Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzi facet do lekarza; co pan powie?

Panie doktorze taki mały dyskomfort, mam ptaszka jak noworodek.

Ha ha ha to pokarz pan tego zbója.

Facet wykłada zawartość rozporka na stół.

Lekarz; siostro szybko do mnie, przyszedł facet co ma ptaszka jak noworodek.

Wpada siostra; o w morde ze 37cm długi no i warzy pewno ze 3kg.

• Like 2

Nie to abym się wyśmiewał z niepełnosprawnych ale to tylko dowcip

W ośrodku dla niepełnosprawnych zorganizowali zawody pływacki , kierownik ośrodka robi zapisy chętnych . Po chwili przywożą BĘBUSIA na wózku inwalidzkim 

Kierownik , zapisz mnie na te zawody 

Idź Bębuś i nie denerwuj mnie 

Kierownik , zapisz mnie 

Bębuś ty mnie denerwujesz , jak ty chcesz pływać , nie masz rąk , nie masz nóg , jak no sam powiedz jak 

Kierownik , ja zajebiste mam  uszy , ja uszami pływam 

Bębus ty nie wyprowadzaj mnie z równowagi , idź mi z tond 

Bębuś nie odpuszczał aż kierownik się zgodził 

Czas zawodów , wszyscy na podesty , sygnał do startu , wszyscy do wody , Bębusia pchnęli i Bębuś się  topi , ratownik do wody , wyciągają zdyszanego Bębusia plującego wodą 

I co Bębuś , mówiłem ci że nie dasz rady 

Kierownik , dałbym radę ale dajcie mi tego skury****a co mi czepek założył 

Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: P.o.j.e.b.a.ł.o was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium....

• Like 23

Przychodzi facet do lekarza; panie doktorze chciałbym odczuć ból jaki odczuwa kobieta przy porodzie.

Szanowny pan zechce zauważyć że ja tu pracuję i nie mam ochoty na żarty.

Facet wyciąga plik banknotów, doktorze nie żartuję bardzo proszę.

To proszę się położyć, lekarz zrobił zabieg i wyszedł na korytarz.

Po ok. 3 min.ryk w gabinecie taki że szyby drżą, lew to mały pikuś.

Z sąsiednich gabinetów wybiegają lekarze, panie doktorze pan tak spokojnie stoi a to u pana te wrzaski. Co się dzieje?

O tuż proszę sobie wyobrazić, przyszedł gość który chciał odczuć ból kobiety rodzącej.

Panie doktorze co pan mu zrobił, a nic wielkiego dupe zaszyłem i dałem na przeczyszczenie.

• Like 2

Nie to abym się wyśmiewał z niepełnosprawnych ale to tylko dowcip

W ośrodku dla niepełnosprawnych zorganizowali zawody pływacki , kierownik ośrodka robi zapisy chętnych . Po chwili przywożą BĘBUSIA na wózku inwalidzkim 

Kierownik , zapisz mnie na te zawody 

Idź Bębuś i nie denerwuj mnie 

Kierownik , zapisz mnie 

Bębuś ty mnie denerwujesz , jak ty chcesz pływać , nie masz rąk , nie masz nóg , jak no sam powiedz jak 

Kierownik , ja zajebiste mam  uszy , ja uszami pływam 

Bębus ty nie wyprowadzaj mnie z równowagi , idź mi z tond 

Bębuś nie odpuszczał aż kierownik się zgodził 

Czas zawodów , wszyscy na podesty , sygnał do startu , wszyscy do wody , Bębusia pchnęli i Bębuś się  topi , ratownik do wody , wyciągają zdyszanego Bębusia plującego wodą 

I co Bębuś , mówiłem ci że nie dasz rady 

Kierownik , dałbym radę ale dajcie mi tego skury****a co mi czepek założył 

Nie wiem czy śmieszniejszy dowcip, czy "idź mi z tond"... :doh:

• Like 14

Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: P.o.j.e.b.a.ł.o was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium....

ooooo to wersja skrócona i poprawiona "politycznie"

W oryginale byl to Polski kontyngent, dyskusja uprzednia w samolocie "motywacyjna" i tekst na koniec -  "P..ło was?? Spier...jmy stąd szybko, bo to tylko międzylądowanie w Krakowie"

• Like 1