zenek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 to samo w wersji informatycznej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 https://i1.jbzdy.pl/contents/2017/10/2bc5849f4dac5954d2c017689519f675.mp4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 IMG-20171031-WA0003.jpgTo może dla równowagi coś o ciapatych duchownych ? Swoją drogą żałosny rysuneczek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 To może dla równowagi coś o ciapatych duchownych ? Swoją drogą żałosny rysuneczek.Też mnie tu wkurza jednostronna narracja - na śniadolicych czy homików nie wolno nawet złego słowa powiedzieć, ale normals ma przejechane jak pies w studni... Ot, obrazkowo. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 To może dla równowagi coś o ciapatych duchownych ?Swoją drogą żałosny rysuneczek.Dawaj lepsze i o ciapatych..Ja się pośmieje z każdego, z siebie też.To cafe i "się śmieję" przypominam..Swoja drogą ktoś sobie zapracował na takie opinie i żarty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Dawaj lepsze i o ciapatych..Ja się pośmieje z każdego, z siebie też.To cafe i "się śmieję" przypominam..Swoja drogą ktoś sobie zapracował na takie opinie i żarty...Chyba nie masz jeszcze dzieci. Są granice dobrego żartu. Chociaż z drugiej strony patrząc na wiek pewnie się mylę. Edytowane 1 Listopada 2017 przez MIGOTKA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Swoją drogą, kto w dzisiejszym świecie jest normalsem ?Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a dostępność do możliwości podróżowania , bardzo szybko zmienia punkt siedzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Podstawą żartu jest dystans, a sztuką jest potrafić się śmiać z samego siebie kiedy ktoś zażartuje. Odnośnie Krzyśkowego mema, spotkałem się z sytuacją kiedy do księdza dziecko mówiło tato ( nie mylić z ojcze ) . To też człowiek, którego pewne ludzkie odruchy i instynkty celibat zabija oraz powoduje niekiedy dość przykre w skutkach sytuacje, z których de facto bierze się czarny humor. Kaznodzieja - to jest właściwy kierunek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Swoją drogą, kto w dzisiejszym świecie jest normalsem ?Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a dostępność do możliwości podróżowania , bardzo szybko zmienia punkt siedzenia.W dzisiejszym świecie wszyscy są jeb...ci, tylko nie wszyscy zdiagnozowani. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 lub zdiagnozowani niewłaściwie ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Chyba nie masz jeszcze dzieci.Są granice dobrego żartu. Chociaż z drugiej strony patrząc na wiek pewnie się mylę.Marek chyba niewłaściwie zinterpretowałeś ten rysuneczek..Wyśmiewa pewną grupę i piętnuje karygodne zachowania NIEKTÓRYCH duchownych właśnie wobec dzieci.Dalsze uwagi szczególnie osobiste wal na priv. Pozdrawiam. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Marek chyba niewłaściwie zinterpretowałeś ten rysuneczek..Wyśmiewa pewną grupę i piętnuje karygodne zachowania NIEKTÓRYCH duchownych właśnie wobec dzieci.Dalsze uwagi szczególnie osobiste wal na priv. Pozdrawiam.Problem w tym, jak już kiedyś pisałem na jb.pl, że wedle niezależnych badań niemieckich i amerykańskich(linki na życzenie) duchowni katoliccy(rysunek nie pozostawia wątpliwości) są grupą o NAJMNIEJSZYM odsetku pedofili ze wszystkich grup społecznych -odpowiednio 0,3% i 0,4 %. Są inne grupy, nie wymienię, albowiem na tych panów złego słowa nie mozna powiedzieć, gdzie ten odsetek wynosi od 30 do 60% !!! Jednak obecna narracja w mediach przedstawia jakoby proporcje były zgoła odwrotne ! To jest właśnie zatrważające i powinno być dla każdego obojętnie czy mu po drodze z Kościołem czy nie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dawajta coś o Hoolywodzie!!!To się posmiejemy z aktorów reżyserów!!Z gwiazd oskarowych, z tych pięknych i szlachetnych ludzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Panowie więcej luzu Krzysiek na pewno nie miał złych intencji , trza do pewnych rzeczy podchodzić z dystansem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Słupsk. Policja poszukuje wandali, którzy włamali się do garażu Prezydenta Miasta i zamontowali mu siodełko w rowerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dlaczego rynek nie przypomina człowieka?– Bo czarny rynek to wolny rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Słupsk. Policja poszukuje wandali, którzy włamali się do garażu Prezydenta Miasta i zamontowali mu siodełko w rowerze.Więc trochę z luzem w d...Co powiedział prezydent Słupska tuż po elekcji?Ludu Słupska, szykuj du...ka Żeby nie było - podobno świetnie się sprawuje u sterów miasta, więc szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Proboszcz do wiernego:- Czy czytasz swoim dzieciom Świętą Księgę?- Co wieczór, ojcze.- A jaka jest ich ulubiona część?- Jak Frodo niszczy pierścień. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija:- Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema...- Czy żałujesz synu tego grzechu?- Jakiego grzechu?- Co z Ciebie za katolik?- Jestem ateistą...- To czemu mi to wszystko opowiadasz?- Wszystkim opowiadam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2017 przez seiken 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi