SID Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A tak na poważnie - jaja sobie robisz czy na prawdę zachód upadł tak nisko?Drac, świat upadł i upadnie jeszcze niżej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @ anpart - genialne! Swoją drogą, trzeba być mistrzem planowania, żeby zimą wychodzić "w góry" o 14:00 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @ anpart - genialne! Swoją drogą, trzeba być mistrzem planowania, żeby zimą wychodzić "w góry" o 14:00 Nie wiem co w tym genialnego ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 http://demotywatory.pl/4821536/Wreszcie-to-zrobili-Dzis-w-Schronisku-nad-Morskim-Okiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie wiem co w tym genialnego ... Całość ironii, jaka bije z tego filmu. Zajebista robota. Wiele poziomów dalej niż "Mój Stary to fanatyk..." 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Całość ironii, jaka bije z tego filmu. Zajebista robota. Wiele poziomów dalej niż "Mój Stary to fanatyk..." Ironia ... dla mnie to raczej pojęcie baaardzo względne ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ironia ... dla mnie to raczej pojęcie baaardzo względne ...Bez znaczenia. Dla jednego genialne, dla drugiego nie. Taki urok na szczęście, że nie wszystkim podoba się to samo i nie wszyscy odbieramy wszystko tak samo... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Y8LSYKoJk1c 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kvK16mQK7yw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie wczoraj był, trochę to lepiej wyglądało, nie mam tylu dzieci . Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autentyczna historia z mojego domu z przed kilku lat (może już opowiadałem?)Przychodzi ksiądz po kolędzie. Jestem tylko z synem (Żona miała zajęcia a córka się zerwała )Syn do księdza na przywitanie- niech będzie pochwalony...- ale kto?, pyta ksiądz. Bo wiesz młody, takie niedopowiedzenie i można nawet chwalić szatanaAby załagodzić, zaczynam tłumaczyć: no wie ksiądz jak to teraz młodzi się wyrażają itdA tutaj ksiądz zaśmiał się i mówi:- Jasne, nie ma sprawy, a tak przy okazji przypomniał mi się kawał. Opowiedzieć?No jasne (kurde, myślę sobie, ale będzie śmiechu!? ). No i ksiądz nawija:Przychodzi młody ksiądz do szkoły gdzie ma prowadzić katechezę. Ale, że nie ma doświadczenia w pracy z młodzieżą to podpytuje w pokoju nauczycielskim jak nawiązać szybko kontakt z młodzieżą?Wuefiarz, wyjaśnił od razu- wie ksiądz jacy to teraz są młodzi, Na nic czasu nie mają no i gadają po swojemu. Wszystko w skrócie jak w sms ... nara, spoko, siema itd. Musi ksiądz nawijać ich językiem.Wchodzi więc ksiądz do klasy i na powitanie- pochwa I tak oto, ten ksiądz nauczył mnie jednak czegoś nowego w trakcie kolędowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Z kupy zrobiony ?Może z czekolady, jak pamiętny orzeł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) .............- pochwa I tak oto, ten ksiądz nauczył mnie jednak czegoś nowego w trakcie kolędowania BOB, a to nie Ty przypadkiem protestujesz za każdym razem, gdy pojawia się na forum niewinna "pletka"? Przy okazji......ostatnio śmieszy mnie mało rzeczy, ewentualnie paski w tivi czy Kabaret Hrabi Edytowane 28 Grudnia 2017 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 nie napisałem "pletka" tylko pochwa. Mam nadzieję, że widzisz różnicę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Oj tam, to był tylko personalny atak, nie ma co się unosić Na zgodę dodatkowe dwa skecze z dedykacją dla Ciebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Przecież wiem ...dzięki za dobry wsad do wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Najpierw pochwa, później pletka, a na koniec wsad. Ogarnijcie się, tu są dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (...) Przy okazji......ostatnio śmieszy mnie mało rzeczy, ewentualnie paski w tivi czy Kabaret Hrabi Ja to widziałem, ale nie chciałem Ci nic mówić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja to widziałem, ale nie chciałem Ci nic mówić. Biały kruk... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Bałwanek zima 2017/2018 Edytowane 29 Grudnia 2017 przez seiken 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 29 Grudnia 2017 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi