wuran Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Lewe oprcie krzesła, bransoletka, noga faceta, torba Laski, torba faceta, brak czegoś na stole,...I tak najlepsze są cycki :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Lewe oprcie krzesła, bransoletka, noga faceta, torba Laski, torba faceta, brak czegoś na stole,...I tak najlepsze są cycki :-) Tyle to i ja znalazłem ale gdzie jest siódma różnica Też podejrzewam, że w cyckach coś nie gra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 W cyckach zawsze gra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak dla mnie cycki są ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 W cyckach gra, ale na pierwszym zdjęciu ma czerwone stringi, na drugim czarne koronkowe...i to jest ta siódma różnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jeszcze powiedz, że przez dekolt to wypatrzyłeś?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mi się wydaje że po mojej lewej, a jej prawej cyc jest deko niżej niż na poprzednim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Mi się wydaje że po mojej lewej, a jej prawej cyc jest deko niżej niż na poprzednim zdjęciu Tak, tak, każdy by chciał po swojej lewej mieć jej prawy... Może nie powinienem, może to fejk jaki (raczej tak, bo czy demony powiedziałyby "po tą kiełbasę", zamiast poprawnie "po tę..."?) , może kto z mojej winy straci wiarę (oby nie!) w pasterzy, ale zabawne to jest: Edytowane 4 Listopada 2016 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Obstawiam, że ten ksiądz egzorcysta był na stażu u Jakuba Wędrowycza, pewnie chodzi w gumofilcach, a w kieszeni ma zawsze kawałek linki hamulcowej od roweru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2016 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2016 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 W cyckach gra, ale na pierwszym zdjęciu ma czerwone stringi, na drugim czarne koronkowe...i to jest ta siódma różnica Jak dla mnie to na obu fotkach ich nie ma Daję głowę że zapomniała ich założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Cristovo pisał o tym w kapeluszu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 > Sekret został ujawniony!!!>> Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś zaczął z tematem, że piwo zawiera> żeńskie hormony.> Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków więc umówiliśmy się, że> przeprowadzimy eksperyment naukowy. Każdy z nas (z czysto naukowych> pobudek...) wypił po 10 piw. W wyniku czego odkryliśmy przerażającą> prawdę:>> 1. przybraliśmy na wadze,> 2. strasznie dużo mówiliśmy, przy czym o niczym konkretnym,> 3. mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu,> 4. było zupełnie niemożnym logicznie myśleć,> 5. nie udało nam się przyznać do błędu, mimo, że było zupełnie jasne,> że go popełniliśmy,> 6. każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata,> 7. mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks,> 8. nie umieliśmy zapanować nad swoimi emocjami,> 9. trzymaliśmy się nawzajem za ręce,> 10. po każdych 10 minut musieliśmy iść do WC i to wszyscy na raz..>>> DALSZE KOMENTARZE Są ZBYTECZNE - PIWO JEDNOZNACZNIE ZAWIERA żeńskie> HORMONY!Kolego przegiołeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Po 9 latach ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Roger!W pełni zasłużona, za tak głębokie kopanie w zasobach forum 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brak postępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej. Po kilku miesiącach i z tej wyleciał z tych samych powodów. Do kolejnej - to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiej szkoły, w której by już Abramka nie znali, został więc umieszczony w katolickiej.Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka i oznajmia mu, jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle najlepszym uczniem w szkole.Tata po powrocie do domu pyta zbaraniały Abramka:- Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszym uczniem, nie chuliganisz, no wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI?- Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniu zaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybity do krzyża i powiedział:- "Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem".I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Oryginał brzmi tak: http://perelki.net/one.php?id=5020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 jak już odkopujemy teksty, to ... http://kominek.blog.pl/2006/04/03/dr-oetker-ty-pizdo/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Roger!W pełni zasłużona, za tak głębokie kopanie w zasobach forum Kolego "przegiołeś" Też tak napisałem Kolego" przegiołeś " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi