DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Rozmowa dwóch znajomych:- Wiedziałeś o tym, że idiotów trzyma się w niepewności?- Ciekawe, nie wiedziałem.- A wiesz dlaczego?- Nie wiem.- Później ci powiem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/wUdktkqTURBXy8wY2M2YmVkNjhiMWE2ZjEzZmJjNDUyMDc4NjI0MWMwOS5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Krzysiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 http://www.interia.tv/wideo-kompromitacja-roku-jak-wyjechac-z-prawie-pustego-parkingu,vId,1220511?parametr=interiatv_wiecej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ksiądz dał radę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 sesja trwa idę zaliczyć 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wieśniaki w centrum handlowym https://www.sadistic.pl/wiesniaki-w-centrum-handlowym-vt466909.htm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ważne ,że Coca Cola light ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Przychodzi facet do lekarza; co pan powie?Panie doktorze taki mały dyskomfort, mam ptaszka jak noworodek.Ha ha ha to pokarz pan tego zbója.Facet wykłada zawartość rozporka na stół.Lekarz; siostro szybko do mnie, przyszedł facet co ma ptaszka jak noworodek.Wpada siostra; o w morde ze 37cm długi no i warzy pewno ze 3kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zabili go i uciekł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie to abym się wyśmiewał z niepełnosprawnych ale to tylko dowcip W ośrodku dla niepełnosprawnych zorganizowali zawody pływacki , kierownik ośrodka robi zapisy chętnych . Po chwili przywożą BĘBUSIA na wózku inwalidzkim Kierownik , zapisz mnie na te zawody Idź Bębuś i nie denerwuj mnie Kierownik , zapisz mnie Bębuś ty mnie denerwujesz , jak ty chcesz pływać , nie masz rąk , nie masz nóg , jak no sam powiedz jak Kierownik , ja zajebiste mam uszy , ja uszami pływam Bębus ty nie wyprowadzaj mnie z równowagi , idź mi z tond Bębuś nie odpuszczał aż kierownik się zgodził Czas zawodów , wszyscy na podesty , sygnał do startu , wszyscy do wody , Bębusia pchnęli i Bębuś się topi , ratownik do wody , wyciągają zdyszanego Bębusia plującego wodą I co Bębuś , mówiłem ci że nie dasz rady Kierownik , dałbym radę ale dajcie mi tego skury****a co mi czepek założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: P.o.j.e.b.a.ł.o was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium.... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Przychodzi facet do lekarza; panie doktorze chciałbym odczuć ból jaki odczuwa kobieta przy porodzie.Szanowny pan zechce zauważyć że ja tu pracuję i nie mam ochoty na żarty.Facet wyciąga plik banknotów, doktorze nie żartuję bardzo proszę.To proszę się położyć, lekarz zrobił zabieg i wyszedł na korytarz.Po ok. 3 min.ryk w gabinecie taki że szyby drżą, lew to mały pikuś.Z sąsiednich gabinetów wybiegają lekarze, panie doktorze pan tak spokojnie stoi a to u pana te wrzaski. Co się dzieje?O tuż proszę sobie wyobrazić, przyszedł gość który chciał odczuć ból kobiety rodzącej.Panie doktorze co pan mu zrobił, a nic wielkiego dupe zaszyłem i dałem na przeczyszczenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie to abym się wyśmiewał z niepełnosprawnych ale to tylko dowcip W ośrodku dla niepełnosprawnych zorganizowali zawody pływacki , kierownik ośrodka robi zapisy chętnych . Po chwili przywożą BĘBUSIA na wózku inwalidzkim Kierownik , zapisz mnie na te zawody Idź Bębuś i nie denerwuj mnie Kierownik , zapisz mnie Bębuś ty mnie denerwujesz , jak ty chcesz pływać , nie masz rąk , nie masz nóg , jak no sam powiedz jak Kierownik , ja zajebiste mam uszy , ja uszami pływam Bębus ty nie wyprowadzaj mnie z równowagi , idź mi z tond Bębuś nie odpuszczał aż kierownik się zgodził Czas zawodów , wszyscy na podesty , sygnał do startu , wszyscy do wody , Bębusia pchnęli i Bębuś się topi , ratownik do wody , wyciągają zdyszanego Bębusia plującego wodą I co Bębuś , mówiłem ci że nie dasz rady Kierownik , dałbym radę ale dajcie mi tego skury****a co mi czepek założył Nie wiem czy śmieszniejszy dowcip, czy "idź mi z tond"... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: P.o.j.e.b.a.ł.o was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium....ooooo to wersja skrócona i poprawiona "politycznie"W oryginale byl to Polski kontyngent, dyskusja uprzednia w samolocie "motywacyjna" i tekst na koniec - "P..ło was?? Spier...jmy stąd szybko, bo to tylko międzylądowanie w Krakowie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi