pisarz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Smakosze 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Piękno natury... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Piękno natury... Seiken gdzie tak leniuchowałeś że Ci zdążyli fotkę strzelić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Piękno natury... Seiken gdzie tak leniuchowałeś że Ci zdążyli fotkę strzelić Ze mną wyspa musiała być "ciut" większa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 patrol Milicji Obywatelskiej został wezwany do tragicznego wypadkuauto śmiertelnie potrąciło rowerzystęgliniarze robią pisemny raport z miejsca zdarzenia"rowerzysta nie żyje, auto uszkodzone" - zapisz Mieciu"lewa nowa na jezdni, tułów na jezdni, ręce na jezdni" - zapisz Mieciu"prawa noga i głowa na tratuarz... troturze...traturz..." - podchodzi, kopie na jezdnię - "prawa noga i głowa też na jezdni" - zapisz Mieciu;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zdrowie na budowie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Przypomniał mi sie inny, stary nieco podobny. O tyle lepszy że bardziej prawdopodobny albowiem babcia nie udźwignęła by 50 milionów euro w gotówce Dyrektor wzywa Kowalskiego:- Panie Kowalski ! Zarabia pan niewiele a ma pan duży dom mercedesa itd. Ludzie plotkują. Musze pana spytać skąd ta forsa ?- Z zakładów - odparł Kowalski- Jak to ? Gra pan w totka czy na wyścigach ?- Ależ skąd ! Zakładam się z ludźmi Na przykład czy założy się pan ze mną panie dyrektorze że ugryzę się w oko ? O sto złotych !- Jak to przecież to niemożliwe - no dobrze - załóżmy sięKowalski wyją sztuczne oko i ugryzł się Dyrektor dał stówę i zły na siebie ostro powiada- Panie ilu ludzi by musiał pan tak nabrać. Mnie pan na plewy nie weźmie ! Skąd ta forsa u pana - Przecież mówię: z zakładów załóżmy się o 500 że ugryzę się w drugie oko- No dobrze - założyli sięKowalski wyją protezy zębowe i ugryzł się w drugie okoWściekły dyrektor wypłacił i nadal nalega- Panie po tygodniu wszyscy w mieście by już o tym wiedzieli.Buja mnie pan. Skąd naprawdę ma pan forsę ?- Panie dyrektorze słowo daję że z zakładów - nasikam do szklanki i zmienię to w szampan - o tysiaka !Założyli się Kowalski nasikał .dyrektor próbuje- Kowalski ! To mocz nie żaden szampan - wrzeszczy aż śiciany sie trzęsą- Faktycznie tym razem przegrałem rzecze Kowalski. Oto 1000 złotych dla panaNieco udobruchany odzyskaną forsą i jeszcze paroma stówkami dyrektor dobrotliwe- No dobrze, nikomu nie powiem ale niech mi pan panie Kowalski powie prawdę- Dyć mówię że z zakładów. W sekretariacie czeka 20 osób. Z każdym założyłem się o 5000 że pan będzie pił mój mocz Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Przykre, nie śmieszne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Takie znalazłem na joemonster... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Coś w tej wypłacie magicznego jest Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 ... i piwa zawsze można "napić" się na mieście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Przechodziłem obok i tak mi się rzuciła na oczy pozycja nr3 ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Sławomir 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi