Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Model jak aktor, kase dostaje za to ze sie ubierze i "zagra" na wybiegu.

No proszę odrobinę godności i szacunku dla samego siebie,za pieniądze wszystko toż to czysta prostytucja w najgorszym wydaniu. Ze sztucznym penisem na czole zaraz się będą pokazywać bo płacą kilka euro,dolarów czy złotych. Jestem tolerancyjny ale nie chcę oglądać takich kontrowersyjnych dzieł w przestrzeni publicznej. A jeżeli autor chce wzbudzić zainteresowanie to zapraszam pod stadion na mecz ekstraklasy, gwarantuje że szybko zostanie sprowadzony na ziemię.
  • Like 4

Przychodzi facet do lekarza.

Panie doktorze chciałbym odczuć ból jaki odczuwa kobieta podczas porodu, wiem że jest pan zapracowany dlatego tu jest parę złotych za stracony czas.

Doktór popatrzył trzy wypłaty leżą na stole a roboty pięć minut.

Proszę się położyć opuścić spodnie.

Moment i po zabiegu, doktór wyszedł na korytarz a po chwili - z gabinetu słychać ryk jak by stado lwów tam było.

Z sąsiednich gabinetów wyskoczył kto mógł, pytają co się tam dzieje, wyobrażcie sobie facet chciał odczuć ból jaki odczuwa kobieta przy porodzie.

Coś ty mu zrobił, nic specjalnego dupe zaszyłem i dałem na przeczyszczenie.

Mania ty masz cipke jak cytryna

taką żółtą ? nie taką kwaśną.

pozdrawiam byniek

• Like 1