Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz Panowie, calkowicie powaznie: to co lowicie, to tylko wymysl waszej wyobraznii  :ph34r:

Bank of America analysts claim there's a 50% chance we live in a 'Matrix reality simulation'

Top bank analysts claim there’s a 50% chance our world is a computer simulation and we're all plugged into a Matrix-style virtual reality.

And they also reckon if it's true - then there's no way we'll ever find out about it.

The Bank of America's Merrill Lynch made the astonishing claim in a research note citing comments by top scientists, astrophysicists and philosophers.

I teraz zaczynam sie zastanawiac, czy banki to dobre miejsce na trzymanie mojej kasy...  :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Del Toro
  • Like 2

Matrix...dziwne, ze banku to analizuja, niemniej powazni fizycy i matematycy teoretyczni nie wykluczaja takiej mozliwosci. Pochodzenie oraz sens istnienia Wszechswiata(ow?) skonczenie i idealnie tlumacza jedynie religie, nauka na tym polu wciaz jest w powijakach. Moze wsparcie bankierow ruszy sprawe do przodu, w koncu bez kasy nic sie nie osiagnie ????

http://tylkonauka.pl/wiadomosc/elon-musk-przekonuje-ze-prawdopodobnie-wszyscy-zyjemy-w-symulacji-komputerowej

Edytowane przez coloumb
  • Like 1

gościu notorycznie przychodzi do baru i zamawia

2 x 50 czystej ,i tak co dnia

- w końcu kelner sie pyta - panie nie lepiej 100 od razu walnąć, a nie 2 x po 50 ?

- nie jedną ja pije , a jedna za kolege na morzu

po jakimś czasie wchodzi do baru i mówi :

- jedną 50 poprosze

-kelner: panie stało sie coś ,kolega utonął czy co ?

- nie , z kolegą wszystko ok , ale ja rzuciłem picie

Edytowane przez inter
  • Like 7

SZCZERA PRAWDA :D

Po meczu trampkarzy trener mówi do jednego z chłopców z drużyny:
- Czy wiesz co to jest współpraca? Co to jest zespół?
Chłopczyk potakuje.
- A czy rozumiesz jak ważne jest to, żebyśmy razem wygrali?
Chłopczyk znów przytakuje.
- Więc, kiedy sędzia odgwizduje twój faul, rozumiesz, że nie wolno się z nim kłócić, przeklinać i kopać go?
Mały piłkarz znów pokornie kiwa głową ze zrozumieniem.
- W porządku - mówi trener. - To teraz idź, proszę, i wytłumacz to swojej mamie.

• Like 8