silurus Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 http://allegro.pl/ziemia-po-ktorej-chodzil-jaroslaw-kaczynski-i6964479848.html Ludzie mają pomysły. Ja się uśmiałem.swoją drogą wiele rzeczy można zmierzyć, ale głupoty ludzkiej się nie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 ... niczym ziemia z Krurz(ż)ewnik ... Kargul i Pawlak po niej stąpali (i ich krowa po miedzy też ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Bluźnisz Pan:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Fakt, sorki ... z tą krową przesadziłem PS niech ktoś mi podpowie przez jakie rz/ż piszę się Kru... ewniki? bo trochę niepewny jestem Edytowane 21 Września 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wujek Google mówi, "ż" Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ale wujek jest z zachodu to gówno wie jak jest na wschodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Szok. 49 licytujących i 2175,00 zł po tym jak linka wrzuciłem. Przyznać się bez bicia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 i wszystko wiadomo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ale wujek jest z zachodu to gówno wie jak jest na wschodzie Najazd na wschód (północny) w bliskich planach [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Szok. 49 licytujących i 2175,00 zł po tym jak linka wrzuciłem. Przyznać się bez bicia .To sprawdź teraz cenę bo już nieaktualna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Tylko czekac jak sie Bolkowe totolotkowe kupony pojawia na Ale 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kuźwa dlaczego ja na to wcześniej nie wpadłem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 W taki oto sposób za ewentualną cenę prowizji alledrogo mamy super ogolnopolską reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Szok 6200zł i 105000 wyświetleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ups https://www.youtube.com/watch?&v=WGQeY6BVl5A https://www.youtube.com/watch?&v=MfSy0ZLfLPo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Szok 6200zł i 105000 wyświetleńAmator, cieniutko z marketingu.Świeże konto, nic poza ziemia nie sprzedaje.A gdyby miał do tego wystawione z 500 innych aukcji to przy okazji mógłby coś na tym skubnąć.A tak ..zapłaci tylko prowizję na allegro. Pomysł dobry ..ale wykonanie słabe ...Ale doceniam pomysłowość i kreatywność. A przy większym doświadczeniu mógłby na tym naprawdę zbić niezły kapitał - jak nie finansowy to przynajmniej marketingowy. Tu jest przykład małej szkoły językowej z Chorwacji ... o której usłyszał cały świat - za cenę wyklejenia kilku bilbordówhttp://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/chorwacja-melania-trump-na-billboardach-szkoly-jezykowej,774437.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) W taki oto sposób za ewentualną cenę prowizji alledrogo mamy super ogolnopolską reklamę Wystąpi do allegro o zwrot prowizji, bo kupujący zrezygnuje z zakupu. Edytowane 22 Września 2017 przez 100icki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wystąpi do allegro o zwrot prowizji, bo kupujący zrezygnuje z zakupu.Aktualna cena dochodzi do prawie 200 000,- PLN Niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 może Schetynio chcę kupić na ,,maseczke błotną''A nóż widelec z 1% poparcia wzrosnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 http://allegro.pl/ziemia-po-ktorej-chodzil-jaroslaw-kaczynski-i6964479848.html Ludzie mają pomysły. Ja się uśmiałem.Wrzuciłem ten link 3 dni temu ale skasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Fakt, sorki ... z tą krową przesadziłem PS niech ktoś mi podpowie przez jakie rz/ż piszę się Kru... ewniki? bo trochę niepewny jestem Napisz przez "sz" i po kłopocie ha...ha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi