seiken Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No to ja wrzucę kontynuację pająka Wardęgi:) hahahahadobre dobrelaski w szpilkach zapomniały o gracji i zapierdzielają jak w butach sportowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Więcej tutajhttp://joemonster.org/art/27156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Bez_tytułu_1.jpg Więcej tutajhttp://joemonster.org/art/27156W porze śniadania taki news .... raczej mało śmieszny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dwóch przyjaciół wraca późnym wieczorem z pokera. Jeden skarży się drugiemu. - Wiesz, nigdy nie mogę oszukać żony. Gaszę silnik samochodu i wtaczam go do garażu, zdejmuję buty, skradam się na piętro, przebieram się w łazience. Ale ona zawsze się budzi wydziera na mnie, że tak późno wracam. - Masz złą technikę. Ja wjeżdżam na pełnym gazie do garażu, trzaskam drzwiami, tupię nogami, wpadam do pokoju, klepię ją w tyłek i mówię: "Co powiesz na numerek?". Zawsze udaje że śpi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 - Syneczku, kim chciałbyś zostać jak dorośniesz? - Eeeee... mmm... Ogrodnikiem, tato. - Taa... A może kimś innym? - Eeee... uuu... Więc hydraulikiem, tatko. - Kurde, synku, a może jednak kimś innym?! - Noo.. to... To czyścicielem basenów... - Halinaaaaa! W mordę żesz, Jacunio znalazł kasety! Po nocy poślubnej młoda żona chwali się matce: - Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy! Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce: - Mamo! Ostatnio było 8 razy! - Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem. - Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz! - Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nawalony facet wraca do domu i na podwórku zarzuciło go na drzewo rosnące przy ścieżce. Z logiką normalną dla takiego stanu, postanowił zemścić się na drzewie, czyli wyciąć je w pień. Wszedł do domu i dłuższy czas, bezskutecznie szuka piły. W końcu podchodzi do żony i pyta: - Gdzie piła? Żona wystraszona odpowiada: - U sąsiada. - A dlaczego dała sąsiadowi? Żona coraz bardziej wystraszona, odpowiada drżącym głosem: - Dała, bo piła... W Sądzie : Proszę pozwanego o wyjaśnienie. Pozwany : Wysoki sądzie, był piękny zimowy dzień, wybrałem się na polowanie. Chodziłem po lesie, szukałem zwierza. Długo to trwało, zmarzłem... Wyciągnąłem zza pazuchy piersióweczkę i łyknąłem raz, drugi...Aby się rozgrzać wypiłem całą. Przyłożyłem do oka dwururkę i "ćwicząc" oko rozglądałem się po ośnieżonych drzewach. Nagle usłyszałem kukułke !! Niewiele myśląc wystrzeliłem... Sąd: A co ma do powiedzenia poszkodowany ? Wwwysooki sssądzie, bbbył pppiękny ziiimooowy dzdzdzień. Wywywyssszedddłem nnna ssspacccer. Nnnaggle wwwidzdzdzę jjajakiegoś iididiotttę jjajak ccccellluje dddo mmnnie z dddwurrrurki iii kkrzyczczę : KUKUKUKUKU*wa nnie ssstrzelllaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Do Deutshe Banku wchodzi babcia ciągnąca za sobą walizkę.... Podchodzi do okienka i prosi o rozmowę z dyrektorem placówki. Dyrektor przyjmuje babcię i pyta się w czym rzecz. -Bo widzi pan... .. zebrałam troszkę pieniędzy i chciałam założyć u państwa konto... -Troszkę to znaczy ? -No, milion euro.... Dyrektor zdumiony, wziął od babci walizkę, sprawdził, przeliczył - rzeczywiście - milion euro ! Nie byłby sobą gdyby nie zapytał babci, skąd wzięła tą astronomiczną sumę... -Bo widzi Pan, ja się zakładam z ludźmi o różne rzeczy... -To może i ja się z Panią założę ? -Dobrze, założymy się o 10.000 euro ? -A o co ? -Założę się że ma Pan kwadratowe jądra... Dyrektor w konsternacji wkłada rękę do kieszeni, i sprawdza... są okrągłe... 10000 piechotą nie chodzi.... -Dobrze ! -To ja jutro do przyjdę z notariuszem, żeby wszystko było jak należy... Na następny dzień babcia przychodzi z notariuszem który spisuje zakład, oboje się podpisują... i przechodzą do rzeczy.... Dyrektor zdejmuje portki, gacie, i z triumfem oświadcza: -Okrągłe ! Babcia, przygląda się i stwierdza: -Rzeczywiście.... ale pozwoli Pan że sama sprawdzę ? Dyrektor myśli.... 10000 piechotą nie chodzi.... -Dobrze... Babcia zabiera się do oględzin, maca, ogląda... Dyrektor chcąc pocieszyć babcię mówi: -Wie Pani, czasem się przegrywa... -Wiem Panie dyrektorze... -A co robi Pan notariusz ! Dlaczego wali głową w ścianę !? -Bo wie Pan, założyłam się z nim wczoraj o milion euro że będę dzisiaj macać po jajach dyrektora Deutshe Banku. Seks-telefon: - ...ooooo, taaaak... zdejmuję skarpetkę... teraz drugą... aaaa... teraz trzecią... - Żesz w kurwę, dziewczyno, tyś z Czarnobyla?! - Nie. Z Suwałk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 niezłe gnicie............ http://www.wiocha.pl/1287747,Zbyt-narabani-by-wedkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 – Jak nazywają się piękne kobiety uprawiające seks? – Cuda na kiju. Dziewczyna wróży sobie u Cyganki: – Dwóch chłopaków się o mnie stara, któremu z nich się poszczęści? – Poszczęści się Andrzejowi, Jurek się z tobą ożeni. – Co mają ze sobą wspólnego ginekolog i dostawca pizzy? – Jeden i drugi mogą tylko powąchać ale nie spróbować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2015 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Hehh Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Za prawie 2 miesiące święta i będzie trzeba pomysleć o prezentach. Na Allegro się pojawił taki :http://allegro.pl/sloik-z-powietrzem-ktorym-oddychal-jezus-i5751754241.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Pokaz strojów bundesligi http://www.sadistic.pl/stary-pokaz-mody-dla-bundesligi-vt385095.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Turysta zaczepia bace w lesie:- Gdzie jest giewont?- Łot.. - turysta zdziwiony, ale pyta po angielsku:- Łer is giewont baco?- Łot.. - odpowiada baca - turysta swoje:- Łer is giewont? -- Łodpierdolzesie niewidzis ze leje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 - Mamo! Mamo! Zrobisz mi kanapki? + Słuchaj, To, że sypiam z Twoim ojcem, nie znaczy, że możesz mówić do mnie "mamo". - No... to jak mam mówić? + Normalnie. Andrzej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi