Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dawno , kiedyś , daleko , za kanałami i górami był sobie słynny klub . Puszyła się , oraz rosła nim nie tylko cała kraina , ale i internacjonalistyczne rzesze uwiedzionych przez tv kibiców . Drużyna była zmontowana z samych najdroższych gwiazd i supergwiazd . Żadne tam tanie , ambitne leszcze , tylko najlepsza rozkładówka z ulubionych Pudelków wszystkich proletariuszy . Ale jak to wszystkie popkulturowe megagwiazdy miewali oprócz brokatowego żelu i pękających od nadmiaru forsy kont , również humory i muchy w nosie ..

Zmaltretowany ich grymasami coach , nie pamiętam już czy był to Don King , czy też sir Ferguson , aby im przytrzeć nosa zapowiedział , że do następnego galaktycznego spotkania wybiegnie na boisko ... on sam jeden przeciw wrogowi :mellow:

Odlecieli więc odrzutowcami chłopaki wynajęci do kopania na Thaiti i inne Mauritiusy , i dawaj nasłuchiwać co tam w trawie piszczy . A tu proszę , przeciwnik został rozgromiony 3:0 ..

Dzwonią więc z obowiązku , no i w uznaniu klasy do zwycięzcy , sypią się łaskawie przyjmowane ochy i achy , a ten bije się w oddali w pierś i zrzędzi ;

- No tak , faktycznie wygrałem z nimi , ale jednak specjalnie klasą nie błysnąłem . W 17 minucie kiedy już dwu bramkowo prowadziłem , dostałem czerwoną kartkę i musiałem zejść z boiska :blush: Embarassed