Durzy Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witek.... Znałem kiedyś podobnego gościa. Jak byłem dzieckiem to on miał pewnie z 60 lat (był w wieku mojego dziadka).Generalnie, gość, jak nie było 1 litra na głowę, to nie siadał do stołu, twierdząc, że z "ch...mi nie pije". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Szkoła się zaczęła !!! Edytowane 7 Września 2016 przez 5384 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Miałem ostatnio przyjemność być na takim "wiejskim" weselichu i posadzili mnie właśnie koło przemiłej parki - imion nie pamiętam Nazwę Ich "Witkiem i Wicią" . Nie wylewam za kołnierz i wypić potrafię. Duet powalił cały stół i rosłych Ukraińców, którzy na poprawinach powiedzieli że więcej z Polakami nie piją. W sumie miło było usłyszeć komplement z ust naszego wschodniego sąsiada w takich okolicznościach. Na domiar złego na poprawinach wiśta wio od nowa "prawy do lewego" Mieli zdrowie skubańcy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Może ktoś roboty szuka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kurde, nadawałbym się ale nie mam 2-letniego doświadczenia w podobnej branży... No chyba, że 37-letnie doświadczenie w obsłudze domowego kibelka sie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kapustka jak narazie furory w Anglii nie zrobil, za to jego panna... na wszystkich portalach w jukeju Przebila chlopaka https://uk.sports.yahoo.com/photos/picture-this-introducing-the-newest-and-most-beautiful-wags-in-the-premier-league-slideshow/klaudia-adamczyk-bartosz-kapustka-leicester-city-photo-1473242546382.html itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja się nie znam ale czy ta "piękna Pani" jest prawdziwa i składa się z jakichkolwiek części naturalnych? Matrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja się nie znam ale czy ta "piękna Pani" jest prawdziwa i składa się z jakichkolwiek części naturalnych? Matrix Bob, a kto to wie, kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A co za roznica? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kurde, nadawałbym się ale nie mam 2-letniego doświadczenia w podobnej branży... No chyba, że 37-letnie doświadczenie w obsłudze domowego kibelka sie liczy?Ja też odpadam angielski i rosyjski . I taka robota mnie koło nosa przeszła . Chyba już do emerytury będę robił w dyplomacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 O czym myśli zawałowiec przed stosunkiem?Co mu pierwsze stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 - Trafiłem kilka ćmów ! - Ciem ! - Papciem ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gw-RXbESNp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 jak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czy tak wygląda wędkarskie eldorado? http://www.sadistic.pl/atak-ryb-vt424501.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czy tak wygląda wędkarskie eldorado? http://www.sadistic.pl/atak-ryb-vt424501.htmto niestety głupota ludzka i zarybianie rzek obcymi gatunkami, tu chyba tołpygą w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A co za roznica?Już to chyba pisałem?:Przychodzi facet do Sex-shopu-poproszę dmuchaną lalkę-rodzaj męski czy żeński?-ŻEŃSKI!-rasy czarnej czy bardziej białej?-bardziej białej-muzułmankę czy chrześcijankę?-Panie, k...wa! a co to za różnica w tym przypadku?!-oooo....bardzo pana przepraszam. Jest różnica istotna ... muzułmanki czasem wybuchają!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Szykuje się nie lada gratka Czekam z niecierpliwością http://wmeritum.pl/moj-stary-fanatyk-wedkarstwa-pol-mieszkania-zajne-wedkami-najgorsze-pamietacie-bazie-kultowej-copypasty-powstanie-30-minutowy-film/154615 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Edytowane 8 Września 2016 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi