Dano-G Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 BOB, ale ty nie żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) KURDE! skąd wiesz??? Wkręcam Karola K ... sorki Edytowane 14 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ale Zwierza argumenty do mnie trafiają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 i do mnie też. Tam nie żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 szczególnie punkty o dzieciach, działce i cieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ty to jakiś Prorok jesteś??? W niedzielę dostałem od sąsiadki (trochę starszej ode mnie nota bene mojej polonistki z podstawówki ) ... ciasto ze śliwkami A ja jej tylko zakupy zaniosłem na pierwsze piętro ... opłacało się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Edytowane 14 Września 2016 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kolego, może cię to bawi ale na tej fotografii jest moja mama, babcia i ich przyjaciółka. Gdybyś wiedział po co tam się zebrały i jaki był skutek ich spotkania to myślę, że zrobiło by ci się trochę głupio ....Broń Boże nie mam nic do starszych ludzi, tym bardziej do Twojej rodziny, jak zobaczyłem tego mema to mi się przypomniała babcia mojej żony, samotna, schorowana staruszka ale dwa hektary ziemniaków musi być ;-) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Karol, ale już wiesz , że cię wkręcałem ? wybacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 BOB1 może Karol nie wie ,że to jest monitoring osiedlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 BOB1 może Karol nie wie ,że to jest monitoring osiedlowy Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Na dawnych dyskotekach taaaaakich widoków nie uświadczyło się !http://img.jbzd.pl/2016/08/e25dc95fc4607b9d5a55e83a045b3778.webmNiekiedy duże może być piękne. I jeszcze zwinne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 To po prostu samodzielny, niezależny, podwójny organizm wykorzystujący niewiastę jako nosiciela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ten uśmiechnięty dodatek, też jest całkoem fajny???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 a wiesz, że dopiero po twoim wpisie zwróciłem na to uwagę!? masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 ...tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Bo Polski ZUS to też samodzielny, niezależny organizm, którego nosicielem są miliony osobników płci mieszanej. Szkoda tylko że jest to organizm pasożytniczy Jeden z pracowników ZUS rozszyfrował mi ten skrót : Zakład Utylizacji Staruszków(i to faktycznie nie jest śmieszne) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Na dobranoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Na dobranoc i to kuuuuuu......aaaaaa nie jest śmieszne................ale żałosne że tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi