DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Oni są z kabaretu Czwarta Fala, to ci sami co mają np.filmik ŻulisieChodziło mi o zdjęcie panów w "ciąży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Del Toro opublikował ten film gdzie wędkarz holuje coś z plaży o 21.57 teraz jest 23.14 Nie wiecie kiedy to się skończy ???. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 23.52 dalej holuje,musi być grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Taa pewnie skarpeta z piachem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dziwne te kwoki struga 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Del Toro opublikował ten film gdzie wędkarz holuje coś z plaży o 21.57 teraz jest 23.14 Nie wiecie kiedy to się skończy ???. I ugięcie tej wędki wskazuje na fakt, iż to nie jest sprzęt z wyższej półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Panie @Bułka tym ludzie trzeba pomóc ... póki jeszcze są lekarze w Choroszczy; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Miałem wątpliwości, ale ta Pani , która pojawiła się w 1:11 przekonała mnie , że to na prawdę jest prawdziwa prawda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Hmmm, jaka prasa takie niułsy A w temacie co by nie było Misja stabilizacyjna gdzieś w kraju, który demokracji się domaga.Po przeciwnych stronach rzeki wpływającej do morza stacjonują wojska rosyjskojęzyczno i anglojęzyczne.Zluzowany wojak hamerykański z nudów próbuje zagadać kolegę znajdującego się na przeciwnym brzegu i się drze: hał du ju du i te tematy ...Sasza niestety nie panimaju ... po chwili namysłu Jacob przechodzi na migi i próbuję nawiązać przyjacielską rozmowę dalej. Drąc się konkretniei wymachując rękami pyta się Saszy z jakiej formacji wojskowej jest. Zaczyna od pokazywania rękami spadochronu i drąc się pyta: Hej, może jesteś spadochroniarzem tak jak ja ? Sasza nic, ale lekkie zdenerwowanie się pojawiło ... Jakob myśli: nie trafiłem z formacją, trzeba próbować dalej, a że jesteśmy niedaleko morza ... Znów się drze tym razem pokazując na migi, że płynie po rzece i pytając czy może kolega jest z marynarki wojennej. Sasza dalej nic, ale nerwy coraz większe i zaczyna tupać nogami ze stresu ... Hmmm, myśli wojak Jacob, może ten żołnierz to komandos ? Znowu się drze wymachując przy tym rękami i nogami. Sasza już konkretnie zdenerwowany tymi pokazami, ale dzielnie tkwi na posterunku dalej. Jacob nie pocieszony myśli dalej jak tu się dogadać ... i eureka ! Jesteśmy na myśli stabilizacyjnej, więc żołnierz po drugiej stronie rzeki musi być obserwatorem ! Po raz kolejny się drze pokazując na migi lornetkę oddalając i przybliżając do oczu wyimaginowaną lornetkę. Wtem Sasza nie wytrzymał i biegiem w nogi. Wpada zdyszany do dowódcy i melduje: "panie sierżant amerykanin gawarił szto zajdziot słońce to przepłynie rjeku i tak mi napier ... li, że taaakie gały będę miał Ps. Po soku z gumijagód i pokazie na żywo śmiech gwarantowany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 " I któregoś dnia w nocy, po prostu czułam że jestem bardzo mokra. Obudziłam się rano,strasznie bolało mnie pod pachami" ładnie mąż musiał się bawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Artek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Chyba kiedyś wrzucałem, ale dla przypomnienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Dziwne te kwoki struga A jeszcze dziwniejszy jest widok od pasa w dół ???? Edytowane 20 Stycznia 2018 przez giepol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Koleś poszedł sobie na piweczko do baru , jedno , drugie trzecie czwarte , patrzy a tam dwa stoliki dalej siedzi sobie samotnie paniena , niezbyt ładna ale co tam , można porozmawiać , przysiadł się za zgodą dziewczyny , następne piwko , jeszcze jedno , dziewczyna po kilku piwach już była całkiem ładna . Po godzinie znaleźli się u niej w domu , a że chłopak był już trochę zmęczony piwami dziewczyna postanowiła mu zrobić lodzika takiego że zapamięta go długo . Po wszystkim chłopak zasnął , rano otwiera oczy , rozgląda się , bierze zdjęcie ze stolika i w tym momencie budzi się laska Na tym zdjęciu to twój brat , troszeczkę podobny nie , to nie brat to może chłopak nie , to nie mój chłopakto w końcu kto , kuzyn nie , to nie kuzyn , oj głuptasku to ja przed operacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Fajnych ma kumpli , niespodzianka jak ta lala http://www.wiocha.pl/1489712,Stary_to_tylko_zart_napij_sie_piwka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi