Ugly Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Gdy chłop opowiada kumplom, za kogo wyszła jego "była" - za-kata-żona. Jak nazywają się żarty kata? Kato wice W kolejce (coś czuję) stoją Łodygowice, Mysłowice, Buczkowice, a na koniec Gliwice Że o Gilowicach nie wspomnę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Marcin Rafalski to nie jest smaczne Sid - ale to musi być stara decha AHOJ PRZYGODO Edytowane 14 Listopada 2018 przez Sławomir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 dziennikarka robi wywiad z rzecznikiem prasowym partii ... (tu wstaw swoją "ulubioną")- jak pan myśli, panie rzeczniku - lepsza jest telewizja, radio czy gazeta?- zdecydowanie gazeta, odpowiada rzecznik- a dlaczego? dopytuje dziennikarka- no przecież w telewizję czy radio śledzia nie zawinę!;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 2. Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała, że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny). Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem: "od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez z napisem: "od teściowej dla zięcia". Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni i odcina linę, na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem: "dla kochanego zięcia TEŚĆ".3. W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki.Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać,zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:- Ja bym zostawił tego.4. Siedzi jeżyk na działce. Sielanka. Widzi nad swoją głową piękne jabłko. Zrywa je, siada na ławeczce. ,,Zjem je sobie'' - myśli. I nagle... Niebo ciemnieje, ziemia drży, dymi, rozstępuje się, a ze szczeliny wyłazi ogromna dupa. Chwyta jabłko i znika. Dym opada, cisza. Jeżyk w szoku:- Co to, ku***, było?!Znowu niebo ciemniej, wstrząs i dym. Wyłazi dupa i mówi:- Antonówka!5. Po długim seksie młody chłopak wyciąga się na brzuchu, wyciąga papierosa ze spodni i szuka zapalniczki. Nie może znaleźć, więc pyta dziewczynę, czy ma jakąś.- Może jakaś jest w górnej szufladzie ? odpowiedziała.Otworzył szufladę w szafce przy łóżku i znalazł pudełko leżące wprost na oprawionej w ramki fotografii jakiegoś mężczyzny.Oczywiście zmartwił się.- To twój mąż? - zapytał nerwowo.- Nie, głupku - odpowiedziała przytulając się do niego.- Twój chłopak?- Nie, skąd - odpowiedziała przygryzając jego ucho.- No to kto? - zapytał zdezorientowany chłopak.Dziewczyna odpowiedziała spokojnie:- To ja przed operacją.6. Pewien gość, właściciel sklepu, bardzo nie lubił Chińczyków. Pewnego dnia przyszedł do niego Chińczyk i pyta:- Ma Pan Whiskas? Potrzebuję go dla mój kot.- A gdzie masz tego kota? - pyta sprzedawca.- No ja kot zostawić w domu, ja go nie brać ze sobą do sklep.- To jak go przyniesiesz, to ja ci sprzedam ten Whiskas.Chińczyk rad nie rad poszedł po kota do domu, a gdy wrócił otrzymał Whiskas. Dwa dni później przychodzi ponownie, ale tym razem prosi:- Ja chcieć kupić Pedigripal dla mój pies.Sprzedawca pyta:- A gdzie masz tego psa? Bez niego ci nic nie sprzedam!Chińczyk oburzony:- Ja nie chodzić z pies na zakupy!- Bez psa nie wracaj! - burknął sprzedawca. Tak się i stało, po przyjściu z psem, Chińczyk otrzymał swój Pedigripal. Następnego dnia Chińczyk przychodzi do sklepu z dużą papierową torbą i mówi do sprzedawcy:- Pan tu włożyć ręka.- A po co?- Pan włożyćSprzedawca wkłada rękę do torby, a Chińczyk mówi:- Pan pomacać! Miękkie?- No tak...- Ciepłe?- No tak...Na to Chińczyk uprzejmym głosem prosi:- Ja chcieć kupić papier toaletowy!7. Ruski kupili od Amerykanów najnowszy model pily mechanicznej, która, jak reklamowali Amerykanie, mozna bylo sciać 50 drzew dziennie... ruski kupili, wypróbowali i wysylaja list z reklamacja do Amerykanów:- wasza pila w zaden sposób nie da sie sciac wiecej, niz 45 drzew dziennie!Amerykanie wyslali w takiej sytuacji specjalna komisje, która miala to sprawdzic... przyjechali, biora pile, odpalaja:- bzzzzzzz....a ruskie:- ooo! a co ona tak burczy?!8. Przychodzi facet do sklepu i pyta:- Czy jest cukier w kostkach?- Nie.- To poproszę jakąś inną tanią bombonierkę dla teściowej.9. Żona do męża:- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci,patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne!Przymierzam - mój rozmiar!Mąż:- Taaa... Poszczęściło Ci się.Po paru dniach żona znowu mówi:- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie,futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar!Mąż kręci głową z podziwem:- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu,ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę podpoduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a nie mój rozmiar10. modlitwy na antenie RM:- Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa?- Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 dała radę https://www.sadistic.pl/rybcia-tak-wielka-ze-hoho-vt483629.htm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 dała radę https://www.sadistic.pl/rybcia-tak-wielka-ze-hoho-vt483629.htmKomentarze pod filmikiem też są dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Cholera! jak to w życiu trzeba uważać!!! Edytowane 15 Listopada 2018 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 No tak,leżak nie ma oparcia???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 16 Listopada 2018 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 wczoraj w Trójmieście 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Tego fryzjera nie polecam Raczej ten salon bym polecił. Houston, mamy problem Edytowane 16 Listopada 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Uber - jazda z Netoperkiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Po wczorajszym meczu naszych trampkarzy Edytowane 16 Listopada 2018 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jak człowiek na chwilę się odwróci , to natychmiast ma branie. Jeden nierozważny krok i wszystko się zmienia. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Uber - jazda z Netoperkiem Takie pranki to ja rozumiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jakie to prawdziwe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Może raczej do tematu - Czym ciągacie swoje łodzie? https://youtu.be/ROKRYS3oLo8?t=535 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 16 Listopada 2018 przez chlodnica 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 no to motoryzacyjny ;-) co robi Cygan w salonie Subaru?ROZKRĘCA IMPREZĘ!;-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 no to motoryzacyjny ;-) co robi Cygan w salonie Subaru?ROZKRĘCA IMPREZĘ!;-) U nas w rzece Wieprz znaleziono zwłoki cygana oplątane metalowym łańcuchem.Prokurator w umorzeniu napisał.- Ukradł więcej niż zdołał unieść. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dorastająca córka wysyła SMS do matki:"O której będziesz w domu?"Matka odpowiada:"Za 5 minut, nie zdążycie, pozdrów Pawła" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi