Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Tato skąd się biorą dzieci

idź do mamy 

mamo skąd się biorą dzieci

idź do babci 

babciu skąd się biorą dzieci 

idź do dziadka 

dziadek skąd się biorą dzieci 

Jasio masz ojca to on powinien ci wytłumaczyć skąd się biorą dzieci

tato to skąd się biorą dzieci , tylko nie wysyłaj mnie do mamy bo i tak nie pójdę 

no dobra , dobra, wiesz Jasio bociany przynoszą 

yyyyyyyy? wiesz tato , mama taka laska a ty bociany pie*****sz

• Like 1

– Spełnię twoje trzy życzenia, jeśli mnie wypuścisz – oznajmiła rybka – czego byś chciał, rybaku?
– Chciałbym być bogaty – rzecze rybak.
Zaszumiały nadrzeczne trzciny… srrruuu! I rybak jest bogaty.
– Czego jeszcze byś chciał, rybaku? – pyta rybka.
– Chciałbym taką zajefajną, młodą kobitkę.
Zaszumiały nadrzeczne trzciny i z wody wyszła seksowna, młoda dziewczyna, aż rybakowi krew w żyle zaczęła żwawiej krążyć.
– Zostało ci ostatnie życzenie. Czego jeszcze ci potrzeba, rybaku?
– Niemłody już jestem, chęć mnie ogarnia, ale w kroku coś nie teges… więc chciałbym, żeby mi jeszcze ch*j zagrał na stare lata.
Zaszumiały nadrzeczne trzciny i… wyszedł Kurski z gitarą.

• Like 5

Postaram się napisać delikatnie , ale można niektóre słowa samemu dobrać 

Biegnie zając przez las i krzyczy wybzykałem lwice , wybzykalem lwice , wybzykałem lwice 

pojawił się niedźwiedź   -  coś ty zającu odwalił ? ty nie biegaj po lesie i takich rzeczy nie wymawiaj bo jak lew to usłyszy to cię zabije 

a tam pieprzysz niedźwiedziu , dalej biegnie i krzyczy wybzykałem lwice , wybzykałem lwice 

Wilk wychodzi z krzaczorów    -    zając coś ty zrobił ? wybzykałes lwice ? będziesz takie rzeczy rozpowiadał a lew się dowie to ci skórę z grzbietu zerwie 

a tam wilk pie******sz , co bzyknąłem to bzyknąłem , dalej biegnie i wrzeszczy , wybzykałem lwice , wybzykałem lwice , i tu nagle wychodzi lew , coś ty zającu zrobił , orz ty ku*****a ja ci teraz pokaże 

zając ucieka , ucieka , widzi  drzewa rosnące przy sobie lekko się  rozchodzące i hop  miedzy nimi , lew za nim i mu tyłek się zakleszczył  , zając się ogląda , dupa lwa zakleszczona , wyjmuje fujare i wrzeszczy     ,   teraz  to k*****a nikt   w to nie uwierzy

• Like 4