Arek1990 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=PIyxD2Hx7G0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ten wątpliwy żart pojawił się już we wrześniu 2013 roku . Dziś napiszę, to samo co wtedy ! Gdyby to była "normalna chrześcijańska rodzina", podkreślam NORMALNA, nikt by się tak nie zachował, nie przeklinał, nie dawał swoim zachowaniem pretekstu do takich oskarżeń. Gdyby to była "normalna" rodzina nawet nie chrześcijańska - też nie. Natomiast gdyby to była "rodzina" meneli to może tak. Wiem, ze to żart, ale żart, który wpisuje się znakomicie w ogólną tendencje deprecjonowania tej podstawowej komórki społecznej i wiary większości Polaków !U. P.S.: zgłosilem do moderacji z sugestią usuniecia - zobaczymy Sorry jak obraziłem czyjeś uczucia religijne, rodzinne itp, celem była poprawa nastroju w mój ulubiony dzień poniedziałek pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dowcip to dowcip. Trzeba mieć do nich dystans. Ja akurat lubię czarny humor i pomimo iż jestem wierzącym człowiekiem nie uraziło mnie to. Poza tym zawsze lepszy dobry kawał niż dzieci zwracające się do księdza TATO... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A tak na poważnie to... https://www.youtube.com/watch?v=fejYi-9yODg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Sorry jak obraziłem czyjeś uczucia religijne, rodzinne itp, celem była poprawa nastroju w mój ulubiony dzień poniedziałek pozdrawiamA mnie się podobało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo wyrozumiały szef :lol: https://www.youtube.com/watch?v=nTMQigH43DQ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To może Ugly oświecisz nas jak powinna postępować normalna katolicka rodzina u której, w trakcie obiadu dwunastoletnia córka oznajmia że się bzyka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Brzmi to jak podpucha , ale faktycznie reakcja kolegi Ugly zwazywszy na dział troche przesadna .Ciekawe czy jakby byla "murzynska" rodzina dowcip by przeszdl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QbuFie862P4 Edytowane 2 Marca 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 2 Marca 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Może z innej bajki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kolegom którzy nie potrafią uszanować poglądów innych osób i zachować kultury, przypomnę o regulaminie jerkbait.pl obowiązuje on także w tym wątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 hehe https://www.facebook.com/video.php?v=1523360977918170&fref=nf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Temat tymczasowo zamykam żeby niektórzy przemyśleli swoje zachowanie. Edit: Zgodnie zapowiedzią wątek ponownie otwarty, proszę o przestrzeganie regulaminu forum. Edytowane 3 Marca 2015 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 4 Marca 2015 przez cristovo vel vilk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) ...no i 10 godz. pomogło' welcome back', swoją drogą jestem ciekaw kto tak naprawdę się nauczył tolerancji w 10 godz pomogło Edytowane 3 Marca 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Teleturnieje to łatwe nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q-lygdoU7nA Na co komu ciepłe ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 O! Wątek odblokowany! Milupa to jednak łaskawy pan jest. Miłosierny i niepamiętliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 4 Marca 2015 przez cristovo vel vilk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi