cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ewolucja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 .Nie wiem czy ta kropka nie ma podtekstów politycznych, albo czy nie uraża czyichś uczuć religijnych 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 sms..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Kiedyś już linkowałem, ale nie wszyscy ( ) mają fejsa, pozwolę sobie jeszcze raz. Tym razem z You Tube:https://www.youtube.com/watch?v=ygKzj8GCbxI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem czy ta kropka nie ma podtekstów politycznych, albo czy nie uraża czyichś uczuć religijnych Dokładnie, ja poczułem się urażony. Ta kropka jakoś tak dziwnie spoziera na mnie antypolsko - słowem (dobrym) się więcej do Comy nie odezwę ! Kiedyś już linkowałem, ale nie wszyscy ( ) mają fejsa, pozwolę sobie jeszcze raz...*Ooooo i proszę !Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem, wstyd i hańba żeby taki zacny człowiek (w góralskiej czapce i w ogóle ...), takie świństwa wstawiał - tfu ! A czymże to innym jak nie jabłkiem, Ewa pod drzewem i nad wodą, Adama (który spokojnie w tym czasie ryby sobie na casta łowił) skusiła ?No ja się pytam czym jak nie jabłkiem ? Wybacz Jano ale plujesz w symbolikę chrześcijańską - można czuć się urażonym . Jabłko jako symbol władzy królewskiej, a co Król w lewej ręce trzymał ? - rozumiem że Waść plwasz na wszelką władzę - czyż nie tak ? Ponadto jabłko w ostatnim czasie, po Putinowskim embargu jest naszym symbolem narodowym (zaraz po Orle) !.Polacy na złość Putinowi zaczęli jeść jabłka i pić cydr i Ty Jano w ten polski CYDR z łuku mierzysz ?Że niby filmik hi hi i ha ha ? Niestety na tę ostatnią obelgę, jako Polak z krwi i kości muszę stanowczo zareagować !Wybacz Jano, dość tego jadu z Twojej strony - nie będziesz naszym jabłkom pluł więcej w twarz.Zgłoszę sprawę do moda i zakładam KOJ (Komitet Obrony Jabłek), sprawa do trybunału jewropejskiego o interwencję już poszła !Spodziewaj się manifestacji pod swoim domem. Niniejszym zrywam z Tobą kontakt i znać Cię więcej nie chcę - ough ! Apropos, Jano jak tam moje woblery ? Edytowane 17 Lutego 2016 przez Zwierzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Dokładnie, ja poczułem się urażony. Ta kropka jakoś tak dziwnie spoziera na mnie antypolsko - słowem (dobrym) się więcej do Comy nie odezwę ! *Ooooo i proszę !Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem, wstyd i hańba żeby taki zacny człowiek (w góralskiej czapce i w ogóle ...), takie świństwa wstawiał - tfu ! A czymże to innym jak nie jabłkiem, Ewa pod drzewem i nad wodą Adama (który spokojnie w tym czasie ryby sobie na casta łowił) skusiła ?No ja się pytam czym jak nie jabłkiem ? Wybacz Jano ale plujesz w symbolikę chrześcijańską - można czuć się urażonym . Jabłko jako symbol władzy królewskiej, a co Król w lewej ręce trzymał ? - rozumiem że Waść plwasz na wszelką władzę - czyż nie tak ? Ponadto jabłko w ostatnim czasie, po Putinowskim embargu jest naszym symbolem narodowym (zaraz po Orle) !.Polacy na złość Putinowi zaczęli jeść jabłka i pić cydr i Ty Jano w ten polski CYDR z łuku mierzysz ?Że niby filmik hi hi i ha ha ? Niestety na tę ostatnią obelgę, jako Polak z krwi i kości muszę stanowczo zareagować !Wybacz Jano, dość tego jadu z Twojej strony - nie będziesz naszym jabłkom pluł więcej w twarz.Zgłoszę sprawę do moda i zakładam KOJ (Komitet Obrony Jabłek), sprawa do trybunału jewropejskiego o interwencję już poszła !Spodziewaj się manifestacji pod swoim domem. Ja w kwestii jabłek ! Wydaje mi się, że w zamyśle autora chodzi o jabłko Adama a więc tekst jest wybitnie seksitowski - zgłaszam do moderacji i do feministek Edytowane 17 Lutego 2016 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) .To jest kropka na miarę naszych możliwości. My tą kropką otwieramy oczy niedowiarkom i moderatorom! Mówimy: to jest nasza kropka, przez nas zrobiona, i to nie jest nasze ostatnie słowo! A tak serio był tam wstawiony gif, ale spostrzegłem, że minencjusz wyprzedził mnie o kilka postów swoim linkiem i nie chciałem niepotrzebnie powielać Ale też widzę, że nieźle wyszło Edytowane 17 Lutego 2016 przez coma 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dokładnie, ja poczułem się urażony. Ta kropka jakoś tak dziwnie spoziera na mnie antypolsko - słowem (dobrym) się więcej do Comy nie odezwę ! *Ooooo i proszę !Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem... Apropos, Jano jak tam moje woblery ? ZWIERZU uwielbiam to! COMA,też zauważyłem,że powielasz,ale kropka robi furorę ... jak niewiele potrzeba, jedna,mała kropka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wraca mąż rano do domu-żona pyta się gdzie Ty ku..a byłeś cały wieczór,mąż odpowiada-u kolegi, żona od razu dzwoni do jego pieciu najlepszych kumpli aby go sprawdzić-co się okazuje- u dwóch spał a u pozastałych trzech jeszcze śpi... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2016 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) We właściwym czasie... KLIK Edytowane 17 Lutego 2016 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Żołnierz(mąż) odbywający służbę wojskową na Syberii po wielu miesiącach dostał przepustkę,wracał na NARTACH do żony kilka dni,aż dotarł Po powrocie do jednostki wojskowej koledzy pytaja sie jak było,opowiadaj Jaka była Twoja pierwsza czynność po dotarciu do żony-odpowiada-pierwszą czynnością było pyknięcie żony ,koledzy na to-też byśmy tak zrobili,a jaka była Twoja druga czynność - odpowiada-po raz drugi pyknąłem żonę -koledzy-też byśmy tak zrobili,a jaka była Twoja trzecia czynność po dotarciu do żony-odpowiada- zdjąłem NARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wraca mąż rano do domu-żona pyta się gdzie Ty ku..a byłeś cały wieczór,mąż odpowiada-u kolegi, żona od razu dzwoni do jego pieciu najlepszych kumpli aby go sprawdzić-co się okazuje- u dwóch spał a u pozastałych trzech jeszcze śpi... W przeciwną stronę już tak nie działa. Istnieje jeszcze dalsza część powyższego. Kto znajdzie i opisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 W przeciwną stronę już tak nie działa. Istnieje jeszcze dalsza część powyższego. Kto znajdzie i opisze ?To kolega zapoda bo pierwszą część to pewnie większość słyszała jak nie z kawału to z życia chociaż to w sumie do jednego się zbiega[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Fotograf to akurat ustawił się przodem do tej pary Parze za to można podziękować za nieodwrócenie się do fotografa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Paradoks sraczki: często i rzadko jednocześnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Facet wchodzi do baru i zamawia kieliszek whisky:- Ile płacę?- Trzy dolary.Mężczyzna wyjmuje z kieszeni trzy dolary. Jednego kładzie na ladzie przed nim, a potem idzie do lewej strony lady i tam kładzie kolejnego dolara, a następnie udaje się do prawej krawędzi i tam kładzie trzeciego. Barman cicho przeklinając, idzie od prawej do lewej i bierze pieniądze. Następnego dnia znowu ten sam facet wraca i zamawia kieliszek whisky ponownie kładąc dolary na końcach lady. Barman zły, ale nic się nie odzywa. W skrócie dzieje się tak kilka dni podrząd. Pewnego dnia ten sam facet zamawia whisky, bierze kieliszek, grzebie w kieszeni i wyciąga banknot pięciodolarowy. Barman uśmiechy ze zemsty bierze 2 dolary reszty, idzie do lewego końca lady, kładzie dolara, a następnie przechodzi do prawego końca i kładzie tam drugiego dolara. Potem wraca i z radością patrzy na gościa.Mężczyzna wyciąga z kieszeni dolara, położył go przed barmanem i powiedział:- Poproszę jeszcze jeden kieliszek. Dwóch Arabów przyjechało do Polski i założyło między sobą, który z nich się lepiej zintegruje z naszym krajem.Mija rok, spotykają się i pierwszy mówi:- No ja właśnie skończyłem z dzieciakami oglądać skoki narciarskie w TV, żona ugotowała na obiad schabowy z mizerią i ziemniakami, i zaraz zabieram je do muzeum Powstania Warszawskiego, a ty?- Spier**laj tam skąd przyjechałeś kozoj**co - odpowiada drugi. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi