś facet w trupa pijany i ma to wszystko przy sobie. No to go obrobiłem, na koniec zerżnąłem w dupę i poszedłem do domu.Chłopaki patrzą pytającym wzrokiem na szefa. Szef podchodzi do sołtysa, przygląda się chwilę błyskotkom i mówi:- To nie moje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dom starców, dyskusja przy porannej herbatce:- Wiecie, mam już tak słabe ręce, że ledwo trzymam tę filiżankę.- Ja to mam tak słaby wzrok, że nawet nie widzę tej filiżanki.- No, ja też. Nie wiem nawet, na kogo ostatnio zagłosowałem, nie widziałem nazwisk na tej karcie.- Co? Mów głośniej!!!- A ja to mam taki reumatyzm, że nawet nie mogę się do was obrócić.- Ja to jestem ciśnieniowiec. Jak tylko wstanę, to tak mi się kręci w głowie, że nie mogę zrobić ani kroku.- Ta? Ja to mogę, ale nigdy nie pamiętam, dokąd miałem iść.- Ech, taka jest cena naszego podeszłego wieku.- No, ale nie jest tak źle, panowie - przynajmniej mamy jeszcze wszyscy prawa jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi