DelTor0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9qHdPhkSSNQ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Spoko!Trzymam go! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do lekarza wpada facet z niezapowiedzianą wizytą.- Co mogę dla pana zrobić? - pyta lekarz.- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi starszy człowiek - Za każdym razem, kiedy uprawiam seks z moją żoną, mam zaczerwienione oczy, nogi jak z waty i nie mogę złapać tchu... Jestem przerażony!Lekarz patrzy na 86-latka i mówi:- Panie Kowalski, takie dolegliwości czasem się pojawiają, szczególnie w pana wieku; ale proszę mi powiedzieć, kiedy zauważył pan te objawy?Staruszek na to:- Hm, trzy razy ostatniej nocy i dwa razy dziś rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do lekarza wpada facet z niezapowiedzianą wizytą.- Co mogę dla pana zrobić? - pyta lekarz.- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi starszy człowiek - Za każdym razem, kiedy uprawiam seks z moją żoną, mam zaczerwienione oczy, nogi jak z waty i nie mogę złapać tchu... Jestem przerażony!Lekarz patrzy na 86-latka i mówi:- Panie Kowalski, takie dolegliwości czasem się pojawiają, szczególnie w pana wieku; ale proszę mi powiedzieć, kiedy zauważył pan te objawy?Staruszek na to:- Hm, trzy razy ostatniej nocy i dwa razy dziś rano!Uffff, to mi ulżyło. Ja mam tylko zaczerwienione oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Sacha, a może to od alergii na jakieś pyłki, te zaczerwienione oczy, skoro nie masz pozostałych objawów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 To tzw. płoćliwość oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) https://youtu.be/ctquOZIYReg Edytowane 25 Czerwca 2015 przez covent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Cos nie mam szczescia do FM ostatnio... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 trzeba było brać, może jako jedyny miał byś certate która umie karate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Sacha, a może to od alergii na jakieś pyłki, te zaczerwienione oczy, skoro nie masz pozostałych objawów ? To nie na pyłki ;-) tylko na nadmierną ilość pudru na partnerce. Recepta: najpierw pozamiatać nadmiar :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tylko pamiętajcie ...pozamiatać a nie spłukać za szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) I weź tu złów i wypuść Edytowane 26 Czerwca 2015 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 http://allegro.pl/ford-mondeo-mk3-tapicerka-z-wieprzowiny-i5362115087.html# Warto poczytać ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Wywiady https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yRXe9u0wRTA Edytowane 26 Czerwca 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Zagrożenie dla klejnotów coraz bliższe Pacu - "obcinaczka jąder"O tej rybie zrobiło się bardzo głośno gdy w mediach pojawił się news o tym jak Pacu odgryzła jądra nurkowi pływającemu w Bałtyku. Zdarzenie zanotowano w cieśninie Sund pomiędzy Danią a Szwecją. Ostrzeżono turystów by nie pływali nago w morzu. Kilka miesięcy później „obcinaczkę jąder” wyłowiono w Sekwanie. Kilka dni temu kolejne egzemplarze Pacu wyłowiono z Bałtyku.Pacu, nazywana również Tambaqui, występuje w rzekach i strumieniach dolnej Amazonii, znajdziecie ją również na terenie Papui-Nowej Gwinei oraz, co może dziwić, w Skandynawii (odkryta w sierpniu 2013 roku), a nawet w Sekwanie, gdzie została złowiona 30 sierpnia 2013 roku. Pacu, krewniaczka piranii, stała się popularną rybą akwariową, szczególnie w USA. Cechą charakterystyczną tej ryby są siekacze, łudząco przypominająco ludzkie. Pacu odżywia się głównie insektami, morskimi roślinami i ziarnami. Pacu była jednym z ulubionych przysmaków Theodora Roosevelta, 26. prezydenta Stanów Zjednoczonych. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus53 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus53 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi