Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba szykować portfele :ph34r:

Wystarczy wolniej jeździć. Mówię to z doświadczenia, jako osoba z czwartym prawem jazdy  :D  :doh:  :clappinghands:

Paradoksem jest to, że zdążam tak samo jak wcześniej, tylko jestem bardziej wypoczęty, bo napinki nie ma. :huh:

• Like 10

Jezdzac bardzo duzo po autostradach tak sie wystrzelalem ze jak jestem w domu to zwyczajnie nie chce mi sie cisnac. Wole jechac powoli. Wolniej a dalej jak to sie mowi. Zawsze w domu ktos na Nas czeka.

Jak ma się 300 kuni to ciężko powoli jeżdzić. Jak to u nas mówią..Prędkość nie zabija tylko zbyt szybka jej utrata.

• Like 1

Wszystko jest dla ludzi. Dla ludzi z glowa. Uwierz ze sie da. Jak kolega wyzej pisal dynamicznie nie znaczy szybko. Znam ludzi co nawet na scigaczach potrafia sie powstrzymac. Trzeba sie po prostu konkretnie przestraszyc zeby zrozumiec. Nie mowie zeby szybko nie jezdzic. Trzeba po prostu brac pod uwage warunki. Ty bedziesz jechal szybko ale ostroznie. Inny kierowca moze spanikowac i nieszczescie gotowe. Najgorzej jest na wioskach. Widywalem sytuacje kiedy prawka jeszcze nie zabierali w ktorych krew mrozi sie w zylach. Jedzie samochod grubo powyzej 120 na poboczu autobus i wybiegajace dzieci. Takie cos daje do myslenia. Zwlaszcza jesienia kiedy jest mokro i leza liscie na drodze. W najlepszym wypadku moze skonczyc sie parkowaniem w rowie. W najgorszym tragedia. Wole wyjechac 5 minut wczesniej niz zyc ze swiadomoscia ze kogos zabilem. Wiadomo jadac samemu na pustej drodze i dobrej muzie w aucie noga sie prostuje. Jednak jadac z pasazerem biore odpowiedzialnosc za zdrowie i zycie nie tylko swoje ale i czyjes. Kiedys kolegi obecna zona wybila przednia szybe glowa bo jechalo sie fajnie. Ale bez pasow. Takie rzeczy daja mi do myslenia. Nikomu nie zabraniam agresywnej jazdy. Po prostu czasem lepiej wlaczyc myslenie. Smiac sie razem niz plakac jedno za drugim. To tylko moje zdanie. Wybaczcie poranny wywod???? pozdrawiam zmotoryzowanych

• Like 8