wuran Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 23 Lutego 2017 przez wuran 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jak to jedna. Ta z lewej przywraca oddech, a ta z prawej pobudza krążenie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 23 Lutego 2017 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dawno nie było polityki...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cycki jak cycki, ale paznokcie nie do zaakceptowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cycki jak cycki, ale paznokcie nie do zaakceptowania!E tam aby nie drapała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Przecież po twarzy widać, że drapać będzie........ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Przecież po twarzy widać, że drapać będzie........Chyba prędzej po "oczach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=uoPFcdwFM1w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DbQz1pJToC4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UGTMtnP89k8 Mój idol od 30 do 40 sekundy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UGTMtnP89k8 Mój idol od 30 do 40 sekundyLubię tą 30-tą sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jak widzę, bieżąca polityka znów wraca. W formie zbliżonej do anty agitacji. Czyli obśmiać, wyszydzić tych, których nie lubię. Koledzy. Będę powtarzał do znudzenia, lub do zapamiętania - nasze społeczeństwo jest już wystarczająco podzielone. Mamy tu miejsce, gdzie możemy mówić o naszej wspólnej pasji, o tym, co nas łączy. Nie wrzucajcie więc bieżączki politycznej, jest tyle innych, zabawniejszych tematów. Nie wywołujących nowych podziałów. Mem dotyczący zwierzchnika wojska, oraz wszystkie późniejsze, a dotyczące tego tematu komentarze usunąłem. Absolutnie nie poważam go jako polityka, czy osobę. Ale trzymajmy klasę. Żeby to chociaż zabawne było... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Co znowu zle napisalem? Cos bylo wbrew regulaminowi? Chlorera, ktos tu przesadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Teee z Bielska.. rękawicę rzucam ci. Pojedynek na ryby. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Absolutnie nic politycznego i bez związku z bieżącą sytuacją.Autor - Karol MrozińskiIdę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej.- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.- A, to przepraszam.Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo.- Srać mi się chce - odpowiada pies.- Trzeba było srać przed wejściem.- Wtedy mi się nie chciało.Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu.- Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W.Mój pies kręci się w kółko i węszy nosem po ziemi.- Fajfus - mówię do niego. - Fajfus, nie sraj tutaj.- Kiedy mnie ciśnie - odpowiada i zaczyna srać na podłogę.Jakiś człowiek podchodzi i przygląda się temu, co wychodzi mojemu psu z dupy.- To jest interesująca propozycja - mówi.Ktoś inny też podchodzi i patrzy.- To jest świeże - mówi.Podchodzi jakaś kobieta z kieliszkiem wina w ręku, cała na czarno.- Odważne - mówi.- Ja państwa bardzo przepraszam - mówię do nich.- Jak się nazywa ta instalacja? - pyta kobieta.- Gówno - odpowiadam, zatykając palcami nos.- Mocne.Ktoś z galerii podchodzi i wtyka w psią srakę tabliczkę z napisem "Gówno, 2015". Podchodzi fotograf i robi zdjęcie. Pojawia się ktoś z kamerą i mikrofonem. Prosi mojego psa o wywiad.- Coż, zawsze kontestowałem opresyjne dla mojego gatunku rozwiązania przestrzenne w środowisku miejskim - mówi mój pies.- A pan jest kuratorem - pyta reporter. - Co pan sądzi o pracy swojego podopiecznego.- Sądzę, że to gówno - odpowiadam.- Brutalnie prawdziwe - mówi kobieta z winem.- Ostentacyjnie szczere - mówi fotograf.- U, T, S - krzyczy kobieta w basenie z moczem. Edytowane 24 Lutego 2017 przez skius 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Teee z Bielska.. rękawicę rzucam ci. Pojedynek na ryby. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Hahaha, tak sobie ten pojedynek wyobraziłem Edytowane 24 Lutego 2017 przez coma 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi