coloumb Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ...i zaraz zamkna i ten watek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ...i zaraz zamkna i ten watek Nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ...i zaraz zamkna i ten watek To by była dopiero porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 I niech mi tutaj ktoś powie złe słowo na moderatorów! Taki Janusz z Bielska to po prostu ANIOŁ Kto wie o co chodzi to wie.. a kto nie wie to nie będę mu tłumaczył (i to nie jest żart ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) I niech mi tutaj ktoś powie złe słowo na moderatorów! Taki Janusz z Bielska to po prostu ANIOŁ Kto wie o co chodzi to wie.. a kto nie wie to nie będę mu tłumaczył (i to nie jest żart )Jerkbait.pl jest neutralny swiatopoglądowo BOB ! A więc tematow o aniołach ergo, stricte religijnych, proszę mi tu nie wciskać Zgłaszam do moderatora ! Edytowane 8 Września 2016 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 I niech mi tutaj ktoś powie złe słowo na moderatorów! Taki Janusz z Bielska to po prostu ANIOŁ Kto wie o co chodzi to wie.. a kto nie wie to nie będę mu tłumaczył (i to nie jest żart ) Bob, fama juz poszla, juz wszyscy wiedza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ...Del Toro, lubię cię .... nie zepsuj tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Trochę za dużo wulgaryzmów ,ale takie teraz czasy. Edytowane 9 Września 2016 przez piernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 tyle razy się to przewijało... ponoć nawet krótki film mają nakręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Hahaha ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ale to chyba pierwsza część trylogii dopiero.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 To tylko spis treści 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Po okładce to raczej mi wygląda na:"Jak w Polskich wodach złowić rybę na spinning-test wytrzymałości psychicznej" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 http://www.wiocha.pl/1378116,Kiedy-tesciowa-sie-zakrztusi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 http://www.wiocha.pl/1377516 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Czy tak wygląda wędkarskie eldorado? http://www.sadistic.pl/atak-ryb-vt424501.htmGdyby zaprosili naszych, to w 3 miechy po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Edytowane 10 Września 2016 przez Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 ...czytałem trzy razy. Nic nie zrozumiałem nie mówiąc już o śmiechu (martwi mnie to bo może oznaczać, że pozostaje mi tylko "klub tetryka") 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi