Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym oblizywaniem to bym się nie śpieszył. Moją żonę kilka ładnych lat temu przez ciążę przeprowadzała znajoma pani ginekolog, przy okazji kolejnej już wizyty zmuszeni byliśmy nieco poczekać na USG brzucha z rozbrykaną zawartością, gdyż przed nami miała regularną pacjentkę. Po jakimś czasie gabinet opuściła dobrze ubrana pani w delikatnie mówiąc „zaawansowanym wieku”, poproszono nas do środka gdzie zastaliśmy cokolwiek pozieleniałą na twarzy panią doktor rozpylającą w powietrzu dziwne, acz pachnące specyfiki. Po minucie krępującej ciszy poprosiła małżonkę na fotel i gdy delektowaliśmy się widokiem rozrabiającej na monitorze córeczki, uraczyła nas opowieścią o stanie higieny niektórych ze swoich pacjentek. Nie będę wdawał się w szczegóły, powiem tylko, że z opowieści pani ginekolog zapchany, turecki bar rybny przy niektórych z jej pacjentek pachniałby niczym różany ogród. Wniosek z tego taki, że wzmiankowana maseczka może zupełni inną rolę tutaj pełnić i nie o powstrzymanie oblizywania chodzi. ;)

Edytowane przez Dagon

Mało tego. Wracasz do domu, do atrakcyjnej(umytej :D ) żonki. Roznegliżowanej, a jakże.....Kurde! Ile można?! Tyle godzin w pracy, a w domu człowiek odpocząć by chciał....

Do takiej  ;)  ?

https://www.youtube.com/watch?v=MFM4OQJ7QDQ&feature=related

Edytowane przez Zwierzu

co prawda nigdy nie byłem na zimowej zasiadce pod namiotem

ale dwa lata temu jak jeszcze w grudniu pływałem w trollingu za szczupakiem

to z burt łódki skuwałem oblodzony lód siekierą

a ze środka łopata wyrzucałem śnieg dlatego kiedy

zobaczyłem tą fotkę od razu przypadła mi do gustu

post-50670-0-37222100-1359491247_thumb.jpg

"Ludzie z pasja - dlatego nigdy ich nie zrozumiesz". ;) (Mars i Wenus)

zawsze to powtarzam mojej żonie jak na mnie najeżdża kiedy "przeginam" z wyjazdami na ryby.

Edytowane przez @Wojti
  • Like 1