Zwierzu Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Wprawdzie ogłoszenie już stare i jak by nie patrzeć dalej jest aktualne . Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zemsta za gripa. Warto dodać, że zaraz po publikacji materiału wideo na YT, okaleczony wędkarz został osądzony i skazany za .... znęcanie się nad zwierzętami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Dagon, tytuł za video roku zapewniłeś już sobie na początku roku :D :D Teksty i śmiech kolegów i koleżanki na łodzi bezcenne. Give me a screwdriver! - rozwala system. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Drago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie, nie, wszystkie honory należą się autorowi materiału, ewentualnie właścicielowi pogryzionych klejnotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Co ja obejrzałem? O_ohttps://www.youtube.com/watch?v=VpT3fTAVWnA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No to na obiad miał rybkę z wkładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Co ja obejrzałem? O_o https://www.youtube.com/watch?v=VpT3fTAVWnAAnimal sex jest u nas zakazany. Rybka zrobiła mu "loda" , a On w nagrodę ją pożarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Prawdziwa sytuacja ......kumpel rozstał się z kobietą i chciał porozmawiać Po pracy podjechałem po niego i pojechaliśmy 2km dalej na przeprawę promową, a że było późno 23.30 to policja pojechała za nami...pewnie myśleli, że jesteśmy wandalami i jedziemy demolować prom.....legitymują nas pod pretekstem rutynowej kontroli i policjant rzucił od niechcenia....chłopaki sami w las jedziecie...podejrzane i się uśmiecha. Wtedy kolega w jego stronę, a wy co tu robicie....sami, we dwoje i w lesie....na dodatek w mundurach...nie wstyd wam...tak mundur hańbić.....dodał jeszcze jednemu ze sporą nadwagą, że trzeba było tyle nie jeść, bo widząc takiego mundurowego złodzieje czują się bezkarni....mogąc bez problemu uciec truchtem Edytowane 8 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 te pieski... kiedyś to robili co chcieli.. Czasy milicji albo policji zaraz po przemianach. Zatrzymuje mnie a najeb...y Milicjant - To Ty byłeś z tym psem w sklepie ? z jakim psem nigdzie nie byłem -odpowiadam. Ja ci kur.. dam, marsz na komisariat !ja niewiele myśląc w NOGI.... za kaburę łapie stój będę strzelał, oj wystraszyłem się wtedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Syn do ojca:- Tato, ile ty już lat służysz u mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9HXE3sAqtdU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ryba.Najlepszy przyjaciel człowieka. https://www.youtube.com/watch?v=iosW0ZvwP6c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/50419-historia-bez-cenzury-polecam/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie na kanałach informacyjnych leci na żywo mniej więcej to, co widać na zamieszczonym przez Ciebie rysunku. Komentarze takie, byle tylko nie powiedzieć słówka za dużo. Każde słowo przemyślane 20 razy, żeby czasem nie urazić pewnej grupy społecznej. A wczoraj zapytany o możliwość takich ataków w PL były szef naszego MSW powiedział, że "terroryzm, to zjawisko społeczne", które prędzej, czy później dotrze do Polski. Zjawisko społeczne. No, jak nic do j.pl się śmieje. Szkoda, że to śmiech przez łzy. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Kamil Z. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi