Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie trzy miejscowości są w mojej okolicy :D

I jeden z lepszych tekstów jaki słyszałem to jak wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy autobusu: PANIE TEN AUTOBUS JEDZIE BEZ CYCÓW, a kierowca odpowiada: NIE Z CYCAMI :D

No to ja znam taka historie (podobno autentyk)

Dworzec Pks w miscie powiatowym. Pewna starsza pani z chusta na glowie podchodzi do znudzonego kierowcy autobusu i pyta:

-Panie ten autobs to do Jedwabnego?

- Nie do Honolulu...!

- Ale przez Jedwabne?

;)

Mina kierowcy zartownisia bezcenna;)

Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka

• Like 3

jedzie dziadek maluchem ,  wyprzedza go bmw , ale nagle gwałtownie hamuje na czerwonym świetle . dziadek w szoku nie zdążył wyhamować uderza w tył bmw ,ręce mu sie trzęsą.

z b-emki wysiada 2 dryblasów w tatuażach

- masz dziadek pieniądze

- nie mam

-a ubezpieczenie masz ?

-nie mam

- a syna masz ?

-mam

-to dzwoń po niego ,przyjedzie i sie rozliczy

za 5 minut z piskiem opon na skrzyżowanie wpada 3 mercedesy s-klasy wysiada z nich z 10 chłopa ,jeden z nich podchodzi do malucha -

- co tam Tatko ?  przyjebali jak cofali ?

:D

Edytowane przez inter
  • Like 10

jedzie dziadek maluchem ,  wyprzedza go bmw , ale nagle gwałtownie hamuje na czerwonym świetle . dziadek w szoku nie zdążył wyhamować uderza w tył bmw ,ręce mu sie trzęsą.

z b-emki wysiada 2 dryblasów w tatuażach

- masz dziadek pieniądze

- nie mam

-a ubezpieczenie masz ?

-nie mam

- a syna masz ?

-mam

-to dzwoń po niego ,przyjedzie i sie rozliczy

za 5 minut z piskiem opon na skrzyżowanie wpada 3 mercedesy s-klasy wysiada z nich z 10 chłopa ,jeden z nich podchodzi do malucha -

- co tam Tatko ?  przyjebali jak cofali ?

:D

W JOB'ie było. :D

• Like 3

Jedzie facet Syrenką swieżo nabytą, pedzi ze 30 km/h. zadowolony geba sie śmieje. Mija rowerzystę

po chwili patrzy, rowerzysta go wyprzedza. Zdenerwował sie okropnie i znów wyprzedził tegoż rowerzystę

przyspieszając do całych 50 km/h. Po paru sekundach ponownie wyprzedza go ów rowerzysta boleśnie

niszcząc ego syreniarza. Zawzioł sie, przyspiesza, 80 km/h ponownie wyprzedza rowerzystę. Moment i

rowerzysta mija go w szalonym pędzie. Tego już za wiele ! Gaz w podłogę  wyprzedza rowerzystę i umiejętnie

blokując zmusza go do zatrzymania się. Wyskakuje z auta  i w te slowa:

- Panie jak pan dajesz radę jechac rowerem ok 90 km h albo i wiecej !? Jeszcze takim szrotem !

Zdyszany i całkim mokry od potu rowerzysta odpowiada:

- Uff. Wszystko bylo by dobrze gdybyś Pan za pierwszym razem mnie za szelki nie zaczepił !

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 3