DelTor0 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 No nie wiem co o tym myśleć.Rybka jakby dead.A zasady C&R.Nie wiem czy polubić co by bana nie przytulić. Dobrze kombinujesz, kto polubi to odrazu wedruje na liste obserwowanych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Byłem świadkiem niemal identycznej w swej wymowie historii. W Firmie ( rzecz działa sie w NL) zepsuł się ekspres do kawy, duży i b. drogi "automat". Wiadomo że jak ktoś w NL umie zadzwonić do serwisu uchodzi już za bardzo zaradnego Tak więc uczyniono i przyjechał serwisant nawet nieco podobny to tego z powyższego filmu, skądinąd niezwykle sympatyczny. Działał tak, jak przypuszczam, uczono go w szkole. Odłączył urządzenie od prądu. Rozebrał obudowę i UWAGA, wyjął "próbowkę" i zaczął szukać prądu. Nie znalazł w pierwszym punkcie co zdziwiło go niepomiernie i sroga konfuzja odmalowała sie na jego twarzy. Spojrzał na nas ze zdziwieniem i łysnąwszy białkami oczu zabrał sie do dalszej roboty. Prądu nie było jednak, o zgrozo, w kolejnych punktach a konsternacja naszego serwisanta rosła z minuty na minutę. Wyszedł na korytarz i odbył długą rozmowę telefoniczną, zapewne ze swoim przełożonym. Szybko złożył ekspres, przykazał by go nie używać i odjechał w te pędy. P.S.: Wespół z kolegą rozebraliśmy maszynkę, przeczyścili zapchaną rurkę i filtry i było gites. Oczy szefa zrobiły się wielkości talerzyków pod filiżanki do espresso, nie pierwszy i nie ostatni raz zresztą Takie problemy to nie problemy Wchodzę kiedyś (konkretnie to jakieś 3 lata temu) w śródmieściu stolicy do biurowca w pewnej sprawie, a tam kolejka do automatu z kawą ... Potem okazało się, że to tzw. gapie, którzy wcześniej kawy napić się nie mogli ... Serwis jest ... niby działa, ale cały czas nic nie leci ...Pytam się gościa gdzie woda ? Nie ma: ten mi odpowiada. Tak się złożyło, że security też dzielnie wspomagało serwisantów to zagadnąłem ich o tę wodę ... Panowie ochroniarze tak jak i panie sprzątające wiedzą wiedzą wszystko i mówią mi, że leci wszędzie, ale nie w automacie Poprosiłem serwisanta o otwarcie automomatu co zdziwienie i dowcipy kosmiczne spowodowało (byłem pod tzw. krawatem), ale otworzyli i co ? Brak wody Zakręcony albo nie odkręcony był zawór przed automatem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 19 Lipca 2018 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 19 Lipca 2018 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 IMG-20180718-WA0001.jpg Ostatnie zdjęcie to tragedia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Kasia to tragedia ... Ostatnie zdjęcie to, że tak napiszę wypadkowa wielu wypadków niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Jaka tragedia - nawet Piotrek "Nowis" nie zna takich płyt.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Trudne sprawy ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Marzenia się spełniają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Marzenia się spełniają.Nie bardzo, to raczej kryzys wieku średniego i nie każdego w tym wieku on dotknął. Bezzmiennie wolę ładne nogi w czarnej mini niż ciężki niezgrabny "kredens" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Nie bardzo, to raczej kryzys wieku średniego i nie każdego w tym wieku on dotknął. Bezzmiennie wolę ładne nogi w czarnej mini niż ciężki niezgrabny "kredens"Mówisz i masz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) I have "okazejszyn" itp https://www.youtube.com/watch?v=D1YaYCPz0jc Edytowane 19 Lipca 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1890501801008196&id=100001451824921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ten pierwszy to wypowiedź po mundialu? Bo nie kojarzę reprezentanta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Pytanie o pojemność szpuli kołowrotka i pojemność silnika łodzi ........................... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Mój dialog z Kolegą. Mam nadzieję, że się nie obrazi: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) To była prędkość Edytowane 20 Lipca 2018 przez Sławomir 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2018 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi