Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Sędzia do oskarżonego:
- Czy przyznaje się pan do winy?
- Nie, wysoki sądzie. Mowa mego obrońcy i zeznania świadków przekonały mnie, że jestem niewinny!

Sędzia pyta oskarżonego w sądzie:
- Co zrobiłeś z tą cysterną wódki?
- Sprzedałem - odpowiada oskarżony.
- A co zrobiłeś z pieniędzmi?
- Przepiłem.

Sędzia pyta oskarżonego.

-Co Pan powiedział  podczas aresztowania.

-Wysoki Sądzie , czy słowa wulgarne też mam powtórzyć

- Nie, słowa wulgarne proszę pominąć.

- To ja milczałem Wysoki Sądzie.

• Like 12

"(...)  i nie jestem zalogowany na żadnym tzw. portalu społecznościowym.(..)"

Piotr, nie ma Cię na jerku ? ;)  :D  :D  :D

Krzyś, oczywiście, ze jestem. Widzisz, nawet nie wiem jak to nazwać. Chodziło mi o Fejsa, Instagrama i tym podobne. Trza się będzie spotkać gdzieś nad wodą.Lokalizację,jak widzę, mamy niedaleką.

Edytowane przez Novis

Panie Piotrze to tylko był taki żarcik. Tyż mnie nie ma na NK , Fejsach, Twitterach i innych Snapchatach...
P.S. ad lokalizacji- podobną czyt. fatalną pod kątem wody :(  znasz łódzką ekipę weteranów z Okunka? ale to już może odp na  priv żeby nie zabublać wątku..

Edytowane przez Krzysiek P

- Skarbie, dziś Dżin dostał wypłatę. Zażycz sobie czego chcesz.

- Wypuść mnie z piwnicy.

- Ach ty spryciarko. Wszystko po za tym życzeniem.

Mała amerykańska dziewczynka przychodzi rano do kuchni i widzi półnagiego mężczyznę, który grzebie w lodówce.

Dziewczynka: Czy pan jest naszym nowym babysitter?

Mężczyzna: Nie. Ja jestem nowym motherfucker

• Like 13

przychodzi wieśniak na sumę w kościele i idzie do spowiedzi

ksiądz mówi:

- synu, wyznaj swoje grzechy

- ojcze... drapie się wieśniak po łysinie...trzymałem partyzanta w piwnicy... ranny był, pomogłem

- synu, toż to nie grzech, a dobry uczynek! uratowałeś człowieka

- tak ojcze... ale ja od niego pieniądze brałem, niewielkie... ale jednak chyba grzech...

- synu, każdy musi sobie jakoś radzić, nic w tym złego; jeść dawałeś, pić dawałaś - to są koszta; idź z Bogiem

wieśniak odchodzi już od konfesjonału... niepewnie... jednak wraca i mówi:

- ojcze, tak naprawdę to ja tego partyzanta ciągle w tej piwnicy trzymam... i mu nie powiedziałem, że wojna już się dawno skończyła... to chyba grzech...

;-)

• Like 6

2 dni to bardzo długo ;)

Jakies 10-12 lat temu, pracując jeszcze w salonie Toyoty, sprzedawałem jednej Pani nowego Avensisa. Salon mieścił się przy bardzo ruchliwej 3-pasmowej ulicy, sąsiadując płotem ze stacja benzynowa. Pani odebrała auto i wyjeżdżając z salonu miała zajechać na stacje benzynowa zatankować go. Niestety Pani wyjeżdżając z salonu i skręcając na stacje benzynowa zrobiła to zbyt dużym łukiem i zahaczyła o prawy pas głównej ulicy, którym z dość duża prędkością jechał Lublin... Trafił ją w przednie lewe koło... Avensis z dużym impetem został odrzucony w kierunku stacji benzynowej i niewiele zabrakło, aby skosił dystrybutor z paliwem... Ubezpieczyciel dał szkodę całkowita... Pani po 4 czy 5 tygodniach odbierała nowego ;)

2 dni to bardzo długo ;)

Jakies 10-12 lat temu, pracując jeszcze w salonie Toyoty, sprzedawałem jednej Pani nowego Avensisa. Salon mieścił się przy bardzo ruchliwej 3-pasmowej ulicy, sąsiadując płotem ze stacja benzynowa. Pani odebrała auto i wyjeżdżając z salonu miała zajechać na stacje benzynowa zatankować go. Niestety Pani wyjeżdżając z salonu i skręcając na stacje benzynowa zrobiła to zbyt dużym łukiem i zahaczyła o prawy pas głównej ulicy, którym z dość duża prędkością jechał Lublin... Trafił ją w przednie lewe koło... Avensis z dużym impetem został odrzucony w kierunku stacji benzynowej i niewiele zabrakło, aby skosił dystrybutor z paliwem... Ubezpieczyciel dał szkodę całkowita... Pani po 4 czy 5 tygodniach odbierała nowego ;)

Kuba to chyba nawet w pobliżu miejsce ze zdjęcia z tego olxa?:) 

.

post-52308-0-16434400-1533898060_thumb.jpg

Edytowane przez Jano
  • Like 8