pawlica Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Podejrzewam , że sąsiadów za naszej wschodniej granicy nie brakuje w takich krajach o Szwajcarii nie wspomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Oficer NKWD przeprowadza inspekcję w podległej jednostce. W podziemiu koszar widzi trzy trupy. Pyta więc po kolei:- Ten, co?- Zmarł, bo zjadł trujące grzyby.- A ten?- Także zjadł trujące grzyby.U trzeciego widzi w głowie dziury od kul. Pyta zatem:- A temu, co się stało?- Nie chciał jeść trujących grzybów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 W Luxemburgu za 500 milionow wpłaconych do banku dostaje się obywatelstwo (€ ma sie rozumieć)[emoji23] [emoji23] Cenia sie... w USA wystarczy $500 tysi zainwestowac zeby zielona karte dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Z encyklopedii XXII wieku:Hitler Adolf - drobny tyran epoki stalinowskiej. --------------------------------------------- - Czy Stalin wierzy w Boga?- Z pewnością. Przecież urządził wielki post.. -------------------------------------------------------- - Czym się różni Stalin od pralki automatycznej?- Stalin jeszcze wiesza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Cenia sie... w USA wystarczy $500 tysi zainwestowac zeby zielona karte dostac Pewnie dlatego , ze w stanach jest 300mln ludnosci a w Lux. może z 5....sam nie wiem nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pewnie dlatego , ze w stanach jest 300mln ludnosci a w Lux. może z 5....sam nie wiem nawetCo do Luxemburga to przesuń przecinek o jedno miejsce w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Co do Luxemburga to przesuń przecinek o jedno miejsce w lewo Hehe właśnie z ciekawości zajrzałem do wiki i faktycznie masz racje. Myślałem , że mają chociaż z 1/3 tego co Belgia a tu klops. No ale mają ładne pstrągowe rzeczki , żeby tylko były trochę bliżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Z sąsiedniego forum, Obśmiałem się do łez. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QZajcPdR8Ashttps://www.youtube.com/watch?v=6ydeY0tTtF4#t=1m13s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) http://giphy.com/gifs/true-love-kitty-l2QZWJKSePZG35Fsc Edytowane 25 Marca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Baca jest sądzony za zabójstwo turysty, ale się nie przyznaje. Sędzia pyta:- No to jak to było, Baco?- Ano nijak. Siedziołek se na przyzbie i strugałek osikowy kołecek. A ten turysta siad se kole mnie i zacoł jeść cereśnie. I co zjod, to mi pesteckom trach!!! w oko. A jo nic, ino se strugom ten kołecek. A on znowu zjad i trach!!! mie pesteckom w oko. A jo nic i dalej strugom... A on łostatniom cereśnie, rzucił mi torebke pode nogi, wstał i tak niesceśliwie potknoł, ze upadł na ten kołecek, com go strugoł. I tak, panie, coś ze 27 razy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wchodzi mąż do domu z owcą pod pachą i mówi:- Patrz jaką świnie bzykałem jak Ciebie nie było.Żona się patrzy i odpowiada:- Ale to nie świnia, to owca!A mąż: - Nie do Ciebie mówiłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi