Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Spotyka się trzech kumpli i się chwalą: mojego ojca jak ludzie spotykają na ulicy, to kłaniają się i mówią panie prezesie.

A mojego ojca jak spotykają to się kłaniają i mówią panie prezydencie.

A mojego ojca jak spotykają to mówią MÓJ BOŻE.

• Like 2

Uwaga bo morświn się drze :)

http://www.dudecomedy.net/video?v=3ofzc42k7ifd

Kiedyś to była selekcja naturalna, wyszła by taka przed jaskinie i się darła to by ją coś zeżarło, a tak ..społeczeństwo się musi męczyć  :D  :D  :D

Na szczęście morświny nie są takie głupie..

No i tu pada częściowa odpowiedź, dlaczego PANIE WCHODZĄ   PIERWSZE  , proszę , panie przodem 

• Like 1

Samica wie lepiej ....

https://www.sadistic.pl/samica-wie-lepiej-vt466893.htm

Ruski mafioso wybrał się na ryby i jak to ruski mafioso miał, ze dwa złote łańcuchy (po pół kilo każdy) na szyi, na każdym palcu złoty sygnet, a w kieszeni gruby rulon dolarów - oczywiście same setki. Wziął ze sobą trzy flaszki. Zimno było więc wypił je po kolei. Oczywiście upił się i usnął. Budzi się, a tu nie ma łańcuchów, sygnetów, ani dolarów. Zadzwonił z komórki po swoich ludzi i nie minęło pół godziny,a podjechały cztery czarne mercedesy, w każdym po pięciu ludzi, wszyscy z kałachami. Twierdzili, że to najprawdopodobniej ktoś z okolicznej wsi obrobił szefa. Wpadają do wsi i pytają o sołtysa. Ktoś z miejscowych wskazał dom pośrodku wsi. Wpadają do sołtysa, a tam na ganek wychodzi facio w kufajce, na szyi ma dwa złote łańcuchy, na każdym palcu sygnet, a z kieszeni kufajki wystaje mu rulon 100 dolarówek. Przeładowali broń i pytają skąd to wszystko ma. Sołtys mówi:
- No nie uwierzycie chłopaki. Idę sobie przez las z psem na spacerze, a tu nad brzegiem jeziora leży jakiś facet, w trupa pijany i ma to wszystko przy sobie. No to go obrobiłem. Na koniec ściągnąłem mu gacie zerżnąłem w dupę i poszedłem do domu.
Chłopaki patrzą pytającym wzrokiem na szefa. Szef podchodzi do sołtysa, przygląda się chwilę błyskotkom i mówi:
- To nie moje...

• Like 5

Baba kupiła szafę z ikea , majstry przywieźli , skręcili , dziękuje i do widzenia .

Godzinę później  przejeżdżał pociąg i szafa się rozsypała 

Baba dzwoni z powrotem po fachowców , przyjechali , przeprosili i znowu poskręcali 

Baba siedzi podziwia szafę , pociąg znowu przejechał , szafa w częściach , dzwoni do samego kierownika i opowiada całą sytuację z szafą 

Proszę pani to nie możliwe , ale wezmę moich najlepszych montażystów i przyjadę do pani

Przyjechali , szafę skręcili , kierownik poprosił majstrów aby poczekali chwilę w samochodzie a sam rozmówi się z panią 

No i widzi pani , szafa cała , dobrze skręcona i nic się nie dzieje 

Panie ale jak pociąg przejedzie to tylko zaskrzypi i się wszystko sypnie 

Wie pani co , ja wejdę do tej szafy i będę obserwował od środka co się tam dzieje , jeżeli tak jest jak pani mówi to wymienimy na inną 

Kierownik do szafy  i czeka przejeżdżający pociąg 

Mąż kobiety wrócił z pracy , o kochanie widzę że kupiłaś szafę , no no nawet fajna , otwiera , patrzy a tam gość stoi 

Kierownik - panie wal pan prosto w ryj , bo jak ci powiem że czekam na pociąg to i tak mi nie uwierzysz  

• Like 7