Dano-G Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Coby w temacie pozostaćPozdrawiamDanielWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Środek lata, skwar nie do wytrzymania, w tramwaju ścisk. Obok spasionego, spoconego faceta stoi atrakcyjna dziewczyna. Facet gapi się na nią jak sroka w gnat. Dziewczyna to spostrzega. Facet jest speszony, ale dziewczyna ślicznie się uśmiecha, po czym zwraca się do niego zmysłowym głosem:- Proszę mi powiedzieć... Czy lubi pan uprawiać seks pod prysznicem?- Słucham... że jak?! - duka zaskoczony facet, zdziwiony bezpośredniością dziewczyny.- Pytałam, czy lubi się pan pieprzyć pod prysznicem?- No bo... ja... - facet wciąż nie może podźwignąć oklapniętej szczęki.- Niech się pan nie wstydzi - mówi dziewczyna. - Na przykład ja bardzo lubię seks pod prysznicem, chciałabym wiedzieć, czy pan również?- No owszem, lubię... - odpowiada gość, zaczynając wierzyć w swój szczęśliwy dzień.- To proszę się tam pieprzyć codziennie rano i wieczorem, albo przestać jeździć tramwajem Ojciec z matką znajdują u syna w pokoju magazyn sado-maso.- Co o tym myślisz? Co powinniśmy zrobić? - pyta kobieta. - Nie wiem, ale na pewno nie będę go lał. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Różnice temperatur: +20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć). + 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają). + 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki. + 5°C Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora. 0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa- 15°C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku Norwedzy zakładają swetry.- 17°C W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.- 45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.- 70°C Zamarzło piekło.- 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wkur...ni.CHCIAŁBYM CZASEM, SZCZEGÓLNIE TERAZ, BYĆ ROSJANINEM.... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 jak by ktoś potrzebował troszkę mocniejszego silnika do łódki.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mnie też Wychowałem się na ZDCP i innym MP, dla tych, którzy się na tym nie wychowali, informacja - poniższy materiał to fikcja, żart, skecz, nikt nie ucierpiał! https://youtu.be/JFx2oPwMsLc?t=1337 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jak tak paczam, to chyba sąsiadujemy z Kanadą w gorącym klimacie i blisko epicentrum zdarzeń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Powiedziałbym, że na jakimś zadupiu się znaleźliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Jak tak paczam, to chyba sąsiadujemy z Kanadą w gorącym klimacie i blisko epicentrum zdarzeń. To prawdo podobne <...> sugeruję powstrzymać się od takich komentarzy... Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Jano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 jak większość braci wędkarskiej najbardziej interesuje mnie Skandynawia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Gdyby to założył facet to można by łatwo znaleźć rów mariański Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) A mnie się coś tu nie zgadza. Na obu girach widać prowincję Rio Grande del Norte Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Chcielibyście chwilę być na tym kontynencie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 San Escobar też widać? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Wojtek2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=6vviZYicRgY uwaga, nie czytałem komentarzy pod filmem,mam tylko nadzieję, że ten film to nic kontrowersyjnego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ...można nazwać to ...przyłowem???!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi