DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Wchodzi facet do dklepu zoologicznego, i mowi ze chce kupic chomika. Sprzedawca pokazuje mu: "Krotkowlosy 5zł, dlugowlosy 10zł i ten tam w rogu 25zł". Zdziwiony facet pyta sie: "A czemu ten w rogu taki drogi jest? Wyglada jak ten krotkowlosy". Sprzedawca szeptem odpowiada: "To jest taki specjalny chomik, bo on laske umie robic". "Nie wierze" oponuje klient, "jak to?" Sprzedawca zaoferowal wiec klientowi mala probe, ten poszedl na zaplecze i wrocil uchachany. Kupil chomike, napiwek jeszcze dal i wrocil do domu. W domu jeszcze ze dwa razy zaszalal z chomikiem i rozsiadl sie wygodnie w fotelu. Wraca zona z zakupami, i od razu z pyskiem: "Stary, a cos ty ****a kupil!?". Na to maz: "Chomika, nie widzisz torbo?" "Ileś dał?" pada kolejne pytanie. "25zł, a co?" "Jełopie, za 5zł widzialem identycznego" Na to maz: "Stara, ty juz nic nie mow, tylko go ucz gotowac i wypierdalaj!!!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mieszkali sobie w raju Adam i Ewa.Pewnego dnia zapragnęli się kochać.Ale Adam mówi do Ewy: eee tam, ja się nie będę z Tobą kochać, bo Ty nie masz dziurki.Ewa usłyszawszy to posmutniała i zaczęła się przechadzać po Raju.Jej rozżalenie zauważył bociek.Powiedział:- "Słuchaj to skoro on się nie chce z Tobą kochać to ja Ci zrobię tę dziurkę!" - no i pyk!Zrobił jej dziurkę dzióbkiem. I do tamtej pory boćki maja czerwone dzióbki, a kobiety maja dziurki.No to Ewa poleciała do Adama i uradowana woła:-"Adamie! Mogę się już kochać!".A to chamidło jej na to:-"eee, nie .... Ty tam włosków nie masz, nie będę się kochać".Ewa znowu posmutniała i zaczęła chodzić po Raju. Wreszcie napotkała małpkę. Opowiedziała jej swoją historię, a ona zaproponowała pomoc.Wyrwała sobie włoski z dupki i dała Ewie.I od tamtej pory małpki mają gołe dupki, a kobiety maja włoski.Ewa znowu poszła do Adama, a ten znowu.Tym razem, że nie ma tam poślizgu, w związku z czym on się kochać nie będzie.No I Ewa znów smutniutka chodziła po Raju.Aż wreszcie znalazła rybkę, która przemówiła:-"To słuchaj, skoro Ty masz taki problem, to ja ci pomogę! Wskoczę i zrobię ci poślizg".No więc rybka wskoczyła, wyskoczyła i od tamtej pory nie wiadomo czy to ryba śmierdzi piz..ą, czy piz..a rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ten "kobiecy zapach" to się chyba ciągnie tak samo długo za kobietami ,jaki inna z legend ludowych .........o Jezusku,Maryjce itp ............tyle że to z życiem prawdziwym niewiele wspólnego ma .........No chyba że ktoś marynarz i morze " czerwone " przepłynąć musi....albo wierzy że "nie ukłute" w ciąży chodzi i dzieci rodzi............tylko niech wtedy nie narzeka że śmierdzi rybami i że to nie jego............WOLNY KRAJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Nad rowem biegnącym koło torów kolejowych siedzi komar i moczy w wodzie jaja. Przechodzący obok niedźwiedź pyta:-Komarku co ci się stało?-Lepiej nie pytaj misiu, miałem wczoraj późnym wieczorem straszne przerzycie.-No powiedz co się stało? - dopytuje się nidźwiedź,-Misiu, chciałem sobie zadupczyć na robaczku świętojańskim, a to była iskra z parowozu! Edytowane 22 Listopada 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 hhahahahahaaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mama, tata i synek wybrali sie do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy:- Mamo, mamo, co to jest?Zaskoczona pytaniem mama odpowiada:- To jest ogon słonia.Syn jednak wykrzykuje dalej:- Nie! Pod spodem.Zakłopotana mama odpowiada:- Tooo... nic takiego.Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec mama idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu.- Tato, tato, co to jest?- To jest ogon, synu.- Nie, pod spodem.- To jest siusiak słonia.Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi:- A mama powiedziała, że to nic takiego.Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu:- No cóż, synku. Tatuś trochę mamusię rozpuścił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Przychodzi baba do ginekologa i mówi;panie doktorze mam dużo śluzu w pochwie czy może mi pan zrobić jakiś test Lekarz tak wiec zrobił.Następnego dnia były wyniki,lekarz mówi;ma pani bardzo dużo śliny w pochwie.Ale panie doktorze jak to jest możliwe ja przecież z mężem tak jak Bóg przykazał.To niech pani męża sprawdzi w nocy bo w tym wieku mężczyzni bardzo dziwne rzeczy robią.I tak tez zrobiła.Położyła się do łóżka i udaje,że śpi.Maz wstaje odkrywa kołdrę,jej koszulę i bierze playboya,przewracając karki mówi: o to jest cipa nie to co to tfu.. tfu...tfu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Pijak wtoczył się do kościoła, usiadł w konfesjonale i nic nie mówi. Ksiądz czeka i czeka. Zakaszlał, żeby zwrócić uwagę pijanego, ale facet wciąż milczy. Ksiądz puka więc trzy razy, żeby zachęcić go do mówienia. Pijak wreszcie się odzywa:- Nie pukaj i tak nie ma papieru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wezwano hydraulika do zatkanej muszli klozetowej. Hydraulik objął ustami muszlę i z całych sił zassał zatkaną zawartość muszli. Następnie wypluł wszystko na podłogę. Patrzy - a w kałuży leży skulona z przerażenia dziewczynka. Hydraulik pokazuje na nią i mówi: - To jest ten syf co zatkał przepływ! Dziewczynka rozprostowując ramiona: - Nie jestem żaden syf co zatkał przepływ! Srałam piętro niżej! Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby...enia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Para młodych ludzi jest na randce... Siedzą w samochodzie, pieszczą się... Po pewnym czasie chłopak prosi dziewczynę, żeby wzięła mu do buzi.- Nie, bo potem nie będziesz mnie szanował - odpowiada ona. Po kilku miesiącach sytuacja się powtarza... W końcu młoda para bierze ślub, jednak i wtedy dziewczyna nie chce wziąć swojemu mężowi do buzi, twierdząc, że on przestanie ją szanować. Minęło 20 lat małżeństwa. Pewnego dnia mąż mówi:- Kochanie, przeżyliśmy cudowne 20 lat, wychowaliśmy wspaniałe dzieci. Wiesz przecież, że cię kocham i szanuję... Proszę cię jeszcze ten jeden raz - spróbujmy seksu oralnego. Ona w końcu się na to godzi, oboje przeżywają chwile uniesienia. Gdy jest już po wszystkim, leżą w łóżku i nagle dzwoni telefon. Mąż czeka, aż minie kilka dzwonków, odwraca się do żony i mówi:- Może byś tak odebrała, LACHOCIĄGU?!!!!!! Edytowane 24 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Para młodych ludzi jest na randce... Siedzą w samochodzie, pieszczą się... Po pewnym czasie chłopak prosi dziewczynę, żeby wzięła mu do buzi.- Nie, bo potem nie będziesz mnie szanował - odpowiada ona. Po kilku miesiącach sytuacja się powtarza... W końcu młoda para bierze ślub, jednak i wtedy dziewczyna nie chce wziąć swojemu mężowi do buzi, twierdząc, że on przestanie ją szanować. Minęło 20 lat małżeństwa. Pewnego dnia mąż mówi:- Kochanie, przeżyliśmy cudowne 20 lat, wychowaliśmy wspaniałe dzieci. Wiesz przecież, że cię kocham i szanuję... Proszę cię jeszcze ten jeden raz - spróbujmy seksu oralnego. Ona w końcu się na to godzi, oboje przeżywają chwile uniesienia. Gdy jest już po wszystkim, leżą w łóżku i nagle dzwoni telefon. Mąż czeka, aż minie kilka dzwonków, odwraca się do żony i mówi:- Może byś tak odebrała, LACHOCIĄGU?!!!!!! Ty to sam wymyślasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Para młodych ludzi jest na randce... Siedzą w samochodzie, pieszczą się... Po pewnym czasie chłopak prosi dziewczynę, żeby wzięła mu do buzi.- Nie, bo potem nie będziesz mnie szanował - odpowiada ona. Po kilku miesiącach sytuacja się powtarza... W końcu młoda para bierze ślub, jednak i wtedy dziewczyna nie chce wziąć swojemu mężowi do buzi, twierdząc, że on przestanie ją szanować. Minęło 20 lat małżeństwa. Pewnego dnia mąż mówi:- Kochanie, przeżyliśmy cudowne 20 lat, wychowaliśmy wspaniałe dzieci. Wiesz przecież, że cię kocham i szanuję... Proszę cię jeszcze ten jeden raz - spróbujmy seksu oralnego. Ona w końcu się na to godzi, oboje przeżywają chwile uniesienia. Gdy jest już po wszystkim, leżą w łóżku i nagle dzwoni telefon. Mąż czeka, aż minie kilka dzwonków, odwraca się do żony i mówi:- Może byś tak odebrała, LACHOCIĄGU?!!!!!! Ty to sam wymyślasz? Tego akurat nie, chociaż zdarzyło mi się być autorem kilku dowcipów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Padłem https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1502609716687861&id=1417246695224164&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fvideo.php&_rdr Edytowane 25 Listopada 2014 przez seiken 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Spłakałem się w kinie. Jeśli ktoś lubie fimy francuskie to warto pójść na "Za jakie grzechy dobry Boże" .Ciekawostka : film nie będzie ponoć wyświetlany w USA , jest niepoprawny politycznie a właściwie rasowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Padłem https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1502609716687861&id=1417246695224164&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fvideo.php&_rdrScott Sterling, najpopularniejsza twarz współczesnej piłki nożnej. Przy pierwszej obronie nosem myślałem, że to na serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Mąż mówi do żony:- A może byśmy się dzisiaj trochę pokochali?Żona odpowiada:- Nie, boli mnie coś dzisiaj głowa.Mąż:- A to się świetnie składa, bo właśnie nasmarowałem sobie małego aspiryną, więc wolisz doustnie czy w czopku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fp88EHz303Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi