Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

3. Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach... nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi:
- Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy.
Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia... stary piłuje już drugą godzinę... kobitka myśli sobie: "Ehh... spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła...".
Rozszerza staremu nogi i... cisza... Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta:
- Pani... ale na czym polega ten trick z tymi nogami?!
Znachorka:
- Moja droga... zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma...

4. W pociągu kolei transsyberyjskiej:
- Zdrastwuj Sasza, kuda ty jediosz?
- Zdrastwuj, Wania. Iz Maskwy we Władywostok. A Ty?
- Iz Władywostoka w Maskwu.
- Wot, tiechnika... pomyslał po chwili Sasza

5. Pani doktor, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujęła członka w dłoń i ten się naprężył.
- Przecież staje!
- No tak, ale nie mam wytrysku.
Doktorka poruszała trochę ręką i wytrysk nastąpił.
- No i czego Pan jeszcze chce?
- Buzi

6. Pacjent w prywatnym szpitalu ustala szczegóły dotyczące zabiegu. Rozmowa z anestezjologiem:
- A ile będzie kosztować narkoza?
- 1200 zł.
- 1200 zł za to, żeby mi się film urwał?! Trochę drogo, nie sądzi pan?
- Nie. Urwany film dostaje pan gratis. Opłata jest za to, żeby się znowu zaczął wyświetlać.

7. - Siostro! Po co mówiliście pacjentowi z siódemki, że chcemy mu nogi uciąć?!
- A co, uciekł?
- Tak!
- A pan doktor mówił, że ten paraliż to nieuleczalny jest...

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 4

Domeledoom, czasami warto się zastanowić, czy dowcip jest naprawdę aż tak śmieszny i nieznany, że warto go publikować mimo wulgaryzmów i w świadomości, że zapewne przeczyta go jakiś grzeczny nastolatek.......

OK

racja, dzięki za koment.

Poprawię się.

Nie ma opcji edycji, poprawiłbym...

Jest przycisk "Zgłoś". Krótki opis i moderator poprawi...

Gejowskie żarty, skoro wyraziłeś wolę słowem "poprawiłbym", usunąłem.

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 5