sero1975 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 A u ruskich już jest zima ) https://www.sadistic.pl/ostra-zima-u-sowietow-vt466526.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki: - Cenzura - pomyślał Stirlitz. - Walka z piractwem - pomyślał Gates. Stirlitz, spacerując nad brzegiem jeziora, ujrzał ludzi z wędkami. - Wędkarze - pomyślał Stirlitz. - Pułkownik Isajew - pomyśleli wędkarze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Stirlitz przyjechał nad morze połowić ryby. Udało mu się wyciągnąć jedynie parę śmierdzących śledzi.- Ależ one cuchną! - pomyślał Stirlitz.- Sam cuchniesz! - pomyślały śledzie. Stirlitz, wychodząc z baru, poczuł silne uderzenie w potylicę. Szybko odwrócił się - to był asfalt. Stirlitz był pijany. Siedział przy stole w radzieckim mundurze, w spiczastej czapce budionnówce i w ciepłych walonkach. Na stole stała butelka wódki, leżał kawał słoniny i kiszone ogórki. Stirlitz śpiewał rosyjskie pieśni. Naprzeciwko, z opuszczoną głową, siedział Müller i w zamyśleniu spoglądał na Stirlitza. Tego dnia Stirlitz był tak bliski dekonspiracji, jak jeszcze nigdy przedtem... Stirlitz wypoczywa w swoim tajnym mieszkaniu. Nagle wazon z kwiatami spada z parapetu i rozbija Stirlitzowi głowę. To tajny sygnał - znak, że jego żona właśnie powiła syna. Stirlitz ukradkiem ociera ojcowskie łzy. Tęskni. Od siedmiu lat nie był w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dziwny ten swiat muchowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 To nie muchy, to koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Koguty z pazurem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 do tego strasznie ch...we... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pamietacie jak nabijali sie z ludzi na promocji karpia w Polsce? Francja, promocja nutelli, kto by pomyslal https://www.youtube.com/watch?v=_kGsv3pVd_M 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 hmmm, jakie trzeba mieć ciśnienie żeby chcieć się zabijać śmieciowym olejem palmowym z cukrem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Cukier uzaleznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 hmmm, jakie trzeba mieć ciśnienie żeby chcieć się zabijać śmieciowym olejem palmowym z cukrem Cukier uzaleznia [emoji3]Alkoholu też nie zaliczymy do zdrowych rzeczy, a ludzie się nim trują...I też uzależnia. Także wiecie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Misiaczku? Ładne mam włosy?- Ładne.- A oczy?- Też ładne.- A usta?- Renata, co jest k*rwa?! W lustrze się przestałaś odbijać? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 hmmm, jakie trzeba mieć ciśnienie żeby chcieć się zabijać śmieciowym olejem palmowym z cukrem A pomyślałeś, że ktoś to zwyczajnie lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Gość pojechał w delegację i ma wrócić w następnym tygodniu , babez wykorzystując to przyprowadziła sobie do domu kochasia Słuchaj idź pod prysznic a ja przyszykuje łóżeczko , kochanek się wykąpał , wraca , kładzie się do łóżeczka słuchaj teraz ja pójdę się wykąpać a ty grzej łóżko Nagle drzwi się otwierają i niespodziewanie wchodzi gospodarz domu , ej gościu a co ty robisz w moim łóżku no, no , no zaprosiła mnie na seks , nic nie mówił że ma męża a gdzie ona jest no bierze prysznic wiesz co , leż w łóżku a ja się schowam do szafy , jak wyjdzie z pod prysznica to jej niespodziankę zrobię pani wychodzi z łazienki i mówi do kochanka - a teraz mnie możesz bzykać aż się posikam kochanek - ty otwórz szafę to się zesrasz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Było trzech facetów. latynos, biały i murzyn. Szli sobie plażą i znaleźli dzbanek. Potarli go i wyskoczył duch który mówi, że każdemu spełni jedno życzenie. Więc pyta latynosa, a on na to; „Chcę, aby wszyscy moi rodacy wrócili do domu, do swojego kraju”. No to Dżin puff i wszyscy Latynosi są u siebie. Więc pyta Murzyna, a on na to: „Chcę, aby wszyscy czarni bracia wrócili do domu, do Afryki”. No to Dżin puff i wszyscy są u siebie. I pyta białego, a on na to: „Skoro wszyscy Latynosi i Czarni wrócili do domu… to ja poproszę cole”. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez 100icki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 https://youtu.be/afrPrXc2XwQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Było trzech facetów. latynos, biały i murzyn. Szli sobie plażą i znaleźli dzbanek. Potarli go i wyskoczył duch który mówi, że każdemu spełni jedno życzenie. Więc pyta latynosa, a on na to; „Chcę, aby wszyscy moi rodacy wrócili do domu, do swojego kraju”. No to Dżin puff i wszyscy Latynosi są u siebie. Więc pyta Murzyna, a on na to: „Chcę, aby wszyscy czarni bracia wrócili do domu, do Afryki”. No to Dżin puff i wszyscy są u siebie. I pyta białego, a on na to: „Skoro wszyscy Latynosi i Czarni wrócili do domu… to ja poproszę cole”.Rasizm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Alkoholu też nie zaliczymy do zdrowych rzeczy, a ludzie się nim trują...I też uzależnia. Także wiecie...Ale alkohol to też cukier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Rasizm... W oryginale – Święci z Bostonu (1999) – jest określenie czarnuch,i w tym całym Hollywood, zdominowanym przez bandę lewaków ten dowcip i to określenie nie zostało ocenzurowane.Nie bądźmy bardziej święci niż Papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi