Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm, jaka prasa takie niułsy :D

A w temacie co by nie było ;)

Misja stabilizacyjna gdzieś w kraju, który demokracji się domaga.

Po przeciwnych stronach rzeki wpływającej do morza stacjonują wojska rosyjskojęzyczno i anglojęzyczne.

Zluzowany wojak hamerykański z nudów próbuje zagadać kolegę znajdującego się na przeciwnym brzegu i się drze: hał du ju du i te tematy ...

Sasza niestety nie panimaju ... po chwili namysłu Jacob przechodzi na migi i próbuję nawiązać przyjacielską rozmowę dalej. Drąc się konkretnie

i wymachując rękami pyta się Saszy z jakiej formacji wojskowej jest. Zaczyna od pokazywania rękami spadochronu i drąc się pyta: Hej, może jesteś spadochroniarzem tak jak ja ? Sasza nic, ale lekkie zdenerwowanie się pojawiło ... Jakob myśli: nie trafiłem z formacją, trzeba próbować dalej, a że jesteśmy niedaleko morza ... Znów się drze tym razem pokazując na migi, że płynie po rzece i pytając czy może kolega jest z marynarki wojennej. Sasza dalej nic, ale nerwy coraz większe i zaczyna tupać nogami ze stresu ... Hmmm, myśli wojak Jacob, może ten żołnierz to komandos ? Znowu się drze wymachując przy tym rękami i nogami. Sasza już konkretnie zdenerwowany tymi pokazami, ale dzielnie tkwi na posterunku dalej. Jacob nie pocieszony myśli dalej jak tu się dogadać ... i eureka ! Jesteśmy na myśli stabilizacyjnej, więc  żołnierz po drugiej stronie rzeki musi być obserwatorem ! Po raz kolejny się drze pokazując na migi lornetkę oddalając i przybliżając do oczu wyimaginowaną lornetkę. Wtem Sasza nie wytrzymał i biegiem w nogi. Wpada zdyszany do dowódcy i melduje: "panie sierżant amerykanin gawarił szto zajdziot słońce to przepłynie rjeku i tak mi napier ... li, że taaakie gały będę miał :D

Ps. Po soku z gumijagód i pokazie na żywo śmiech gwarantowany :)

• Like 4

Koleś poszedł sobie na piweczko do baru , jedno , drugie trzecie czwarte , patrzy a tam dwa stoliki dalej siedzi sobie samotnie paniena , niezbyt ładna ale co tam , można porozmawiać , przysiadł się za zgodą dziewczyny , następne piwko , jeszcze jedno , dziewczyna po kilku piwach już była całkiem ładna . Po godzinie znaleźli się u niej w domu , a że chłopak był już trochę zmęczony piwami dziewczyna postanowiła mu zrobić lodzika takiego że zapamięta go długo . Po wszystkim chłopak zasnął , rano otwiera oczy , rozgląda się , bierze zdjęcie ze stolika i w tym momencie budzi się laska 

Na tym zdjęciu to twój brat , troszeczkę podobny 

nie , to nie brat 

to może chłopak 

nie , to nie mój chłopak

to w końcu kto , kuzyn 

nie , to nie kuzyn , oj głuptasku to ja przed operacją 

• Like 1