Tomrusz Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 W akademiku:- Dziewczęta, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!Słychać szum- NIE TE, TE ZE SZNURKA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 hahaha dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Za wąchać rękawem.... https://www.facebook.com/najlepszefilmikinafejsie/videos/1065152253537116/?fref=nf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 https://web.facebook.com/celestyniaki/videos/669232366508482/?pnref=story 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Z niemieckiego neta 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Małżonka czyta mężowi fragment z czytanej właśnie gazety:"Każdy dobry seks ma swój początek w głowie..."- Widzisz kochanie! - mąż na to - ... a ty ciągle: "do buzi nie, do buzi nie..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Mąż do żony:-Słyszałaś kochanie jak bzdura? Nie ma szans aby jedno zdanie równocześnie człowieka ucieszyło i zmartwiło.-eeeee... to możliwe.- a niby jakie?-wśród wszystkich twoich kolegów...ty masz największego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobre, ale było kilka stron wczesniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To sorki...nie czytam wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Hahah.Dobre też nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Miszcz kiwki http://cdn.acidcow.com/gifs/20151124/gifs_08.gif 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To tak apropo czwartkowego spotkania (maniamów JDM, itp.), z pewnymi sprawami trzeba być ostrożnym i precyzyjnym: Mąż do żony: Kochanie, miałabyś coś przeciwko seksowi analnemu?- Nie, nie mam.- To cieszę się bardzo. Myślałem że będziesz miała - mówi mąż.- A dlaczego miałabym mieć, co mnie interesuje jak spędzasz czas z kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To tak apropo czwartkowego spotkania (maniamów JDM, itp.), z pewnymi sprawami trzeba być ostrożnym i precyzyjnym: Mąż do żony: Kochanie, miałabyś coś przeciwko seksowi analnemu?- Nie, nie mam.- To cieszę się bardzo. Myślałem że będziesz miała - mówi mąż.- A dlaczego miałabym mieć, co mnie interesuje jak spędzasz czas z kolegami. Hehe na takiej imprezie podczas after party zamiast mierzenia...kijków może być ważenie szpulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 kurcze miałem przyjść o obaczyć w szczegółach te różnice JDM vs reszta świata ale jak wy się tak zamierzacie bawić.................. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 zaraz , zaraz proszę nie uogólniać! Ja tam będę z powodów absolutnie wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na basenie:Jasiu mówiłem żebyś nie sikał do basenu,jasiu : przecież wszyscy sikają,tak ale nie z trampoliny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 zaraz , zaraz proszę nie uogólniać! Ja tam będę z powodów absolutnie wędkarskich dobrze dobrze... na "robaki" też się łowi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 2 Grudnia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 muszę podrasować furę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Fajne drzwi https://www.youtube.com/watch?v=_XOCDLrfwh8 i ciekawe meble: https://www.youtube.com/watch?v=tOp5j_57LAE Edytowane 2 Grudnia 2015 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) W Amsterdanie od wielu (bodaj 10?) lat to najczęściej nadawane imię męskie. Raczej do działu "Jerkbait płacze" Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi