Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Co do "życia wiecznego", to boję się tylko jednego: że będę żył wiecznie ze świadomością, że po mojej śmierci żona sprzedała mój sprzęt wędkarski za cenę, którą wymieniłem kiedy spytała: ILE ZA TO DAŁEŚ? TY @#$#$%!!!

Edytowane przez Fiskare
  • Like 1

no to uwaga - najbardziej niesmaczny kawał jaki znam - i napewno nic go nie przebije - koledzy o słabych nerwach --- nie czytać !!!

-  wchodzi gościu do bloku , pod pachą niesie  2 trumny , jakoś wlazł na klatke schodową , bo trumny małe były ...

idzie,idzie , drzwi Kowalskiej , dzwoni do drzwi, -

- pani Kowalska ? prosze otworzyć

-- pani Kowalska ?

-- tak Kowalska , słucham pana

--- dzieci z koloni przywiozłem

no to uwaga - najbardziej niesmaczny kawał jaki znam - i napewno nic go nie przebije - koledzy o słabych nerwach --- nie czytać !!!

-  wchodzi gościu do bloku , pod pachą niesie  2 trumny , jakoś wlazł na klatke schodową , bo trumny małe były ...

idzie,idzie , drzwi Kowalskiej , dzwoni do drzwi, -

- pani Kowalska ? prosze otworzyć

-- pani Kowalska ?

-- tak Kowalska , słucham pana

--- dzieci z koloni przywiozłem

Jakbym nie znał gorszego to bym kliknął "Lubię to" :)

Do Watykanu na spotkanie z Purpuratami przyjechali właściciele Coca Coli. Proszą dostojników, aby w modlitwie "Ojcze nasz" zamiast "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj" było "Coca Coli daj nam dzisiaj." Dostojnicy oburzeni nie zgadzają się, więc ci od Coli proponują 1 milion dolarów. Hierarchowie nie ustępują. 

- Ale dlaczego? - pytają ci z koncernu - Damy wam 100 milionów dolarów.
- Czy wyście na głowę poupadali? To jest modlitwa i nie można jej zmieniać - odpowiadają kościelni.
- Dajemy 1 miliard dolarów.
- Absolutnie wykluczone.
- 10 miliardów.
- Nie.
- No, dobra... Ile wam dali piekarze?
  • Like 2