Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Don Corleone zatrudnił głuchoniemego księgowego, aby niczego nie podsłuchiwał i aby niczego nie wygadał. Wybór był trafny, ale księgowy był jeszcze nadzwyczajny. Po roku okazało się, że brakuje 10 mln dolarów. 
Don Corleone zorganizował małe zebranie z prawnikiem, który znał język 
migowy oraz księgowym. 
- Zapytaj sk*rwiela, gdzie jest moja forsa 
Księgowy rozłożył bezradnie ręce z niewinną miną sugerując, że nie wie o 
co chodzi. Nie trzeba było tłumaczyć. 
Don Corleone wyciągnął lśniący srebrny pistolet, przyłożył do czoła 
księgowemu i kazał przetłumaczyć prawnikowi. 
- Pytam po raz drugi i trzeci raz nie będę pytał. 
Księgowy zmiękł i pokazał na migi prawnikowi, że forsa jest zakopana na 
jego podwórku pod wysokim drzewem. 
- Co ta świnia powiedziała? - zapytał Don Corleone. 
- Powiedział, że nie masz jaj żeby pociągnąć za spust! - przetłumaczył prawnik

Na lekcji religii ksiądz pyta dzieci:
- Proszę powiedzieć, co wasi rodzice robią pierwsze po rannym przebudzeniu?
- Mój tata rano, jak wstanie, to idzie do łazienki i sika do wiadra, że słychać na cale mieszkanie, bo my biedni jesteśmy i nie mamy ładnej łazienki! - mówi pierwsze dziecko.
- Nie, nie, może ktoś inny! - mówi ksiądz.
- Mój tata jak idzie do ubikacji to nic nie słychać, bo my mamy bardzo ładną łazienkę z muszla klozetowa, z kafelkami i z wanna! - mówi inne dziecko.
- Nie, nie, nie, nie! Powiedzcie mi, co powinien zrobić prawdziwy katolik po przebudzeniu! - blaga ksiądz. Na to wstaje trzecie dziecko:
- Mój tata pierwsze jak wstanie to klęka przed łóżkiem....
- Świetnie, o to chodzi - przerywa ksiądz - Dalej proszę, a pozostałe dzieci niech słuchają!
- ... No to, jak tata wstanie to klęka przed łóżkiem, nachyla sie.. i wyciąga słomę z dupy, bo my taki siennik mamy....

• Like 2

Pojehałem ,kiedyś do sklepu wędkarskiego zakupić na jesień wobler w przysłowiowego ``tygryska``

Sprzedawca wyciągnął rapale original11,husky jerka10cm i deep tail dancera11 wszystko w kolorze FT :)

Chciałem wiząść deep tail dancera za 40zł,ale jeszcze zapytałem sprzedawce co na odre,to polecił husky jerka za 25zł,bo jak zerwe na zaczepie to najtańszy.Myslę,że nie,ale nie upierałem sie i wziąłem jerk-a

W pierwszej godzinie spiningowania zerwałem go na zaczepie. :) Dowcip który sam wymyśliłem brzmi;

``Z TYM DEEP TAIL DANCEREM,TO BYM MIAŁ DANCING``-Z ZACZEPAMI OCZYWIŚCIE :D 

Kto jeszcze pamieta piekny język Puszkina ? 

ЭТОТ ДЕНЬ В ИСТОРИИ

7 ноября 1969 года в СССР появилась первая туалетная бумага. За год до этого для Сясьского целлюлозно-бумажного комбината для производства туалетной бумаги были закуплены две огромные английские бумагоделательные машины. Сначала новая продукция натолкнулась на нулевой спрос - простой гражданин СССР не знал, для чего нужны рулоны бумаги, и не покупал её...

Появление в СССР туалетной бумаги повлияло на прочность советских государственных устоев самым непосредственным образом.

Заходя в туалет, и располагаясь в нем надолго, житель самой читающей страны в мире брал в руки подвешенную там советскую газету и поневоле вычитывал из нее несколько идеологически правильных фраз о преимуществе социалистического строя над капиталистическим. И происходило это не на партийных собраниях – а в момент особого состояния души.

И вместе со свинцом от типографской краски в жопу советского гражданина втирались вся газетная мудрость марксизма-ленинизма и руководящей и направляющей силы советского общества – КПСС. А с появлением туалетной бумаги стали нежнеть задницы советских людей и рушиться их идеологические установки…

Так что когда вы слышите фразу о том, что мы «просрали СССР» можете смело воспринимать ее не в переносном, а в буквальном смысле!