coma Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie wszyscy Ja najpierw zauważyłem 6 obiektów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie wszyscy Ja najpierw zauważyłem 6 obiektów Siódmy siedzi na krześle a ósmy widać między pierwszym a drugim od prawej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Siódmy siedzi na krześle a ósmy widać między pierwszym a drugim od prawej Nie jestem w stanie ocenić co to za obiekty bo nie widać najważniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kiedy myślisz że większych głupot niż w TVN'ie już nie usłyszysz, a tu:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/116211,lawinowo-rosnie-liczba-gwaltow-przyczyna-sa-upalyNie chcę dłużej żyć na tej planecie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kiedy myślisz że większych głupot niż w TVN'ie już nie usłyszysz, a tu:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/116211,lawinowo-rosnie-liczba-gwaltow-przyczyna-sa-upalyNie chcę dłużej żyć na tej planecie... A to Szwedzi taka teorie sobie wymyslili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ryby mu nie brały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A miły pan policjant, po wczorajszej tragedii w Londynie zasugerował, że 19letni sprawca może być chory psychicznie....także tego.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A miły pan policjant, po wczorajszej tragedii w Londynie zasugerował, że 19letni sprawca może być chory psychicznie....także tego.... Czyli nic nowego Wszystko przez te choroby psychiczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Zawsze się przy tych wspominkach uśmiecham Kiedy myślisz że większych głupot niż w TVN'ie już nie usłyszysz, a tu:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/116211,lawinowo-rosnie-liczba-gwaltow-przyczyna-sa-upalyNie chcę dłużej żyć na tej planecie... A to się da łatwo udowodnić, wystarczy porównać rok poprzedni z bieżącym. Chociażby w naszych statystykach poszperać. Powinniśmy zauważyć duży spadek gwałtów w tym sezonie, jest chłodno i deszczowo. Mam nadzieję, że TVN poinformuje nas o tym pod koniec roku, da się już wtedy zauważyć trend. Chyba że żadnej drastycznej zależności pomiędzy upałem a gwałtami nie ma, ale to już temat zupełnie niepoprawny politycznie i o tym sza....zresztą w Szwecji wprowadzono jakieś tam opaski na ręce i chyba opanowali problem A poniżej sorry, trochę polityki, ale śmieszne i nie mogę się powstrzymać Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez cristovo 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 czas na żniwa...? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ech ten Ronaldo. Raz maluje paznokcie u stóp, a drugim razem siakiś taki nieogolony i niechlujny, że nawet dziewczyna numeru telefonu nie chciała mu dać...https://www.youtube.com/watch?v=RKr-U1r1AlM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mistrzowie drugiego planu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 http://m.demotywatory.pl/4678983 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 http://m.kwejk.pl/obrazek/2735189/heheszki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A to dobre jest, nie znalem ???? Przy pierwszej spowiedzi chlopiec wyznaje ze lzami w oczach:- Pozadalem zony blizniego swego...- W takim wieku? Dopytuje zdumiony ksiadz.- Tak, robi lepsze nalesniki niz moja mama ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Faktycznie pacan nie myśli, bo to nie jest bazooka tylko wyrzutnia przeciwlotnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20511202,przebiegla-89-letnia-staruszka-z-malopolski-usypiala-i-okradala.html#MTstream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ale co sobie postukali to ich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi