Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ironia ... dla mnie to raczej pojęcie baaardzo względne ...

Bez znaczenia. Dla jednego genialne, dla drugiego nie. Taki urok na szczęście, że nie wszystkim podoba się to samo i nie wszyscy odbieramy wszystko tak samo...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2

Autentyczna historia z mojego domu z przed kilku lat (może już opowiadałem?)

Przychodzi ksiądz po kolędzie. Jestem tylko z synem (Żona miała zajęcia a córka się zerwała  ;) )

Syn do księdza na przywitanie

- niech będzie pochwalony...

- ale kto?, pyta ksiądz. Bo wiesz młody, takie niedopowiedzenie i można nawet chwalić szatana

Aby załagodzić, zaczynam tłumaczyć: no wie ksiądz jak to teraz młodzi się wyrażają itd

A tutaj ksiądz zaśmiał się i mówi:

- Jasne, nie ma sprawy, a tak przy okazji przypomniał mi się kawał. Opowiedzieć?

No jasne (kurde, myślę sobie, ale będzie śmiechu!? :P ). No i ksiądz nawija:

Przychodzi młody ksiądz do szkoły gdzie ma prowadzić katechezę. Ale, że nie ma doświadczenia w pracy z młodzieżą to podpytuje w pokoju nauczycielskim jak nawiązać szybko kontakt z młodzieżą?

Wuefiarz, wyjaśnił od razu

- wie ksiądz jacy to teraz są młodzi, Na nic czasu nie mają no i gadają po swojemu. Wszystko w skrócie jak w sms ... nara, spoko, siema itd. Musi ksiądz nawijać ich językiem.

Wchodzi więc ksiądz do klasy i na powitanie

- pochwa

I tak oto, ten ksiądz nauczył mnie jednak czegoś nowego w trakcie kolędowania ;)  :P  :D

• Like 4

.............

- pochwa

I tak oto, ten ksiądz nauczył mnie jednak czegoś nowego w trakcie kolędowania ;)  :P  :D

BOB, a to nie Ty przypadkiem protestujesz za każdym razem, gdy pojawia się na forum niewinna "pletka"? :rolleyes:

Przy okazji......ostatnio śmieszy mnie mało rzeczy, ewentualnie paski w tivi czy Kabaret Hrabi :D

Edytowane przez cristovo
  • Like 2

(...)

Przy okazji......ostatnio śmieszy mnie mało rzeczy, ewentualnie paski w tivi czy Kabaret Hrabi :D

Ja to widziałem, ale nie chciałem Ci nic mówić.

:lol:  :lol:  :lol:

• Like 4