DelTor0 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nowy trend w modzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 https://youtu.be/bpTCoLAH5BY?t=34m27s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Telefon do wróżki... https://www.youtube.com/watch?v=nK6m8nkhcQY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 @Delbanka, z tymi bliźniakami przegiąłeś - miało być apolitycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 @Delbanka, z tymi bliźniakami przegiąłeś - miało być apolitycznie... no masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Trzeba szykować portfele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Trzeba szykować portfele Wystarczy wolniej jeździć. Mówię to z doświadczenia, jako osoba z czwartym prawem jazdy Paradoksem jest to, że zdążam tak samo jak wcześniej, tylko jestem bardziej wypoczęty, bo napinki nie ma. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zgadzam się... tylko co z tego skoro ja lubię dynamicznie jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zgadzam się... tylko co z tego skoro ja lubię dynamicznie jeździć Ja już nie Potrzebuję prawka do pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zgadzam się... tylko co z tego skoro ja lubię dynamicznie jeździć Dynamiczne zawsze! Ale to się nie równa szybko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Jezdzac bardzo duzo po autostradach tak sie wystrzelalem ze jak jestem w domu to zwyczajnie nie chce mi sie cisnac. Wole jechac powoli. Wolniej a dalej jak to sie mowi. Zawsze w domu ktos na Nas czeka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Takie małe Polskie piekiełko... Edytowane 29 Października 2017 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Edytowane 29 Października 2017 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Jezdzac bardzo duzo po autostradach tak sie wystrzelalem ze jak jestem w domu to zwyczajnie nie chce mi sie cisnac. Wole jechac powoli. Wolniej a dalej jak to sie mowi. Zawsze w domu ktos na Nas czeka.Jak ma się 300 kuni to ciężko powoli jeżdzić. Jak to u nas mówią..Prędkość nie zabija tylko zbyt szybka jej utrata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Wszystko jest dla ludzi. Dla ludzi z glowa. Uwierz ze sie da. Jak kolega wyzej pisal dynamicznie nie znaczy szybko. Znam ludzi co nawet na scigaczach potrafia sie powstrzymac. Trzeba sie po prostu konkretnie przestraszyc zeby zrozumiec. Nie mowie zeby szybko nie jezdzic. Trzeba po prostu brac pod uwage warunki. Ty bedziesz jechal szybko ale ostroznie. Inny kierowca moze spanikowac i nieszczescie gotowe. Najgorzej jest na wioskach. Widywalem sytuacje kiedy prawka jeszcze nie zabierali w ktorych krew mrozi sie w zylach. Jedzie samochod grubo powyzej 120 na poboczu autobus i wybiegajace dzieci. Takie cos daje do myslenia. Zwlaszcza jesienia kiedy jest mokro i leza liscie na drodze. W najlepszym wypadku moze skonczyc sie parkowaniem w rowie. W najgorszym tragedia. Wole wyjechac 5 minut wczesniej niz zyc ze swiadomoscia ze kogos zabilem. Wiadomo jadac samemu na pustej drodze i dobrej muzie w aucie noga sie prostuje. Jednak jadac z pasazerem biore odpowiedzialnosc za zdrowie i zycie nie tylko swoje ale i czyjes. Kiedys kolegi obecna zona wybila przednia szybe glowa bo jechalo sie fajnie. Ale bez pasow. Takie rzeczy daja mi do myslenia. Nikomu nie zabraniam agresywnej jazdy. Po prostu czasem lepiej wlaczyc myslenie. Smiac sie razem niz plakac jedno za drugim. To tylko moje zdanie. Wybaczcie poranny wywod???? pozdrawiam zmotoryzowanych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ciekawe jest tez to ze wiekszosc tych szybko jezdzacych, jak przekroczy nasza zachodnia granice, to juz odrazu noga z gazu schodzi i o dziwo przepisy sie przestrzega 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi