woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wobler na miarę naszych oczekiwań: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zdecydowanie NIE,mało realistyczny ............chociaż biorąc pod uwagę "Misia" Barei,,to niewątpliwie jest to wobler na miarę naszych czasów......duży,ładny i idealnie nadaje się ........do gabloty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wobler na miarę naszych oczekiwań:Szkoda, że nie na zestawie i bez uzbrojenia, zaraz, zaraz ......widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak?No, łatwo nie było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Spotyka się dwóch niemych:(rozmawiają w jęz. migowym)- cześć co słychać?- a no idę jutro do kliniki gdzie nauczą mnie mówić i nie będę już migał- no co ty, przecież to nie możliwe..- spotkamy się za tydzień to ci opowiem..Spotykają się po tygodniu i ten drugi zaczyna migać:- cześć co słychać?- w porządku, jak słyszysz mówię już normalnie - odpowiada ten pierwszy z rękami w kieszeniach..- o k.. stary, jak to zrobiłeś?- a widzisz, jest tu na bardzkiej taka klinika gdzie leczą niemowy. Strasznie drogo i trzeba być bardzo cierpliwym ale po tygodniu mówisz jak każdy..Gość pobiegł do tej kliniki, wypełnił kwestionariusz, zapłacił okrągłą sumkę.Recepcjonistka prowadzi go długim korytarzem do niewielkiego, pustego pokoju, w którym jest tylko krzesło....po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn, zamyka drzwi na klucz, wali gościa w pysk, jednym ruchem ściąga mu portki, przekłada przez krzesło i "atakuje od tyłu".....AAAAAA - wrzeszczy niemowa z bóluA murzyn waląc go po głowie odpowiada - dzisiaj A, jutro B, a za tydzień całymi zdaniami.... Edytowane 27 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 27 Listopada 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak? Kupę lat temu moi kolesie wstawili w ten sposób trabanta, pewnego Niemca (znajomego mojej Mamy), pomiędzy 2 brzozy.Więcej już do nas nie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Znalazłem ciekawe zdjęcie ciekawi mnie czy u kogoś z nas było kiedyś podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wobler na miarę naszych oczekiwań:Ooo, patrz Mifek...coś dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) FarCry na rybkach Bez C&R Edytowane 27 Listopada 2014 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Na karnawałowy bal kostiumowy w pewnej firmie przychodzi blond sekretarka, zdejmuje futro i... okazuje się, że jest zupełnie naga. Koleżanka blondynka z działu kadr zwraca jej uwagę:- Kaśka, coś ty zrobiła? Przecież to bal kostiumowy.- No właśnie, i w związku z tym ja się przebrałam za Adama - odpowiada Kaśka.- Za Adama? - nie wierzy koleżanka - przecież ty nie masz ch*ja.- No przecież dopiero co weszłam. Daj mi parę minut, zaraz się jakiś przyczepi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wchodzi pijany maz do domu i mowi do starej stara co jest na obiad? A ona na stojąc na piętrze podwija kiece i zjezdza po barierce na dol a on pyta co robisz glupia? A ona na to jak to k..rwa co pieroga Ci odgrzewam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 - Mam kochanka! - żona.- Zabiję pedała! - mąż.- On nie jest pedałem!- To najpierw wyr*cham, a później zabiję! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 - Ja pierdzielę, jaka zajebista pieczara !!! Ciekawe czy jak krzyknę HO, HO, HO to będzie echo?- Yyyy... przepraszam, ale czy Pan na pewno jest giekologiem!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Na lekcję "O rozmnażaniu się człowieka" Pani kazała się dowiedzieć dzieciom co to jest "męski członek". Jasio pyta tatę w domu, a tata wziął Jasia do łazienki, spuścił spodnie i pokazał. Na drugi dzień w szkole dzieci pytają się jedno drugiego, ale większość nie wie, bo wstydziła się zapytać. A Jasio mówi:- A ja wiem! A ja wiem!Dzieci:- Jasiu! Powiedz! Powiedz!Jasio wziął klasę do łazienki, spuścił spodnie, pokazał i mówi:- To jest ch...! A członek, to to samo, tylko trzy razy mniejszy! Edytowane 28 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 28 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Trzech gości rozmawia przy piwku jaki najbardziej straszliwy dźwięk wżyciu słyszeli.- Łowiłem ryby zimą na rzece i wtedy usłyszałem zgrzyt pękającego lodu -mówi pierwszy.- A ja - mówi drugi - w czasie jak pracowałem w kopalni usłyszałemodgłos pękających ścian.Na to trzeci :- Kiedyś leżałem w łóżku z kochanką i wrócił jej mąż. Ja myk przez oknoale ten skubaniec złapał mnie za jajka i wisiałem tak za oknem.- No ale gdzie tu straszny dźwięk ?- Oj był - kontynuuje trzeci - kiedy on zaczął zębami scyzoryk otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Eeee tam, wszyscy wiedzą, że najstraszliwszy, naprawdę mrożący krew w żyłach dźwięk, to gdy jesteś na rybach, rzucasz, zwijasz, jest pięknie i nagle cichutkie, na granicy słyszalności - chrrr, grrrr ..... ....kołowrotek ci zaczął ząbkować. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Eeee tam, wszyscy wiedzą, że najstraszliwszy, naprawdę mrożący krew w żyłach dźwięk, to gdy jesteś na rybach, rzucasz, zwijasz, jest pięknie i nagle cichutkie, na granicy słyszalności - chrrr, grrrr ..... ....kołowrotek ci zaczął ząbkować. Szczególnie dla posiadaczy Daiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Szczególnie dla posiadaczy Daiwy Ostatnio się wydało skąd to ząbkowanie - ślimaki w środku pozdychały. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Ostatnio się wydało skąd to ząbkowanie - ślimaki w środku pozdychały. Bo to mocne i tanie kołowrotki były Edytowane 28 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi