Artek Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) ....pod warunkiem, ze trafisz na G A jak ona się załatwia na stojąco? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 ?no proszę Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 To było niesmaczne niewłaściwe może ktoś popaść w depresję. Tu musi wkroczyć mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/gallery_1429996088_995005.jpghttps://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/gallery_1429996088_589404.jpg Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Krzysiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Tato skąd się biorą dzieciidź do mamy mamo skąd się biorą dzieciidź do babci babciu skąd się biorą dzieci idź do dziadka dziadek skąd się biorą dzieci Jasio masz ojca to on powinien ci wytłumaczyć skąd się biorą dziecitato to skąd się biorą dzieci , tylko nie wysyłaj mnie do mamy bo i tak nie pójdę no dobra , dobra, wiesz Jasio bociany przynoszą yyyyyyyy? wiesz tato , mama taka laska a ty bociany pie*****sz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 https://img6.dmty.pl//uploads/201801/1516284311_R9WMDJ.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Poranne karmienie rybek .... https://www.sadistic.pl/karmienie-rybek-vt466437.htm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Poranne karmienie rybek .... https://www.sadistic.pl/karmienie-rybek-vt466437.htmJeszcze nie widziałem, żeby leszcze i karasie były takie zachłanne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 i lekkie wtopy http://joemonster.org/art/42009/Porazki_mistrzow_spinningu_i_splawika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Stanie na jajku, ciekawie wyszło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 – Spełnię twoje trzy życzenia, jeśli mnie wypuścisz – oznajmiła rybka – czego byś chciał, rybaku?– Chciałbym być bogaty – rzecze rybak.Zaszumiały nadrzeczne trzciny… srrruuu! I rybak jest bogaty.– Czego jeszcze byś chciał, rybaku? – pyta rybka.– Chciałbym taką zajefajną, młodą kobitkę.Zaszumiały nadrzeczne trzciny i z wody wyszła seksowna, młoda dziewczyna, aż rybakowi krew w żyle zaczęła żwawiej krążyć.– Zostało ci ostatnie życzenie. Czego jeszcze ci potrzeba, rybaku?– Niemłody już jestem, chęć mnie ogarnia, ale w kroku coś nie teges… więc chciałbym, żeby mi jeszcze ch*j zagrał na stare lata.Zaszumiały nadrzeczne trzciny i… wyszedł Kurski z gitarą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Żona pyta męża:- Czy ty mnie kochasz?- Jak by ci to powiedzieć... Kochać, to ja kocham ryby,wódkę i dziwki. A między nami to jest poważna sprawa. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Postaram się napisać delikatnie , ale można niektóre słowa samemu dobrać Biegnie zając przez las i krzyczy wybzykałem lwice , wybzykalem lwice , wybzykałem lwice pojawił się niedźwiedź - coś ty zającu odwalił ? ty nie biegaj po lesie i takich rzeczy nie wymawiaj bo jak lew to usłyszy to cię zabije a tam pieprzysz niedźwiedziu , dalej biegnie i krzyczy wybzykałem lwice , wybzykałem lwice Wilk wychodzi z krzaczorów - zając coś ty zrobił ? wybzykałes lwice ? będziesz takie rzeczy rozpowiadał a lew się dowie to ci skórę z grzbietu zerwie a tam wilk pie******sz , co bzyknąłem to bzyknąłem , dalej biegnie i wrzeszczy , wybzykałem lwice , wybzykałem lwice , i tu nagle wychodzi lew , coś ty zającu zrobił , orz ty ku*****a ja ci teraz pokaże zając ucieka , ucieka , widzi drzewa rosnące przy sobie lekko się rozchodzące i hop miedzy nimi , lew za nim i mu tyłek się zakleszczył , zając się ogląda , dupa lwa zakleszczona , wyjmuje fujare i wrzeszczy , teraz to k*****a nikt w to nie uwierzy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi