DelTor0 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 https://www.interia.tv/wideo-natretny-dalmatynczyk-nie-daje-kotu-spac,vId,2570424?parametr=interiatv_wiecej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) https://ec07.luz1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/rozczulajacy-widok-pupil-zaopiekowal-sie-dzieckiem/0007LCRULD0VGNXQ-V1.mp4 https://ec01.luz1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/dziewczynka-zobaczyla-swoje-odbicie-w-lustrze-jej-reakcja/0007LCRQJ9LBQSTR-V1.mp4 Edytowane 13 Września 2018 przez Alexspin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 PSY.... czyli Państwowa Straż Ybacka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 To dokładnie odwrotnie jak PZW , które stara się udowodnić że w OM są ryby. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Zasłyszane dziś w pracy..Mały Jasio pyta nauczycielkę:- Plose pani, cy dzieci mogą mieć dzieci?Nauczycielka odpowiada mu:- Ależ Jasio, co ty mówisz?! To zupełnie niemożliwe!Jasio odwraca głowę do Oli i mówi:- No i cego sie bois, głupia... :D 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Panie doktorze czy pięcio letnia kobieta może zajść w ciąże? Jasiu pięć lat to jest dziewczynka a nie kobieta i nie może zajść w ciąże.To ta kulwa już dwa lata mnie szantażuje.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 IMG-20180913-WA0004.jpgWyszedł mi alkoholik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 W takim razie nie masz wyjścia - musisz jechać na zlot Jerkbait .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Wyszedł mi alkoholik Nie tylko Tobie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 W takim razie nie masz wyjścia - musisz jechać na zlot Jerkbait ....Na Siemianówkę się wybieram . Ale bywałem na zlotach portali wędkarskich prawie 20 lat temu więc wiem jak to wygląda ale ja dorosłem . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 IMG-20180913-WA0004.jpgTo jest niesportowe zagranie, czyli faul. Idę się napić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Na Siemianówkę się wybieram . Ale bywałem na zlotach portali wędkarskich prawie 20 lat temu więc wiem jak to wygląda ale ja dorosłem .nie dla przyjemności się tam jeździ, ani nikt nie obiecuje że będzie lekko.Trza być twardym Lancknechtem a nie mnientkim Nindżom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Kolega Marian jeszcze do hazardziku namawia trudno, zmuszem siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 https://www.youtube.com/watch?v=8Y1KlTMZYh4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Rosja.... https://imgur.com/uqaX6xr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wypadek na budowieAutor tego listu ubiega się o odszkodowanie. I pisze tak: Szanowni Państwo w raporcie z wypadku jako przyczynę wypadku podałem: "Próba samodzielnego wykonywania pracy".W liście stwierdziliście Państwo, że powinienem podać pełniejsze wyjaśnienia. Sądzę, że poniższe szczegóły będą wystarczające.Z zawodu jestem murarzem. W dniu wypadku pracowałem sam na dachu nowego trzypiętrowego budynku. Kiedy skończyłem pracę stwierdziłem, że mam na dachu porozrzucane ok. 150 cegieł. Zdecydowałem nie nosić ich na dół pojedynczo, lecz spuścić je na dół w beczce używając do tego celu liny na bloku przytwierdzonym do ściany na trzecim piętrze budynku. Po zabezpieczeniu liny na dole, wszedłem na dach i zawiesiłem na niej beczkę załadowaną cegłami. Potem zszedłem na dół i odwiązałem linę, ale następnie trzymając ją mocno zacząłem powoli opuszczać cały ciężar w dół. W raporcie o wypadku wspomniałem, że ważę 80kg. Możecie się Państwo wyobrazić jak dużo było moje zaskoczenie, nagłym szarpnięciem do góry, że straciłem orientację, nie puściłem jednak liny. Nie muszę dodawać, że ruszyłem do góry w raczej szybkim tempie po ścianie budynku.w połowie drugiego piętra po raz pierwszy spotkałem opadającą z góry beczkę. To tłumaczy pęknięta czaszkę i złamany obojczyk. Zwolniłem trochę z powodu beczki, ale kontynuowałem gwałtowne ciąganie nie zatrzymując się, aż palce mojej prawej ręki nie weszły w blok. Na szczęście pozostałem przytomny i byłem w stanie nadal trzymać mocno linę, pomimo bólu i ran. W tym samym czasie beczka z cegłami uderzyła o ziemię. W wyniku uderzenia jej dno pękło, a zawartość wypadła. Pozbawiona cegieł beczka ważyła tylko 25kg. Przypomnę,że ja ważę 80kg. Więc w tej sytuacji zacząłem gwałtownie opadać. W połowie drugiego piętra po raz drugi spotkałem się z beczką, która wznosiła się do góry. W efekcie mam popękane kostki i rany szarpane nóg. Spotkanie to opóźniło mój upadek na tyle, że odniosłem mniej obrażeń przy upadku na stos cegieł. Złamanie tylko trzech żeber. Z przykrością muszę stwierdzić, że gdy leżałem obolały na cegłach, nie mogłem wstać, ani się poruszyć, a ponad to przestałem trzeźwo myśleć, puściłem linę. Pusta beczka ważąca więcej niż lina, spadła na dół i połamała mi nogi.Mam nadzieję, że udzieliłem Państwu wyczerpujących odpowiedzi potrzebnych do zakończenia postępowania w mojej sprawie.Teraz już Państwo zapewne rozumieją w jakich okolicznościach wydarzył się mój wypadek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Boże daj rozum !!!! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi