PaNeK Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 mi wystarczył raz ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 mi wystarczył raz ... Mi połowa i reszcie darujemy to mało smaczne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 http://m.demotywatory.pl/4688735 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Karol, Sebastian, dzięki ... przywróciliście mi wiarę w siebie ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja tez... Choć nie wiem czy juz plakac, czy jeszcze sie cieszyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja już byłem przy czwartej ...ale wróciłem do trzeciej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 A ja wciąż przy pierwszej piwa nie lubię coli też za to mleko uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Dorosniesz ???? Mleko doroslym szkodzi, dobre piwo nie. Edytowane 10 Września 2016 przez coloumb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dorosniesz Mleko doroslym szkodzi, dobre piwo nie.Jak to mój tatko mówi ,,po piwie to się tylko lać chce, wątroby szkoda'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jak to mój tatko mówi ,,po piwie to się tylko lać chce, wątroby szkoda'' po piątym już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Prawdziwe piwo jest zdrowe. Zdrowsze od mleka. Tatko niech unika Zubrow czy innych koncerniakow, wtedy zmieni zdanie ???? Mleko szkodzi nawet kotom. Wiele zwierzakow przedwczesnie odeszlo na lono kociego Abrahama przez mleko. Jakos nie slychac, zeby choc jeden kot zdechl przez piwo ???? Edytowane 11 Września 2016 przez coloumb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Albo na ten przykład od whisky też żaden kot nie zdechł. Czyli co ? Whisky zdrowe jak piwo ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A no widzisz. A zioło już nie koniecznie. Kot mojego kumpla, zeżarł mu trawę rosnąca w doniczce i ... wyskoczył z trzeciego piętra. Przeżył choć odniósł obrażenia Na całe szczęście, dozorca, świadek tego skoku twierdził, że ... w locie się uśmiechał 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Szwajcarski mninister płacze Edytowane 11 Września 2016 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Co do whisky to nie wiem, nie toleruje...byc moze wolalbym nawet od whisky whiskas ???? Co do prawdziwego piwa bede sie upieral, jest zdrowsze od mleka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Edytowane 11 Września 2016 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 http://m.demotywatory.pl/4689172 Bedzie dym, beda zmiany w slowniku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Kapustka jak narazie furory w Anglii nie zrobil, za to jego panna... na wszystkich portalach w jukeju Przebila chlopaka https://uk.sports.yahoo.com/photos/picture-this-introducing-the-newest-and-most-beautiful-wags-in-the-premier-league-slideshow/klaudia-adamczyk-bartosz-kapustka-leicester-city-photo-1473242546382.html itd Mam kumpla w robocie który się z nią prowadzał. Powiedział tylko że szkoda chłopaka, tzn. Kapustki . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nawiązując do Kapustki i jego panny... Kisiłbym ;-) :-P Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Łetam szkoda to jak dzik w kartofle wlezie żenić się z nią od razu nie musi a co nakisi to jego Edytowane 12 Września 2016 przez gajosik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201609/1473673932_bikhT0.mp4 Co robi Włóczykij? Rozplątuje linkę czy montuje jakiś ciekawy zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 no i można ruszać na rybcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi