Rebort Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) https://img7.dmty.pl//uploads/201802/1517657127_SzTSCL.mp4 Edytowane 3 Lutego 2018 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Wchodzi do restauracji SPATiFu w al. Uzjadowskich Himilsbach i głośno mówi :-inteligencja wypierdalać.Na sali konsternacja, cisza jak makiem zasiał.Holoubek wstaje i mówi :nie wiem jak reszta ale ja wypierdalam Himilsbach przez kilka dni po śmierci Maklakiewicza przychodził do jego matki gdzie "Maklak" mieszkałI pytał czy jest Zdzisiek.W końcu po którejś wizycie matka "Maklaka" mówi:-panie Janku przecież codziennie mówię panu że Zdzisio nie żyje.A Himilsbach:-wiem, ale q....a nie mogę uwierzyć. Jego żona Basica zamykała go w domu żeby nie pił.Ale gdy wracała bywał narąbany w 3 dupy.Umawiał się z Maklakiem, z Władysławem Kowalskim, z listonoszem by idąc do niego brali flaszkę i rurkę gumową i razem pili przez zamknięte drzwi. Rurkę puszczali przez dziurkę od klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Powiedzmy że to działo się w Toruniu Spotkały się trzy koleżanki Cześć , tyle czasu się nie widziałyśmy , co tam u was , wiecie co może jakiś wypadzik aby się zabawić , pogadać , powspominać , co wy na to no wiesz , czemu nie ale dzieci , mąż , no nie wiem Cholera masz męża , jedna druga to sobie niech posiedzą jeden wieczór z dziećmi , mało tego to oni co sobotę się spotykają na piwku w barze , nic im się nie stanie No to dobrze , spotykamy się w sobotę . Sobota , dziewczyny poszły do jednego klubu , drink , piwko, drugi klub , dobra muzyka , świetny klimat , drink +drink ++++ , no i trzeba wracać do domu , dzwonią po taxi , gość widzi trzy kobiety pijane , nie nie , drogie panie ale ja nie pojade z wami, nie będę się użerał z trzema tak pijanymi kobietami idźcie sobie piechotką . No cóż zrobić nie było innego wyjścia , idą idą , zachciało się jednej siku ale gdzie w mieście to zrobić wszędzie monitoring , ej dziewczyny na następnej ulicy jest cmentarz a przy nim śmietnik to może tam zrobimy swoją potrzebę Na następny dzień spotkali się mężowie tych kobiet Pierwszy , to im spotkanie wyszło , wróciła nad ranem pijana , ledwo w drzwi się zmieściła , teraz leży z kacem i się męczyDrugi , to jeszcze dobrze że sama weszła , moja to leżała przed domem na trawniku , mało tego to jeszcze obrzygana i musiałem ja wnieść do domu , a twoja jak tam ?Lepiej nie pytajcie , chyba ja zapierdole Co się stało Nie wiem z kim doszła do domu , jak doszła taka pijana , mało tego to jeszcze miała wstążkę w majtkach z napisem My Chłopcy z Torunia Nigdy Cię Nie Zapomnimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2018 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 https://www.facebook.com/100009115955338/videos/1924983744482139/ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 O popłakałem się ze śmiechu ???? jeszcze trochę a dziurę na głowę by zrobił ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 .... prawdziwy rodak , uparty i konsekwentny do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraz Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kto tak ma?;D https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=488170794917717&id=337338663334265 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 https://img7.dmty.pl//uploads/201802/1517771379_RwSEXx.mp4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) https://img3.dmty.pl//uploads/201802/1517813251_LojW8h.mp4 Edytowane 5 Lutego 2018 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kiedy bluza nie pasuje.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kiedy bluza nie pasuje.... Było stronę wcześniej:http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/page-807#entry2321409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi