Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

No to macie, zasłyszane wczoraj nad Bałtykiem:

Siedzi baca nad strumykiem z długaśnym gilem. Kiedy gil już prawie dotyka wody baca zatyka drugą dziurkę w nosie i wciaga tego długiego gila z powrotem do nosa. Przechodzi turysta, obserwuje chwilę i pyta: baco, co robicie? A baca: nic, panocku, tak se siedzę i pstrągi wkurwiam.

Historia znaleziona na Piekielni.pl, użytkownik fireman:

Miałem wypożyczyć Przygody Kubusia Puchatka w wypożyczalni filmowej dla bratanka. W domu otwieram, a w środku płyta z filmem nie dla najmłodszych. Wracam do wypożyczalni i pytam co się stało. Odpowiedź:

- A bo ja myślałem, że to tak dla picu, żeby w kolejce nie słyszeli, bo wygląda pan na takiego co sobie dawno nie poruchał.

Dawno to się tak nie uśmiałem, pozdrawiam warszawską wypożyczalnię.

• 2 tygodnie później...

chłop doji krowę w oborze a ona co i raz chlast go ogonem w pysk

chłop sie zeźlił i przywiązał jej ogon postrąkiem do sufitu

no to krowa go tylną nogą kopie

to przywiązał i tę noge podobnie jak ogon

krowa była dośc sprawna i kopneła go drugą tylną nogą

więc i tę przywiązał postronkiem do sufitu

i teraz mogł spokojnie dokończyć dojenia z tak rozpieta krową

na to wchodzi sąsiad do obory i pyta

stary co ty robisz:

chlop odpowiada,- dupię - bo i tak mi nikt nie uwierzy że doję...

to był zimny listopadowy poranek.

Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki...

- Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę...

- Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek gdy rybka odezwała się ludzkim głosem:

- Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia!

Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu.

http://allegro.pl/stary-hak-haczyk-wedkarski-z-gwozdzia-zard zewialy-i2578291205.html

Nie wiem czy to śmieszne czy obiaw rozpaczy ale ten gość próbuje sprzedać ten haczyk chyba od kilku miesięcy, ciągle wystawiając go od nowa. Prawdopodobnie już dawno prowizja Allegro za wystawianie aukcji przebiła wartość gwoździa kilkukrotnie.